کد php یا جاوا برای وردپرس

من نیاز به یه کد php یا جاوا دارم که چنین کاری رو انجام بده
ابتدا پیش نیاز توضیحم و میدم تا گفته هام ناقص نمونه
تو وردپرس و قتی یه افزونه ای فعال میشه وکد فعال سازیش وقتی تو قالب خودت باشه کامل و صحیح کار میکنه
برای مثال وقتی یک افزونه ی عکس رندم همراه با لینک و فعال میکنم ، اون افزونه یه کد میده که اگه من اون و تو قالبم بزارم اون افزونه قابل نمایش خواهد بود. ولی وقتی اون کد در وردپرسی به کار بره که اون افزونه فعال نشده و خارج از کاربری خودت استفاده کنی دیگه کار نمیکنه.
من میخوام بدونم کدی هست که این امکان و بده؟
یعنی امکان اینکه ، فرد بدون اینکه اون افزونه رو نصب کنه با کدی که من بهش میدم افرونه ی منو با هر تغیری که میدم واسه اونم تغیر کنه ، بزاره تو قالبش و عکس ها به صورت رندوم عوض بشه؟
یعنی کد من بشه یه جورایی مرجع اون کد
هر تغیری که من میدم واسه اونم تغیرکنه
ممنون میشم اگه این لطف و در حقم کنید

VAHID216

مدیر بازنشسته
کافیه اون افزونه رو درون یه پوشه در قالب وردپرستون بریزید و بعدش در فایل funcation.php اون رو include بدید. و بعدش کد های فراخوانی اون رو در هر جای پوسته بزارید کار می کنن.

این کدیه که وقتی خودم تو قالبم قرار میدم اون افزونه اجرا میشه

کد:
?php afzooneh('co-1'); ?>
راستشو بخوای من بلد نیستم include بدم میشه راهنمایی بفرمایید؟
من چون خیلی از php و css خیلی سر در نمیارم میشه شما کد و برام آماده کنی تا من داخل funcation.php قرار بدم؟

یعنی با این کد دیگه نیازی نیست اون فرد افزونه رو فعال کنه درسته؟ فقط باید این کد به روشی که در بالا توضیح مختصر دادید اعمال کنیم؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
این خط رو درون funcation.php بریزید و ادرس فایل اصلی افزونه رو که در پوشه قالب هست بدید :

کد:
require_once(TEMPLATEPATH . '/includes/*******.php');
بعد دوباره همون کد :
کد:
<?php afzooneh('co-1'); ?>
رو هر جای قالب بزارید عمل می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا