کسب درآمد از اینترنت

i-php-i

Active Member
بنظرتون اگه یه سایت راه بندازم و روزی 1000 بازدیدکننده داشته باشم، می تونم روی درآمد این سایت حساب کنم یا باید بازدیدکننده های بیشتری بگیرم؟

بنظرتون در روز چند بازدیدکننده باید بگیرم تا از وب سایتم درآمد داشته باشم؟

alionline1366

Active Member
دوست عزیز شما در وحله اول نباید برای تعداد بازدید در روز برنامه ریزی کنی شما بیشتر رو محتوای وبسایتت غشر بازدید کننده و برای نگه داشتن بیشتر بازدید کننده در وبسایتت برنامه بریز چون میزان بازدید با محتوای جذاب و یا تخصصی و بعد تبلیغات مناسب در جای مناسب خودش اضافه میشه شما بازدید کنندگان ثابتت که زیاد بشه ارزش وبسایتت بالاتر میره و مسلماً درآمد بهتری هم میشه کسب کرد بازدید هم با 1000 تا خیلی نمیشه درآمدی جذب کرد البته بازهم بسته به حیته کاری سایتت داره.

i-php-i

Active Member
بازدید هم با 1000 تا خیلی نمیشه درآمدی جذب کرد البته بازهم بسته به حیته کاری سایتت داره.
در روز چندتا بازدید کننده ثابت باید داشت تا بتونیم از راه تبلیغات حداقل پونصد هزار یا یه میلیون تومن در ماه درآمد داشته باشیم؟

alionline1366

Active Member
بستگی به موضوع وبسایتت و بازدیدکنندگانت داره ولی حدوداً باید بین 5-10 هزار یوزر در روز داشته باشی تا بتونی 500-1 تومن درآمد ماهیانه داشته باشی

arman2012

Member
به نظر بنده شما باید قصد سایت زدنت و هدفت رو معلوم کنی اگه هدفت فقط ریختن مطلب تو سایت و کپی و بالا بردن بازدید هست که من به شما می گم که شما ماهی هزار تومن هم در نمیاری چه بسا که ضرر هم می کنی. ولی باید هدفمند کار کنی شما نباید سعی کنی که الکی توی سایتت مطلب بریزی باید سعی کنی که بهترین و تک ترین و مخصوص ترین مطلب که فقط تو سایت خودت می تونه باشه رو بزاری اینطوری شاید تو ماه یه مطلب هم نزاری ولی وقتی می زاری مطلبت رو همه جذب میشه و بقیه هم که تازه اومدن میان تو سایتت عضو می شن تا هر موقع مطلب گذاشتی بیان ببینن اینطوری می تونی کسب در آمد کنی و با این عمل شاید بقیه بیان بهت پیشنهاد همکاری یا طراحی هم بدن

آخرین ویرایش:

msaeedmp

Member
در تکمیل صحبت های دوستان، هرچه محتوای سایت شما در اینترنت کمیاب تر باشه و شما در کارتون تداوم و همچنین کیفیت رو رعایت کنید طبیعتا در مدت زمان کمتری می توانید به تعداد بازدید بالا دست پیدا کنید و زودتر به درآمدزایی برسید در غیر اینصورت این زمان بیشتر و هزینه کسب شده کمتر خواهد بود.
در هر صورت اصلا نمی توان صرف تعداد بازدیدکننده درآمد رو تخمین زد.
از من به شما نصیحت که کار نو و جدیدی رو آغاز کنید. وب فارسی و کاربران ایرانی به کارها و ایده های جدید و خلاقانه نیاز دارند.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا