ممنون از شماسلام دوست عزیز
به وسیله براش های دود و آتش که اگه بگردی تو قسمت ابزار یا سوالات میتونی پیدا کنی و دیگه با همین براش معمولی و بکارگیری چندتا فیلتر مثل بلور و.........! شرمنده من با جزییات بلد نیستم توضیح بدم ایشالله اساتید میان بیشتر کمکتون میکنن!!!!!
البته اگه دودی که تو این عکس هست منظورتونه با براش معمولی ایجاد میشه(فکر کنم)!![]()
نارحتی کجا شکایتی نیست!آقا چرا شاکی شدی !
یک لبخند بزن همه چی حل !
خوب شاید کسی بلد نیست .
ببین اگر بخوای به این صورت طبیعی در بیاد کار یک کمی سخت میشه ولی میشه با filter/render/clouds این کار رو انجام داد .
میشه در یک لایه جدا فیلتر رو اعمال کنی و ادیتش کنی .
بیشتر دقت میخواد تا تکنیک یا فیلتر خاصی .
من یک نمونه اگر وقت شد تا شب برات میزارم .
خوش باشی .
بسیار عالی بود! فکر نکنم نیاز به ترجمه باشه؟؟؟ نگاه کردن به عکساش کافیه.......!!سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز.
اینم لینک آموزشش فقط 30min خانم لطف کنن ترجمه کنه مثل همیشه من وقتش رو ندارم باید یه کاری دارم که انجام بدم اگر کسی انجام نداد من بعدا برات ترجمه میکنم.
http://psdguides.com/2009/08/create-car-crash-in-photoshop/
از دوستان ممنونم ولی همین طور که این کاربر فرمود.باز از دوست عزیزمان که اموزش ساخت دود را قرار دادند سپاس گذارم.با تشکر از pop عزیز .
راستش من هم فکر میکنم نیازی به آموزش نیست .
چون مشخصه دقیقا چیکار کرده و در ضمن به نظر من خروجی کار زیاد جالب نشده و منظور دوستمون یک دود طبیعی بود که در این آموزش کاملا مصنوعی و ناشیانه کار شده ( عذرخواهم از تهیه کننده این مقاله )
خوش باشید .
Erfan خان اینجا که تمامی پست ها مرتبط با موضوع هستش منظور شما کدام پست هستش دقیقا ؟؟؟
آها .
چون معمولا بچه ها وقتی جوابی نمیگیرن که مفید باشه شاکی میشن .
من فکر کردم شما هم اونطوری شدی !
خوش باشید .
رفتار شما اصلا صحیح نیست .
فقط دعوت میکنم از شما که مطلب رو از اول بخونین شاید یک کمی متوجه موضوع بشید که چرا من به قول شما Spam کردم .
اگر به این بگن Spam که پس شما خدای Spam هستید عرفان عزیز . ( باور کنید شوخی میکنم) .
بیش از اینم کشش نمیدم ولی باید یکبار رو اجازه دفاع از خود بدید عرفان خان .
خوش باشید .