کد نویسی

quantom

Member
با سلام خدمت تمام دوستان
ده تا دکمه رو به صورت یک Group در آوردم .این طرف هم ده تا شکل دارم که می خوام با کلیک روی شکل یک ، دکمه شماره یک ،نمایش داده بشه و بقیه دکمه ها پنهان باشند و همینطور با کلیک روی شکل دو ، دکمه شماره دو ،نمایش داده بشه و بقیه دکمه ها پنهان باشند و الی آخر ...
اما موضوع اینه که اینجوری که من در پایین نوشتم کدها خیلی طولانی می شن . سوال من اینه که آیا راه ساده تری هم که این همه کد نویسی نخواد وجود داره ؟
Show("1")
Hide("2")
Hide("3")
Hide("4")
Hide("5")
Hide("6")
Hide("7")
Hide("8")
Hide("9")
Hide("10")

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم،
چرا خلاصه سازی دستورات ممکنه، یک نمونه در زیر گذاشتم، که در اون برای نمایش هر تعداد تصویر که بخواهید فقط از یک اسکریپت استفاده میشه

اگه دانلود نشد از لینک زیر استفاده کنین:

دانلود

موفق باشید
یاعلی

پیوست ها

• multi_show.zip
    961 بایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با سلام خدمت تمام دوستان
ده تا دکمه رو به صورت یک Group در آوردم .این طرف هم ده تا شکل دارم که می خوام با کلیک روی شکل یک ، دکمه شماره یک ،نمایش داده بشه و بقیه دکمه ها پنهان باشند و همینطور با کلیک روی شکل دو ، دکمه شماره دو ،نمایش داده بشه و بقیه دکمه ها پنهان باشند و الی آخر ...
اما موضوع اینه که اینجوری که من در پایین نوشتم کدها خیلی طولانی می شن . سوال من اینه که آیا راه ساده تری هم که این همه کد نویسی نخواد وجود داره ؟
Show("1")
Hide("2")
Hide("3")
Hide("4")
Hide("5")
Hide("6")
Hide("7")
Hide("8")
Hide("9")
Hide("10")

دوست عزیز
پیشنهاد میکنم اول گروه رو مخفی کنید و بعد شی موردنظر رو نمایش بدید:
کد:
  [COLOR="Navy"][B]Hide[/B][/COLOR]("group")
[COLOR="Navy"][B]Show[/B][/COLOR]("1")

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام علیکم،
چرا خلاصه سازی دستورات ممکنه، یک نمونه در زیر گذاشتم، که در اون برای نمایش هر تعداد تصویر که بخواهید فقط از یک اسکریپت استفاده میشه

موفق باشید
یاعلی

دوست عزیز
مثال پیوست شده شما برای من اجرا نمیشه لطفا مجددا بررسی کنید

• Like
Reactions: PCP

msnv

Well-Known Member
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم اول گروه رو مخفی کنید و بعد شی موردنظر رو نمایش بدید:
کد:
  [COLOR=Navy][B]Hide[/B][/COLOR]("group")
[COLOR=Navy][B]Show[/B][/COLOR]("1")

اگه تصاویرشون رو گروپ کردین پیشنهاد آقای evil_gates سریعتر عمل میکنه، اما اگه تصاویر گروپ نیستن نمونه پیوست بالا رو پیشنهاد میکنم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سریعترین و بهرین راه استفاده از Group (مخفی کردن گروه و نمایش شی مورد نظر) هستش مثالی که گداشته شده هم همین کار رو انجام میده

موفق باشید
give_rose.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا