کرک Houdini FX 12.5.316.22 نسخه 32 بیت

سلام از دوستان کسی کرک سالم نسخه 32 بیت Houdini FX 12.5.316.22 رو داره؟ من دارم ولی فایل sesinetd مشکل داره با کرک نسخه 12 هم نمیشه ارور میده باید نسخه رو آپدیت کن. ممنون میشم بدجوری گیرم

سلام دوستان کسی نیست مشکل منو حل کنه؟! الان چند وقته دانلودش کردم ولی کرکش مشکل داره.خواهشا کمکم کنید

من واقعا تعجب میکنم!دوستان یعنی کسی این برنامه رو نصب نکرده؟من سرعت اینترنتم زیاد نیست مگر نه دوباره از جای دیگه دانلود می کردم ولی فقط کرکش مشکل داره خود برنامه مشکلی نداره

hvo

Member
من واقعا تعجب میکنم!دوستان یعنی کسی این برنامه رو نصب نکرده؟من سرعت اینترنتم زیاد نیست مگر نه دوباره از جای دیگه دانلود می کردم ولی فقط کرکش مشکل داره خود برنامه مشکلی نداره
اینجا بچه ها زیاد نمیان بهتره توی انجمن مایا یا مکس مطرح کنید . سایت cgpeers کرک های سالم و مناسب داره

سلام ممنون دوست عزیز ولی فایل sesinetd کرک شما هم مشکل داره دقت کنی میبینی آیکنش مشخص نیست

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام ممنون دوست عزیز ولی فایل sesinetd کرک شما هم مشکل داره دقت کنی میبینی آیکنش مشخص نیست

دوست عزیز شهریار جان داره با همین کرک کلی کاره میزنه با هودینی چطوری مشکل داره !؟:green:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوست عزیز ولی فایل sesinetd کرک شما هم مشکل داره دقت کنی میبینی آیکنش مشخص نیست
آموزش Vray
پروژهاي معماري

جناب فکر نمیکنم تبلیغ مجاز باشه ها بهتره دست نگه داری
و اینکه بهتره به دونید به ایکون ربطی نداره اونها و قتی سکتور های فایل رو رو دستکاری میکنن ممکن ایکون حذف بشه

Noori 3D

Member
سلام دوستان من هم از یه سایتی این نسخه 32 بیتیش رو دانلود کردم که فایل سرور sesinetd بعد از توقف دادن دوباره اجرا نمیشه مشکل داره.

Noori 3D

Member
سلام
بلاخره تونیستم نسخه 12 روبا کرک نسخه 9 اجرا کنم چون اون کرک 32 بیتی نسخه 12 فقط روی نسخه 64 بیتی کار میده نه روی نسخه 32 بیتی ......................... نرم فزار اجرا شد حالا که محیط هودنی رو دیدم سرم گیچ رفت هرچه ویر رفتم بلاخره نتونیستم چیزی ازش بفهمم شاید هم برای من گیچ کننده باشه ............ از اون دوستانیکه با نرم فزار هودنی آشنای دارند سوالی داشتم
آیا با کرک نسخه 9 که اجرا کردم مشکلی نخواهد داشت ؟؟ بعنی کاملا کرک شده ؟؟
من فقط میخوام بخش داینامیک و فلوید هودنی رو یاد بگیرم باید چکار کنم ؟؟
یعنی میتونم تنها بخش داینامک و فلوید ها رو یاد گریفت ؟؟

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا