کد کردن متن + پروژه

1230456

Member
سلام دوستان من بعد از مقداری جستجو فهمیدم که پلاگین SQLite واسه کد کردن اطلاعات قابلیت خاصی نداره !

برا همین از نبوغ خودم استفاده کردم :idea::green:

یه پروژه کوچولو که می تونه متن شما رو کد کنه، بعد هر جا که خواستید ذخیره کنید و فقط کسی که به رمز و الگریتمش دسترسی داشته باشی می تونه ریکاوری کنه اطلاعات رو !!! (بدون نیاز به پلاگین)
من سورس کد رو میزارم تا کسانی که احتیاج داشته باشن استفاده کنن :cool:

دانلود

پیوست ها

• Codeing.rar
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 97

silvercover

کاربر متخصص
سلام دوستان من بعد از مقداری جستجو فهمیدم که پلاگین SQLite واسه کد کردن اطلاعات قابلیت خاصی نداره !

عجب! پس اینا چی هستن؟

Encode64Data
Decode64Data
MD5Data
SH1Data
SetDBAttribute

دوباره یه سری به فایل Manual همراه بسته پلاگین بزنید بد نیست...

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدید با وجود اینکه من و سامان توی تاپیک های قبلیتون که در مورد کد کردن داده ها

بود توضیح دادیم و گفتیم که پلاگین SQLite قابلیت کد کردن داده ها رو داره و روش های دیگه رو هم گفتیم بهتون و

شما با این وجود با این تاپیکتون گفتین که من و سامان از خودمون یه چیزایی سر هم کردیم و گفتیم.

متاسفم براتون.

شما بلد نیستی و نمیدونی چطور استفاده کنی پس بهتره از خودت نگی این پلاگین قابلیت کد گذاری نداره :mad:
برا همین از نبوغ خودم استفاده کردم :idea::green:
یه پروژه کوچولو که می تونه متن شما رو کد کنه، بعد هر جا که خواستید ذخیره کنید و فقط کسی که به رمز و الگریتمش دسترسی داشته باشی می تونه ریکاوری کنه اطلاعات رو !!! (بدون نیاز به پلاگین)
من سورس کد رو میزارم تا کسانی که احتیاج داشته باشن استفاده کنن :cool:

دانلود

کد کردن اطلاعات به این شکل هم نیازی به نبوغ خاصی نداره.

1230456

Member
سلام،

آقای silvercover شما تو مبحث http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=181770 که من پرسده بودم چطور می شه کد کرد که شما گفتید روش md5 بدرد ما نمی خوره! و اسمی از روش های دیگه نیاوردید.(این یعنی اینکه فقط همین روش! ) حالا امدید می گید Encode64Data و ... (خب از همون اول کامل راهنمایی کنید)
به هر حال دستون درد نکنه!
_________________________________________________________________________________________

و اما آقای MahmoodM30 شما مثل اینکه مشکل اعصاب و روان داری(ببخشید ها)، آخه تو اکثر جوابات دیدم که انگار دعوا داری با طرف مقابلت. و درست هم راهنمایی نمیکنی (مثلا تو همین پست نوشتی "برو sample دانلود کن ببین" آخه اگه من وقتش رو داشتم خودم برم بگردم که دیگه از شما راهنمایی نمی خواستم و تاپیک ایجاد نمی کردم، خودم میگشتم !
با اون پلاگین ها هم امکانش هست خوب برید پلاگین ها رو دانلود کنید و نمونش رو ببینید
در مورد پلاگین SQLite هم همینکار رو انجام بدید.

کد کردن اطلاعات به این شکل هم نیازی به نبوغ خاصی نداره.

ما نفهم شما که نابغه ای کافیه! (بعد نگی نگفی نابغه ای از طرز جواب دادنت معلومه ادعا داری)

متاسفم براتون.

برا خودت متاسف باش که آداب معاشرت نمیدونی

MahmoodM30

و اما آقای MahmoodM30 شما مثل اینکه مشکل اعصاب و روان داری(ببخشید ها)، آخه تو اکثر جوابات دیدم که انگار دعوا داری با طرف مقابلت. و درست هم راهنمایی نمیکنی.

اولا پسر خوب درست حرف بزن :snap:

دوما تو اکثر نه تمامی پست همه دیدن که من به طرف مقابلم چطور جواب میدن و تا اونجایی که بتونم کمکشون میکنم و مشکلشون رو حل میکنم و حتی شده نمونه کامل مثال رو هم براشون درست میکنم که اگه خودشون بشینن چند روز براشون طول میکشه بسازن ولی من با اینکه خودم کار دارم و امتحان نمونه رو در عرض چند ساعت یا دقیقه براشون میسازم تا مشکلشون رفع بشه این از این.

آقا به همه کاربرای انجمن میگم اگه غیر اینه بگن ؟ اگه غیر این بود من دیگه تو این انجمن جواب هیشکی رو نمیدم.

(مثلا تو همین پست نوشتی "برو sample دانلود کن ببین" آخه اگه من وقتش رو داشتم خودم برم بگردم که دیگه از شما راهنمایی نمی خواستم و تاپیک ایجاد نمی کردم، خودم میگشتم !

نوکرت نیستم که بیاییم برات کار انجام بدیم :mad: اگه تو برای دیدن یه سمپل وقت نداری من واسه سر خاروندن هم وقت ندارم ولی با این حال سعی میکنم به دوستان کمک و راهنمایی بدم.

معلومه ادم بی ادب و بی نزاکتی هستید.

ما نفهم شما که نابغه ای کافیه! (بعد نگی نگفی نابغه ای از طرز جواب دادنت معلومه ادعا داری)

طرز فکرت مثل بچه هاست

برا خودت متاسف باش که آداب معاشرت نمیدونی

آداب معاشرت ! عجب کوچیک تر از اونی هستی که جوابت روبدم :lol:اینجا خیلی ها هستن که من رو میشناسن و میدونن من چطور اداب معاشرتی دارم.

درضمن از همه دوستان معزرت میخوام که اینجور حرف میزنم ولی مجبور شدن باید جواب اینجور ادمهارو داد.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
لطفاً این بحث ها رو تمومش کنید !!!
خیلی جدی عرض میکنم، رعایت احترام در این انجمن خیلی اهمیت داره، جر و بحث هم هیچ کمکی به پیشرفت هیچکس نمیکنه.

برای کد کردن اطلاعات، از اونجایی که خود پلاگین متدی برای کدگذاری دیتابیس تعبیه نکرده، شما نیاز دارید که اطلاعات رو بصورت کد شده ذخیره کنید و بعد هم دیکدش کنید.

متد Base64 که پلاگین ارائه کرده مناسب هست اما خیلی راحت میشه دیکدش کرد.

MD5 و SHA1 هم یکطرفه هست و برای ذخیره پسورد کارایی دارن (چون بعداً ما میایم و پسوردی که کاربر وارد میکنه رو کد میکنیم - با همون متدی که بقیه ی پسوردها کد شدن- و بعد با اطلاعات کد شده ی داخل دیتابیس تطبیقش میدیم)

روش دیگه اینه که خودتون یک متد ابداع کنید، مثلاً با جایگزینی کاراکتر ها.

و روش دیگه هم استفاده از پلاگین هایی هست که String رو کد میکنن، یک پلاگین بود که با روش های مختلف اینکار رو انجام میداد که اسمش خاطرم نیست.

amiralavi74

Member
من به عنوان يكي از كاربران سايت عرض مي كنم كه آقاي MahmoodM30 يكي از فعالترين وبهترين كاربران سايت مجيد آنلاين هستند و با اينكه در بعضي موارد حتي با خود من تند صحبت كردن اما نبايد با ايشون اينجور صحبت كرد ايشون فقط مي خواهند مطالب رو بهتر تفهيم كنند

hamedroy

Member
متاسفانه جستجو در تالار همیشه جوابگوی نیاز بچه ها نیست. ممکنه بعضیا مثل من نتونن زیاد سر بزنن. در واقع امکانات خوب سایت رو نشناسن. در کل بهتره که آقای محمود درعین محبت هایی که می کنند ، احترام گفتاری رو هم حفظ کنن . چون در راه یادگیری و یاد دادن صبر لازمه.
من هم مثل آقای 1230456 دچار این مسئله شده بودم که در حال حاضر با وجود اینکه یک ساعتی هست دارم توی سایت چرخ می زنم هنوز نمونه مناسبی برای این کار پیدا نکردم.

MahmoodM30

متاسفانه جستجو در تالار همیشه جوابگوی نیاز بچه ها نیست. ممکنه بعضیا مثل من نتونن زیاد سر بزنن. در واقع امکانات خوب سایت رو نشناسن. در کل بهتره که آقای محمود درعین محبت هایی که می کنند ، احترام گفتاری رو هم حفظ کنن . چون در راه یادگیری و یاد دادن صبر لازمه.
من هم مثل آقای 1230456 دچار این مسئله شده بودم که در حال حاضر با وجود اینکه یک ساعتی هست دارم توی سایت چرخ می زنم هنوز نمونه مناسبی برای این کار پیدا نکردم.

هیچ جوابی براتون ندارم که گفتین احترام گفتاری رو حفظ کنم، اونهایی که من رو میشناسن خوب میدونن من چطور ادمی هستم

درضمن شما به قوانین توجه کنید و بیخودی تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید

hamedroy

Member
آقا نیازی به جواب دادن نبود. شما اگر تند هم حرف بزنی در ازای کارهایی که توی سایت از شما دیدم چیز مهمی نیست. من خودم از چند نمونه کار شما توی کارهای استفاده کردم و خیلی ها مثل شما حکم استاد رو برای من دارن . بهتره این موضوع تموم بشه چون بی فایدس. اما سوالی داشتم و اونم اینه که چرا سرعت اتصال به دیتا بیس در دفعه اول بیش از حد کند هست. ممکنه که توی رکوردهای کم خودشو نشون نده و توی نمونه ای که از دیکشنری هم بود چندان به چشم نیاد. مثلا وقتی رکوردها به حدود 70 هزار میرسه سرعت اتصال کند میشه و من برای این موضوع نتونستم راه حلی پیدا کنم. ( اولین اتصال بعد از روشن شدن کامپیوتر و اجرای برنامه رو میگم.)

MahmoodM30

اما سوالی داشتم و اونم اینه که چرا سرعت اتصال به دیتا بیس در دفعه اول بیش از حد کند هست. ممکنه که توی رکوردهای کم خودشو نشون نده و توی نمونه ای که از دیکشنری هم بود چندان به چشم نیاد. مثلا وقتی رکوردها به حدود 70 هزار میرسه سرعت اتصال کند میشه و من برای این موضوع نتونستم راه حلی پیدا کنم. ( اولین اتصال بعد از روشن شدن کامپیوتر و اجرای برنامه رو میگم.)

در این مورد من تجربه نداشتم یعنی تا حالا نشده به این مشکل برخورده باشم

درضمن اگه منظورتون از اتصال فراخوانی داده های دیتابیس هست باید بگم که خب معلومه که نمیشه این همه اطلاعات رو یکجا فراخوانی و نشون داد اونم با بیلدر

ولی اگه منظورتون اتصال به دیتابیس هست و راه اندازی اون ، فکر نکنم این مشکل پیش بیاد

حالا بهتره این سوال رو حامد عزیز جواب بدن که سازنده این پلاگین هستن

آخرین ویرایش:

hamedroy

Member
زمانی که وجود دیتا بیس و اتصال به اون چک میشه شروطی در اسکریپت وجود داره که عدم اتصال یا خطا رو گزارش میده. اولین باری که این اتصال در سیستم چک میشه روند کند انجام میشه و در سیستم من صفحه تا چند لحظه کاملا سفید میمونه.
خوب واضح هست که توی یک فراخوانی مثلا اگر حرف a رو جستجو کنی و در کوئری خودت محدودیت رکورد تعیین نکنی نتیجه جستجو زمان بر هست اما من منظورم اون نیست. ضمن اینکه وقتی یک لودینگ مثلا درhtml داشته باشیم مشکلی پیش نخواهد آمد. من منتظر جواب حامد هم میمونم. تشکر از شما

MahmoodM30

فکر نکنم همچین مشکلی باشه!

ولی میشه بگید بجز اسکریپت راه اندازی دیتابیس دیگه چه اسکریپت استفاده و عملیاتی توی اون صفحه انجام میدید؟

hamedroy

Member
متاسفانه سورس کار خیلی بزرگه و امکانش نیست ارسال کنم. شاید دلیلش وجود پلاگین های زیادیه که توی برنامه ازشون استفاده کردم. هرچند اونها در لود صفحه استفاده نمی شن ولی احتمالا ایراد از اینجاس. به هر حال به محض اینکه متوجه شم این مطلب رو ویرایش می کنم. اما اون چیزی که مدتهاست فکرم رو مشغول کرده راجع به جستجوی غیر مستقیم از دیتا بیس هست . فرض کنید از پلاگین کتیبه استفاده می کنیم واطلاعات رو توسط قابلیت لیست باکس اون درونش می ریزیم. آیا ترفندی برای جستجوی اطلاعات از لیست باکس (کتیبه) وجود داره یا حتما باید جستجو از دیتا بیس انجام بشه. اگه فکر می کنید که ارزششو داره یک پست جدا بزنیم اطلاع بدین. صرفا به دلیل مشابهت بحث جستجو اینجا مطرحش کردم.

وقتی استاد شما با شما کمی تند حرف میزنه اون هم در رابطه با مسائلی که داره راهنماییتون میکنه برای بهتر شدن.. خب عزیزم MohammadM0 هم در این انجمن جای استادتون رو داره بنده خدا براتون وقت میذاره به تک تک پست هاتون جواب میده اون وقت دارید نقدش میکنید.. بجای این سوسول بازیا که آره م قهرم دیگه نمیام فلانی با من بد حرف زده یک پست میذاشتین اونایی که باید از MohammadM30 تشکر کنن بخاطر زحمت هایی که میکشه نظراتشون رو اونجا بذارن... من از آقای MohammadM30 استاد گرامیم حالا شاید از لحاظ سنی از من کوچکتر ولی بعنوان استاد متشکرم..

جدیدترین ارسال ها

بالا