کرک نرم افزار Adobe Acrobat 6.0 Professional

aryana

Member
کسی کرک Adobe Acrobat 6.0 Professional رو داره
ممنون میشم ...

نسخه Professional

aryana

Member
نرم افزاری که من دارم 30 روزه است و جایی برای وارد کردن این کد نداره

شما نسخه دیگه از اونو دارین مال من اینه AcrTryOut_EN_BUY در حدود 199 MB حجم داره؟

bagher2

Member
دارم ولي حجمش خيلي زياده اينجانمي تونم برات آپلودکنم .اما سعي مي کنم که لينکش روبرات بذارم
تاخودت دانلودکني

موفق باشي

bagher2

Member
دوست عزيز من چندتاکرک براتون گرفتم ولي همه اونا داخلشون کدبودنه فايل کرک!!!
تاجايي که ميدونم بايدتوي همه نسخه هاي اين نرم افزاريه جايي براتي واردکردن کدها وجودداشته باشه
معمولادرابتداي نصب اين کدتوسط برنامه درخواست ميشه.حالا شما يه باراونو آن اينستال کن وبعدنصبش کن ببين چي ميشه....

موفق باشي

aryana

Member
دستت درد نکنه لینک اون نسخهای رو که میگی بده خودم دانلود کنم

عزيز جان معمولا براي ريجستر كردن ! گزينه ي ريجستر در گزينه ي هلپ (كمك ) هست !

دقت كن !

------------
محمد

a Truth Seeking

Active Member
سلام به همگي
ببخشيد aryana جان شما اين نرم افزار رو دانلود كردين يا خريديد اين رو براي اين مي پرسم چون يكي از دوستان بنده چند مدت قبل همين نرم افزار رو دانلود كرد اگر شما اين برنامه رو خريده باشيد اون سكته مي كنه ... هاهاها دوستان گرامي ما هم دربدر دنبال كرك اين نرم افزار هستيم البته هنوز موفق نشدم كركي كه bagher_hacker عزيز زحمت كشيدند و معرفي كردن رو دانلود كنم اگر كرك درست باشه از همينجا از ايشون تشكر مي كنم اگر هم خداي ناكرده نه كه خوب اشكال نداره باز هم مي گرديم جوينده يابندس.

bagher2

Member
دوست عزيزبايدبگم که خودم رايت نسخه اصلي اونو به قيمت 800تومان ازبازارخريدم وکرک اون هم کاملا درسته .چندين ماهه که دارم ازش استفاده مي کنم وحالا هم روي کامپيوترم نصبه
البته کرک هاي ديگه اي هم دراختياردارم که اگه ازاوني که دادم نتيجه نگرفتيدبه من خبربدين تابقيشون روبراتون بذارم

موفق باشين

a Truth Seeking

Active Member
با تشكر از bagher_hacker عزيز از راهنمايي شما دوست گرامي در معرفي كرك اين نرم افزار متشكرم اين دوست ما هم ديگه خدا بيامزدش سكته مي كنه صد در صد.

a Truth Seeking

Active Member
bagher_hacker عزيز فايلي كه شما آدرس اون رو معرفي كردين نرم افزار Adobe Reader 6.0.1 بود نه كرك نرم افزار Adobe Acrobat 6.0 Professional كه حجم اين نرم افزار 199 مگابايت است. به هر حال از راهنمايي شما متشكرم باز هم مي گرديم عاقبت جوينده يابنده است.

a Truth Seeking

Active Member
بابا باشه سر فرصت مي گيرم خيلي كرك داشت اين سايته آقا ممنون خدا كنه درست باشه يكيش به هرحال ممنون

aryana

Member
a Truth Seeking گفت:
سلام به همگي
ببخشيد aryana جان شما اين نرم افزار رو دانلود كردين يا خريديد اين رو براي اين مي پرسم چون يكي از دوستان بنده چند مدت قبل همين نرم افزار رو دانلود كرد اگر شما اين برنامه رو خريده باشيد اون سكته مي كنه ... هاهاها دوستان گرامي ما هم دربدر دنبال كرك اين نرم افزار هستيم البته هنوز موفق نشدم كركي كه bagher_hacker عزيز زحمت كشيدند و معرفي كردن رو دانلود كنم اگر كرك درست باشه از همينجا از ايشون تشكر مي كنم اگر هم خداي ناكرده نه كه خوب اشكال نداره باز هم مي گرديم جوينده يابندس.

نه عزیز دانلودش کردم
من خیلی کم نرم افزار میخرم اغلب دانلود میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا