کد رنگ دادن...

سلام

651da25853e94ca1a841.gif

من تمام کد رنگ های چاپ رو از یکی از دوستان گرفتم
زیر رنگ ها زده

Y و M و C و BL

Y و M و C رو به راحتی تو پالت رنگ میزنم و جواب میگیرم
اما این BL رو متوجه نشدم چی هست.!
مطمئنا B و b نیست ، چون اینا رو تغییر میدی همه چی بهم میخوره..

4e693fb35abf4aa6aa01.gif

شاید ...!
فکر کنم Bl همون K هستش ، چون وقتی cmyk کردم و تو K عدد دادم ، دقیقا مثل کد رنگ شد.

راستی بابت کدهای رنگ cmyk خیلی خیلی ممنون
راستی تو چاپ دقیقا مثل این تصاویر در میاد؟
اگه اینجوری باشه که خیلی کارم حله.
ممنون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حرف K در CMYK مخفف کلمه ی Key Black هست. بعضی جاها بجای این سیستم نام گذاری از BL استفاده میکنن.

در مورد اینکه گفته بودید توی چاپ دقیقا همینطوری میشه یا نه باید عرض کنم که اگر چاپخونه ای که شما کار رو بهش میدید برای
چاپ ، استاندارد عمل کنه و کاغذی هم که شما روش کار رو چاپ میکنید ، هم جنس همین کاغذها باشه ، بله با کمترین خطا شبیه به
همین رنگها چاپ خواهد شد.

حرف K در CMYK مخفف کلمه ی Key Black هست. بعضی جاها بجای این سیستم نام گذاری از BL استفاده میکنن.

در مورد اینکه گفته بودید توی چاپ دقیقا همینطوری میشه یا نه باید عرض کنم که اگر چاپخونه ای که شما کار رو بهش میدید برای
چاپ ، استاندارد عمل کنه و کاغذی هم که شما روش کار رو چاپ میکنید ، هم جنس همین کاغذها باشه ، بله با کمترین خطا شبیه به
همین رنگها چاپ خواهد شد.
درسته
منظور شما از
moz-screenshot.png
هم جنس همین کاغذ چیه...؟

koorosh704

Well-Known Member
دوست عزيز
من چون روي يك كاتالوگ و برو شور واسه يك شركت رنگسازي معتبر كار ميكردم يك تجربه خوب و سختي رو پشت سر گذاشتم.
كار طراحي رو چند روزه طبق نظر اون شركت انجام دادم ولي باورتان بشه كه تا چاپ نهايي سه ماه طول كشيد. چونكه رال يا شيد رنگها دقيقا بايد مطابق رنگ توليد شده اون شركت در ميومد . قبلا من از دوستان انجمن راجب كاتالوگ مذكور راهنمايي خاستم كه دوستان با راهنمايهاشون كمك زيادي كردن كه مورد استفاده قرار گرفت . اينم لينكش http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145302&goto=newpost
بعد از تمام اين حرفا اگر كار شما خيلي حساس هستش:حتما با چاپخونه مورد نظر مشورت لازم را دريغ ننما :cry:

آخرین ویرایش:

koorosh704

Well-Known Member
مطالب تو لينك خوندم دلم نيومد از سارا خانم دوباره بخاطر اون راهنمايي هاي دقيق و كامل شون تشكر نكنم . واقعا مجيد آنلاين رو دوست دارم :rose:......................
آقا اگه بخاطر اينكه از دكمه تشكر .................
ما آماده اخطاريم :wink:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا