کردنطریقه ی درست دود لاستیک ماشین در فوتوشاپ

Erfan

Active Member
دوستان بنده اموزشی که pop گذاشته بود دانلود کردم.{عکس}الان هم دارم فیلمشو دانلود میکنم.عکس که اونقدر اموزش خوبی نداده ولی در کل خوب بود.

حلا یه سوال:این اتیش اگزوز رو چه طور درست میکنن؟
یه سوال دیگه من چه طور به رینگ خودرویی که ایستاده حالت حرکت بهش بدم؟

Deviant_ID_by_Balu32.jpg

در مورد سوال آتیش اگزوز :
راه های بسیاری موجود هست که هم از براش میشه استفاده کرد و هم از وکتور های مختلف که شکل و شمایل آتیش داره و با کمی بلور دادن رنگ دلخواه شما رو به دست میاره.

در مورد سوال رینگ در حال حرکت :
از منوی فیلتر و تصاویری که در زیر قرار دادم استفاده کن :

000000000001.jpg

000000000002.jpg

فقط باید تنظیمات رو با توجه به تصاویری که داری انجام بدی و کمی هم ریزه کاری داره که هر فرد با توجه به سلیقه خودش اعمال میکنه.

:rose:

30min

Banned
برای درست کردن آتش کافی یک دایره یا یک سری نقاط کنار هم با استراک قرمز ایجاد کنید و با Smudge Tool طرح مورد نظرتون رو بکشید .
عرفان خان من برای شما دعا میکنم انشالله خدا بهتون کمک کنه .

Reza-GK

Member
در مورد سوال آتیش اگزوز :
راه های بسیاری موجود هست که هم از براش میشه استفاده کرد و هم از وکتور های مختلف که شکل و شمایل آتیش داره و با کمی بلور دادن رنگ دلخواه شما رو به دست میاره.
در مورد سوال رینگ در حال حرکت :
از منوی فیلتر و تصاویری که در زیر قرار دادم استفاده کن :
فقط باید تنظیمات رو با توجه به تصاویری که داری انجام بدی و کمی هم ریزه کاری داره که هر فرد با توجه به سلیقه خودش اعمال میکنه.

برای درست کردن آتش کافی یک دایره یا یک سری نقاط کنار هم با استراک قرمز ایجاد کنید و با smudge tool طرح مورد نظرتون رو بکشید

خیلی ممنون از شما.

حالا یه سوال.در این تصویر از جه چیزی استفاده شده که تصویر به این حالت در اومده .فیلتر هست؟یا کلا عکس این جوری هست؟
mazda_6_by_Bruno__Design_2009.jpg

آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
سلام
اینجا چندتا عکس باهم ترکیب شده وهم چنین از یه سری فیلتر هم استفاده شده ... !! شما کدوم حالتش رو میفرمایید؟؟ :rose:

آخرین ویرایش:

30min

Banned
به نظر من 3 عکس هستش .
Matte Painting هستش .
یک ماشین رو با عکس گاراژ و خیابان ترکیب کرده آسمون هم میتونه جدا باشه هم مال عکس گاراژ .
اگر جدا باشه که خیلی خوب کار شده از لحاظ برش ولی از لحاظ رنگ و نور به نظر من جای کار داره .
ghalebkade خان تا کی هی میخوای عکس بزاری ؟ بابا بیخیال دیگه !
خوش باشید .

Reza-GK

Member
سلام
اینجا چندتا عکس باهم ترکیب شده وهم چنین از یه سری فیلتر هم استفاده شده ... !! شما کدوم حالتش رو میفرمایید؟؟ :rose:
منظورم عکس پس زمینه ماشین را نمیگم.اسمان و خانه،یه فیلتر به کار رفته نمیدونم چی هست؟

به نظر من 3 عکس هستش .
Matte Painting هستش .
یک ماشین رو با عکس گاراژ و خیابان ترکیب کرده آسمون هم میتونه جدا باشه هم مال عکس گاراژ .
اگر جدا باشه که خیلی خوب کار شده از لحاظ برش ولی از لحاظ رنگ و نور به نظر من جای کار داره .
رضا خان تا کی هی میخوای عکس بزاری ؟ بابا بیخیال دیگه !
خوش باشید .

تا وقتی که سوالاتم ادامه داشته باشه؟تازه الان اول کاره.بذار این فوتوشاپ را کمی یاد بگیرم میرم سراغ تریدی

مکس که فکر کنم حدود صـــــــ سوال داشته باشم.

در ضمن اگه بدتان می اید،جواب ندید.

از پسرهایی که خود را دختر فرض میکنند بدم می اید.از پسر هایی که گول این ادم ها را میخورند باز بدم می اید.
دخترها خود را پسر معرفی میکنند.دخترهای {حـــــــ} خود را دختر خوب و خوشکل فرض میکنند.مردهای واقعی خود را مرد معرفی میکنند.و مردهای دخترنما خود را دختر معرفی میکنند.:sad:
:cool::mad:

ببخشید که این حرف را زدم میدونم جاش اینجا نبود ولی گفتم که نگی نگفتم.

POP2

Member
این تصویر در کل از دو تصویر یا سه تصویر تشکیل شده در یک زمینه سیاه.

تصویر اول گاراج هست و تصویر دوم ماشین و و تصویر سوم اون پارکینگ که سمت چپ قرار دارد. (فکر کنم تورهای قسمت راست گارج هم بعدا اضافه شده.)

تصویر آسمان و ابرها و وغیره را با براش و غیره درست کردن.

در آخر هم با هم 3 تایی رو ادغام کردن جوری که افراد عادی نمیفهمند.

برای اثبات حرفهام رنگ و روشنی ماشین و گوشه های بام سمت چپ رو نگاه کنی بیشتر میفهمی وحتی اگر تصویر رو بزرگترکنی عقب ماشین رو نگاه کن اون وقت میفهمی.

Reza-GK

Member
این تصویر در کل از دو تصویر یا سه تصویر تشکیل شده در یک زمینه سیاه.

تصویر اول گاراج هست و تصویر دوم ماشین و و تصویر سوم اون پارکینگ که سمت چپ قرار دارد. (فکر کنم تورهای قسمت راست گارج هم بعدا اضافه شده.)

تصویر آسمان و ابرها و وغیره را با براش و غیره درست کردن.

در آخر هم با هم 3 تایی رو ادغام کردن جوری که افراد عادی نمیفهمند.

برای اثبات حرفهام رنگ و روشنی ماشین و گوشه های بام سمت چپ رو نگاه کنی بیشتر میفهمی وحتی اگر تصویر رو بزرگترکنی عقب ماشین رو نگاه کن اون وقت میفهمی.

بایت راهنمایی و همچنین قرار دادن اون فیلم درست کردن دود ممنون.
من فیلم را دانلود کردم،ولی طرف یه برشی را انتخاب میکنه که من ندارم.

Reza-GK

Member
دوستان بنده را ببخشید که اینقدر سوال میپرسم.
من میتونم تو فوتوشاپ به جزء اینکه اندازه ی برش را بزرگ و کوچیک کنم،بچرخونمش؟مثلا به سمت چپ و راست؟

amir_eng

Member
اگه منظورتون براشه چرا که نشه

اگه براش رو انتخاب کنی و F5 رو بزنی در قسمت اول تنظیمات براش یک دایرست که با دادن زاویه بهش میتونی براش زاویه دار بگیری

یا براش رو در یک new layer بزنی و بعد مثل اشکال میتونی بچرخونیش و ...

amir_eng

Member
دوست من داخل فیلم آموزشی هم بود.

باید بگم اینی که شما عکسش رو گذاشتید زاویه اولیه رو به صورت رندوم میده و بقیه رو نسبت به اون می چرخونه

ولی تو قسمت براش پرست می تونی خودت به براش زاویه بدی و همه رو یک جور با اون زاویه میزنه

Reza-GK

Member
جناب ghalebkade ؛
برای تشکر از جواب دوستان از دکمه های تشکر استفاده کنید.

مرسی

عرفان جان بنده تا حالا هر دوستی که پستی زده باشه چه راهنمایی کرده باشه یا راهنمایی نکرده باشه،بنده تشکر از ایشان کرده ام.ولی بعضی مواقع لازم میدونم که به صورت پاسخی نیز از دوستان تشکر کنم.
دقیقا مثل الان که از 2 دوست بالایی بنده را راهنمایی کردند تشکر کنم.

Reza-GK

Member
سلام دوستان
بالاخره بعد از چند روز بدبختی کار روی ماشین به صورت حقیقی،کمی ازاد شدم تا به این فورم سر بزنم.
راستش بازم یه سوال دارم.
میخواستم بدونم چه جوری باید رنگ ماشین را در فوتوشاپ به این صورت در اورد؟چه جوری رنگ را مات کنم؟

Saab_9_5_Sedan___Black_Matte_by_MurilloDesign.jpg

:cool::sad:

POP2

Member
دوست من بازم سلام:

اما قبل از حل سوالات شما یه پیشنهاد دارم و اونم اینه که یه سر به قسمت آموزشها برو و قسمت آموزش فیلتر ها که توسط سیمین نوشته شده و در قسمت آموزش فتوشاپ که حمید آقا اونها رو نوشته برو تا کار با فیلتر ها و ابزارهای فتوشاپ رو بهتر یاد بگیری چون در شما جهش یادگیری زیاد است یعنی از پله اول به پله 100 رفتی به نظر من پله پله کار کنی بهتر باش.

در مورد رنگ کردن: به زبان ساده تر یه لایر روی کار ایجاد کن و اون رو به حالت color در بیار که برای رنگ کردن خوبه(مانند تصویر) و بعد با ابزار براش و رنگ دلخواه اون رو رنگ کن.

1.jpg

30min

Banned
البته pop عزیز فکر میکنم منظور ایشون بیشتر رو مات بودن ماشین هستش که میشه با Blur یا Surface Blur اینکار رو انجام داد .
البته نیازمند دقت خیلی زیادی هستش .
در ضمن به نظرم این طرحی که شما گذاشتی 3 بعدی هستش و متریال مات براش در نظر گرفته شده .
موفق باشید .

POP2

Member
البته pop عزیز فکر میکنم منظور ایشون بیشتر رو مات بودن ماشین هستش که میشه با blur یا surface blur اینکار رو انجام داد .
البته نیازمند دقت خیلی زیادی هستش .
در ضمن به نظرم این طرحی که شما گذاشتی 3 بعدی هستش و متریال مات براش در نظر گرفته شده .
موفق باشید .

سلام به سیمین جان:
منم قبلا اینو گفتم چون نمیشه از هیچی شروع کرد بهتر یکم با فیلترها آشنا بشه تا بعد بیاد کار رو انجام بده.
راستی در مورد تصویر زیاد روش کار نشده چون اگر کنار لاستیک و کنار آیینه نگاه کنی میبینی که تصویر مصنوعیه و تصویر اضافه شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا