کراش کردن تری دی مکس هنگام زدم m _متریال ادیتور

hosienmax100

3D Artist
سلام

خسته نباشید

وختی در حین کار یهو m رو میزنم برای بالا اومدن ادیتور متریال نمیدونم چرا تری دی مکس کراش میکنه

حدس خودم اینه بخاطر نبود رم باشه که نمی تونه متریال ها رو نمایش بده کراش میکنه

توی تنظیمات ادیتور که بصورت کمپکت هم من استفاده میکنم سعی کردم تا جایی که بشه اپتیمایز کنم ادیتور رو ../

رم 2 گیگ هست ورژن تری دی مکس هم 2011 انیجن هم brazil 2

اگر چیزی به ذهنون میاد خواشآ راهنمایی بفرمائید .

مخلصیم ،

arminAnim

کاربر متخصص
قضیه از این قراره که فکر می کنم حجم تکسچرهای اسلات های متریال ادیتورت بالاه برای منم پیش اومده. شما می تونی موقتا رندرر متریال ادیتورت رو بذاری روی اسکن لاین، بعد متریال ادیتورت اگر باز شد بدون کرش، همه ی اسلاتاشو ریست کنی، دوباره رندررش رو برگردونی روی موتور رندر خودت. حالا برای اینکه دیگه متریال ادیتورت سنگین نشه سعی کن تک تک فقط آبجکتی رو که می خوای ادیت کنی Pic کنی توی اسلاتها.
برای تغییر موتور رندر متریال ادیتور از پنجره ی رندر >Common> Asign Renderer بعد اون آیکن شبیه قفل رو خاموش کن ، باید به Scanline تغییر پیدا کنه ،اگر اسکن لاین نشد خودت دستی انتخاب کن و به حالت Scanline ببرش

فکر کنم اینطوری حل بشه

amir.nemati63

کاربر VIP
منم با تغییر انجین رندر فقط در متریال ادیتور به اسکن لاین موافقم. در انجین brazil کمک میکنه.
اگر تعداد کره های متریال ادیتورت زیاده ؛ تعدادشون رو به حد اقل برسون.

مشکل از نصب موتور رندرته . (به احتمال زیاد وی ری) دوباره پاکش کن و بریزش بیخودی هم سعی نکن همینطوری درستش کنی . چون احتمال داره با دستکاری درست بشه ولی باز برات مشکل ایجاد میکنه

hosienmax100

3D Artist
ممنون بچه ها ..

این چیزایی که گفتید رو انجام دادم اما در واقع مشکل اصلی همون حجم بالای متریال ها بود که با تعویض فرمت به فرمت معمول tga بهتر شده

در مورد این دوستی که گفتند بخاطر انیجن وی ری هست هم فکر نکنم چون اصلا من vray نصب نمیکنم هیچوخت ..

بازم ممنونم /:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا