the_king
مدیرکل انجمن
توی اولین آموزش از این سری کد نویسی حرفه ای که نمی دونم جمعا چند تا آموزش میشه، به ساختن دکمه می پردازیم.
دکمه یا Button ای که توسط خود MMB ارائه میشه یکسری معایبی داره :
خوب، به قدر کافی از دکمه های MMB ایراد گرفتم، نه؟ حالا خودم یکسری کد معرفی می کنم که باهاشون بشه
دکمه های قشنگ گرافیکی Skin دار ساخت که هیچکدوم از ایرادات ذکر شده رو نداشته باشه.
محتویات فایل پیوستی رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید و بعد فایل MBD پروژه رو اجرا کنید. مسیر پوشه
Skin رو از شما خواهد پرسید که باید دقیقا مسیر پوشه خود Skin رو بهش نشون بدید. برای دفعه های بعدی یادش
می مونه. در ضمن اگه پروژه رو کامپایل کنید و فایل exe کنار پوشه Skin باشه، دیگه مسیر رو نمی پرسه.
پروژه Create Button.mbd به همراه پوشه Skin ضمیمه این پست می باشد.
دکمه یا Button ای که توسط خود MMB ارائه میشه یکسری معایبی داره :
- حالت های فعال / غیر فعال (Enabled / Disabled) نداره
- اگه از تصویر استفاده کنید، با تغییر اندازه دکمه، شکل ظاهری اش از ریخت می افته.
- روی رخداد Enter که ماوس روی دکمه قرار می گیره و رخداد Leave که ماوس دکمه رو ترک می کنه کنترلی ندارید.
- برای دریافت متنی که قبلا روی دکمه نوشتید قابلیتی ارائه نمی کنه و فقط می توانید عوض اش کنید.
- امکان تغییر تصویر دکمه رو در حین اجرای برنامه ندارید.
- برای ایجاد کردن دکمه در حین اجرا شدن برنامه قابلیتی پیش بینی نشده.
خوب، به قدر کافی از دکمه های MMB ایراد گرفتم، نه؟ حالا خودم یکسری کد معرفی می کنم که باهاشون بشه
دکمه های قشنگ گرافیکی Skin دار ساخت که هیچکدوم از ایرادات ذکر شده رو نداشته باشه.
- حالت های فعال / غیر فعال (Enabled / Disabled) داره و می توانید هر زمان که خواستید تغییر اش بدید.
- می توانید Skin دکمه ها رو تغییر بدید و همچنین با تغییر اندازه دکمه، شکل ظاهری اش حفظ میشه.
- رخداد Enter که ماوس روی دکمه قرار می گیره و رخداد Leave که ماوس دکمه رو ترک می کنه رو کنترل می کنه.
- برای دریافت کردن و تغییر دادن متنی که روی دکمه نوشتید امکانات لازم رو پیش بینی کرده.
- اگه Skin دیگری برای دکمه ساخته اید، مکان تغییر تصویر دکمه رو در حین اجرای برنامه دارید.
- برای ایجاد کردن و حذف کردن دکمه در حین اجرا شدن برنامه نه محدودیتی در تعداد دارید و نه ابعاد.
محتویات فایل پیوستی رو در یک پوشه از حالت فشرده خارج کنید و بعد فایل MBD پروژه رو اجرا کنید. مسیر پوشه
Skin رو از شما خواهد پرسید که باید دقیقا مسیر پوشه خود Skin رو بهش نشون بدید. برای دفعه های بعدی یادش
می مونه. در ضمن اگه پروژه رو کامپایل کنید و فایل exe کنار پوشه Skin باشه، دیگه مسیر رو نمی پرسه.
پروژه Create Button.mbd به همراه پوشه Skin ضمیمه این پست می باشد.