کد برای دانلود

zorig4fun

Member
سلام به مشکل گشاهای عزيز
مشکل من در سايتم اينه که وقتی کاربر ميخواهد فايل mp3 رو دانلود کنه در ويندوز ميدياپلير باز ميشه و فايل شروع به پخش شدن ميشه واسه همين من يک لينک گذاشتم که کاربر با راست کليک بتونه دانلود کنه که اين منجر به سو استفاده از فايلهای من شده.
حالا اگه ميشه بگيد از چه کدهای استفاده کنم که کاربر با فشاردادن دانلود پنجره باز بشه که دانلود کنه نه ميديا پلير.
درضمن ميخواستم بدونم پلير ديگری تحت وب وجود داره که هم کاربران ويندوز هم لينوکس بتوانند همگی فال ها را در وبسايت گوش کنند؟
مرسی

amirlol

Well-Known Member
ببین دوست من با چه زبونی می خوای !! میشه آدرس فایل ها رو بزاری تو دیتابیس و به وصیله لینک بخونش !! و روی لینک که کلیک می کنه بره به آدرسش تو دیتابیس و ....

MDP

Well-Known Member
پلیر که فراوونه

میتونی از فلش استفاده کنی مثل آب خوردن میاد و اجرا میشه

os خاصی هم لازم نداره

m_ziba

Member
اگه می خوای با کلیک روی اون پنجره download باز بشه پیشنهاد من اینه که فایلت رو zip کنی و بذاری. (کاری که بیشتر سایت ها می کنن.)

اما یه کد حرفه ای گری هم من یه جا دیدم که بدون zip کردن هم می شد این کار رو انجام داد ، الان ندارمش اگه پیدا کردم بهت می دم.

zorig4fun

Member
خوب با تشکر از مشکل گشايان
من يک ديتا بيس درست کردم با اکسس بعدش لينک رو دادم با مشخصات فايل کاربر مياد تو صفحه و امکان گوش دادن به فايل رو داره که اول گوش کنه اگر خوشش امد دانلود کنه بعد روی دانلود کليک ميکنه بعد ميره تو صفحه ديگر صفحه اينجوری درست شده که با ورود کاربر به صفحه يک رقم به تعداد دانلود اضافه ميشه و لينک فايل توسط ايدی فايل از توی ديتابيس خوانده ميشه و به صورت اتوماتيک فايل دانلود ميشه که در اينجاست که ميديا پلير باز ميشه و مشکل درست ميکنه.
اگر بيام از زيپ استفاده کنم هر فايلی رو بايد دو تا در سرور داشته باشم يکی برای گوش کردن يکی برای دانلود (زيپ) که مشکل ضرفيت سرور رو پيش مياره.
برای مشاهده ميتوانيد بريد به http://www.prapper.com/download.asp
اگه خواستيد بگيد کدهای صفحه رو بزارم
مرسی منتظر جواب هستم

zorig4fun

Member
ببین دوست من با چه زبونی می خوای !! میشه آدرس فایل ها رو بزاری تو دیتابیس و به وصیله لینک بخونش !! و روی لینک که کلیک می کنه بره به آدرسش تو دیتابیس و ....

دوست عزيز کدوم کار؟
من صفحه را طوری درست کردم که صفحه با خواندن ايدی فايل و پيدا کردن لينک از توی ديتابيس لينک را دانلود ميکند و چون فايل mp3 ميباشد ميديا پلير باز ميشود برای همين من نياز به يک کد بهتر دارم که از باز شدن ميديا پلير جلوگيری کند و من اين مسئله را در وبسايتهای ديگر ديدم و ميدونم چنين چيزی وجود دارد.
اين هم کدهای صفحه:
FileToDownload=Clng(Request.QueryString("DownloadID"))
sRequestIP=Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")

'Read in the profile number to get the details on
lngProfileNum = CLng(Request.QueryString("PF"))

Set rsDC = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
strSQL = "SELECT * FROM tblSonges WHERE SongID =" & lngProfileNum
'Query the database
rsCommon.Open strSQL, adoCon

'Read in the details if a profile is returned
If NOT rsCommon.EOF Then
response.write "<META HTTP-EQUIV='refresh' CONTENT='3; URL=" & rsCommon("SongURL") & "'>"
response.write "<p align='center'>Downloading <B>" & rsCommon("SongTitle") & "</B> (" & rsCommon("SongSize") & " bytes)<BR>"
response.write "<a href='" & rsCommon("SongURL") & "' target='main'>"
response.write "Right click here if your download does not start in 3 seconds and Select Save Target As</a></p>"

amirlol

Well-Known Member
دقیقآ مشکلت همنجاست دیگه

ببین لینک دانلودت باید بصورت زیر باشه
http://you.com/doenload.asp?id=567

که مثلآ کد 567 یه آهنگ تو دیتابیس ات !!

اگه نشد بگو یکاری کنم که رد خور نداره

amirlol

Well-Known Member
بابا اشکالت همینه !! نباید بره به یه صفحه دیگه !! وقتی رو این لینک کلیک کرد بره دقیقآ به آدرس فایل mp3

mehdy59

Member
سلام
من يه پلير مي خوام كه تو وب بتونه آهنگ ها رو پخش كنه يه چيزي تو مايه هاي عكس زير.ميشه بگين چيكار كنم؟آموزشش هم كه اگه باشه واسه ساختن اش كه دست بوستون مي شم.عكس مثالي:

4.gif

pedramr

Active Member
Flash mp3 player

این یه نمونه باحاله که برای سایت خودم ساخته ام و میتونی فایل xml رو ویرایش کنی به راحتی
فایلهای رو هم که اسمشون رو وارد کردی، توی پوشه myjukebox_files بریز
الان دو تا نمونه خالی هست 01-Track.mp3

پیوست ها

• Player.zip
    87.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

جدیدترین ارسال ها

بالا