سلام دوستان . به تازگی من C4 نصب کردم . اما سریالش تو CD نصب نبود. میشه راهنمایی کنید ؟:rose: شایان
shayanboy Active Member Aug 12, 2009 #1 سلام دوستان . به تازگی من C4 نصب کردم . اما سریالش تو CD نصب نبود. میشه راهنمایی کنید ؟ شایان
AliReza Bahrami مدیر انجمن Aug 12, 2009 #2 سلام تو cs4 احتياجي به سريال نيست شما نصب تريال را يا همون 30 روزه را انجام بديد و بعد كرك را كپي كنيد تو محل نصب درست ميشه ویرایش شد آخرین ویرایش توسط مدیر: Aug 12, 2009
سلام تو cs4 احتياجي به سريال نيست شما نصب تريال را يا همون 30 روزه را انجام بديد و بعد كرك را كپي كنيد تو محل نصب درست ميشه ویرایش شد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 12, 2009 #3 گیلاس جان لینک سایت ایرانی نذار لطفا!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Aug 13, 2009 #5 اگر میخواید از سایت دیگه ای مطلب بذارید ، عینا همون مطلب رو اینجا نقل قول کنید و بعد زیرش سورس متن رو بنویسید. جوری که اون سورس لینک نباشه.
اگر میخواید از سایت دیگه ای مطلب بذارید ، عینا همون مطلب رو اینجا نقل قول کنید و بعد زیرش سورس متن رو بنویسید. جوری که اون سورس لینک نباشه.