کد گذاری روی فیلم

smhosseini61

New Member
بسمه تعالی
با سلام و احترام خدمت دوستان عزی خودم تو یه پروژه کارفرما اعلام کرده باید فیلمهای خودتونو جوری کد گذاری کنیم که یا کسی نتونه کپی کنه یا اگر کپی کرد نتونه ببینه منظورش اینه که فقط از طریق همون نرمافزار مالتی مدیا طراحی شده بشه دید!!
دوسان خوبم لطفا راهنمایی embded را نکنید چون فیلمهاش خیلی بزرگه در حدود 1 گیگابایت نمیدونم منظورش چیه و چیکار باید بکنم اگر میدونید در فلش و یا اکشن 3 راهی هست که بشه فیلم رو کد گذاری کرد بنده را اهنمایی بفرمایید ممنونم

smhosseini61

New Member
مهندس عزیز ممنونم از پاسخ دهیتون ولی این تو flex داره بیان میکنه من یه فیلم خارجی با فرمت FLV دارم که در داخل محیط فلش قراره نشون داده بشه اگر قرار باشه من فیلمو embded کنم نمیشه چون فیلم خیلی بزرگه اگر هم بخواهم به صورت خارجی یعنی از دستوراتload استفاده کنم آنوقت کارفرما گیر میده میگه فیلمو کاریش کن کد گذاری بشه که نشه با هرپلیری اجراش کرد پاک دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار خواهش میکنم اگر مکان داره راهنمایی بفرمایید

smhosseini61

New Member
مهندس عزیز ممنونم از پاسخ دهیتون ولی این تو flex داره بیان میکنه من یه فیلم خارجی با فرمت FLV دارم که در داخل محیط فلش قراره نشون داده بشه اگر قرار باشه من فیلمو embded کنم نمیشه چون فیلم خیلی بزرگه اگر هم بخواهم به صورت خارجی یعنی از دستوراتload استفاده کنم آنوقت کارفرما گیر میده میگه فیلمو کاریش کن کد گذاری بشه که نشه با هرپلیری اجراش کرد پاک دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار خواهش میکنم اگر مکان داره راهنمایی بفرمایید

smhosseini61

New Member
من از as3crypto استفاده می کنم ... استفاده ازش خیلی ساده هست ... این آموزش می تونه کمکت کنه

triton

کاربر فعال
ببین دوست عزیز، اول فایل خودت را (هر نوع فایلی که داری) با استفاده از encryption key به یک فایل با ساختار جدید تبدیل می کنی...این مرحله اول که توی متد encrypt() در آموزش گفته شده همین کار انجام شد.
در مرحله دوم این فایل را وارد فلش می کنی (با هر روشی که می خواهی Embed یا load) و بعد باهمون کلید دسترسی قبلی فایل را decript می کنی که این کار در متد dragDropHandler() در آموزش بود ... کلا در این آموزش هیچ کد flex وجود نداره و همه چیز اکشن اسکریپتی و قابل استفاده در فلش هم هست.

smhosseini61

New Member
با رو سیاهی تمام مهندس میتونم ازتون خواهش کنم یه نمونه برام بفرتسین یا یه نمونه کار درست کنم شما کدهای مورد نظر رو داخلش وارد کنید هرچی میخونم و زیرو رو میکنم به نتیج نمیرسم امکان داره !!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا