کدوم dvd رایتر خوبه بخرم !!!

MEGA WAVE

Active Member
سلام دوستای خوبم تو بخش سخت افزار <

من خودم dvd رایتر سونی و اچ پی قدیمی و اصلی دارم.<

اما تو دی وی دی رایتر های جدید نمیدونم کدوم مارک خوب از آب در اومده .<

میخواستم تو این تاپیک هرکسی نسبت به تجربه ای که از دی وی دی رایترش داره بیاد بگه و اگه مشکلی داشته مثلاً نخوندن بعضی از دی وی دی ها ، اینجا به من بگه تا انتخاب درستی داشته باشم .<<

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من چند وقتی هست که samsung گرفتم و ازش راضی هستم...خوبم کار میکنه. اینجا گرفتم 31 تومن.

تا بعد...!

saber110

Member
من suzuki ساتا دارم خیلی توپه بیش از 1000 تا دی وی دی و سی دی رایت کردم هیچ مشکلی پیش نیمده براش
گارانتی سازگار ارقامم هست

Amenocy

Member
یا سامسونگ بخر یا لایت ان .. ال جی اصلا نخررررررررررررررررررررررررررررررررر . سوزوکی هم من دیویدی رام دارم خیلی افتضاحه و رایتر من سونی هست که اصلا بعضی موقع ها دلش نمیخواد کار نمیکنه

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
پيشنهاد من :
اول DVD RW HP 1035 R --> قيمتش 32000 تومان
دوم Sony Rahjoo --> قيمتش فكر كنم حدود 31000 تومان
بعد از اون يا Liteon يا Suzuki
حتماً گارانتي معتبر بخر

موفق باشيد
مهدي

saber110

Member
یکی دیگه هم خوبه یادم اومد pelxtor پلکستور فک کنم از همه مارکای دیگه گرونتره

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
سامسونگ مدل TruDirect هم از لحاظ تکنوژی هنوز تو ایران از این جدیدتر نیومده (مستقیما بدون واسطه کامپیوتر میتونی فیلم دوربین رو روی دی وی دی کپی کنی ) هم کارش خوبه . ضمنا یک سال گارانتی تعویض سام سرویس داره .
موفق باشید . باز هم سوالی بود من در خدمتم .

MEGA WAVE

Active Member
ممنون از راهنمایی همتون <

من خودم اول از همه نظرم رو پلکستور بود ، ولی الان هرچی تو بازاره ارجینال نیست ، کسایی که پلکستور اصل دارن میدونن سری اول چیزه دیگهای و من چی میگم <

در مورد سونی و اچ پی ، من تو پستم گفتم اینا رو دارم و نمیخوام دوباره بگیرم چون دوستام جدیداً از این دوتا مارک گرفتن و لی به پای سونی و اچ پی من نمیرسن ( آزمایش کردیم ) ، چون هم سونی و هم اچ پی که من دارم جزئ اولین سری دی وی دی رایتر هایی هست که تو ایران اومد و اونموقع اچ پی رو 80 تومن و سونی رو 75 تومن خریدم. <

اما الان تو بازار تمام دی وی دی رایتر ها رنج قیمتیشون بین 29 تا 35 تومن هست که همشونم چینی هستند <

ال جی رو فاکتور میگیرم چون اصلاً با ال جی جماعت نمیتونم کنار بیام ، از سه چهار نفرم که دارن و پرسیدم هیچکودوم راضی نبودن و میگفتن بعضی از مارکها مثل Pirinco , DataWright رو به هیچ عنوان نمیخونه<

لایتون یه خوبی که داره ، تکنولوژی آمریکایی داره ، و اگه بدونید کنسول های XBOX 360 قبلاً سه مدل دی وی دی رام داشتند که اما تمام کنسول هایی که الان به بازار ارائه میشه باعنوان کنسول های رفع عیب شده ( چون اکثر کنسول ها مشکل حرارتی و خواندن دیسک داشتن ) داره از دی وی دی رام لایتون استفاده میکنه <

اما خوب سامسونگ truDirect هم از یه طرف هیچ عیبی توش ندیدم و گارنتی خوبی هم داره <

بازم ممنون میشم کسایی که الان بیشتر از 6 ماه دی وی دی رایترشونو دارن و حسابی از کار کشیدن ، تجربشونو بگن <<

آخرین ویرایش:

saber110

Member
سلام

نظرت رو راجع به suzuki نگفتی

من الان 1 ساله دارمش اذیتم نکرده و کلی هم رایت کردم باهاش

بدی ندیدم ازش---- تازه یه خوبی داره که گارانتیش سازگار ارقامه

Amenocy

Member
سوزوکی که کار نمیکنه نیم ساعت طول میگشه دی وی دی خام رو بشناسه :)) ولی سامسونگ خوبه یه زمانی تو بازار گیگابایت هم بود که خوب بود >

EMIRATES

Active Member
با سلام.

اینم مشخصات دی وی دی رایترم. + عکس

• SecurDisc™ Technology [Password Protection, Digital Signature, Data Reliability, Data Integrity check, Copy Protection]
  • Max. 20x DVD±R Write Speed
  • Serial ATA interface
  • CD Family and DVD-ROM read compatible
  • Buffer Under-run prevention function embedded
  • Windows Vista™ * compatible
  • عکس :
  • http://images.tigerdirect.ca/skuimages/large/LG-GH20NS10--main.jpg

با تشکر.

آخرین ویرایش:

MEGA WAVE

Active Member
نظرت رو راجع به suzuki نگفتی

من الان 1 ساله دارمش اذیتم نکرده و کلی هم رایت کردم باهاش

بدی ندیدم ازش---- تازه یه خوبی داره که گارانتیش سازگار ارقامه

آخه در مورد سوزوکی هیچی جز صحبت شما و این صحبت زیری نمیدونم :<

سوزوکی که کار نمیکنه نیم ساعت طول میگشه دی وی دی خام رو بشناسه

نمیدونم در موردش چی باید بگم<

امیریتس عزیزم ، واقعاً ال جیت همه دی وی دی هارو میخونه ، شما اولین نفری هستی که ال جی داشته و به من گفته ازش راضیه ، نمیدونم چی بگم ... <<

EMIRATES

Active Member
امیریتس عزیزم ، واقعاً ال جیت همه دی وی دی هارو میخونه ، شما اولین نفری هستی که ال جی داشته و به من گفته ازش راضیه ، نمیدونم چی بگم ... <<

با سلام

"بیایید مدل های جدید رو هم تست کنیم و به اطلاعات قبلی مطئمن نباشیم."

- مثل همین ال جی من از این مارک متنفر بودم چون دردسر ها و... خودشو داشت اما یکم گشتم دیدم این LG خیلی پیشرفت کرده مثل از IDE به Sata تغییر کرده - لنزش قوی تر شده - عمر بیشتری داره و....

با تشکر.

Masih

Well-Known Member
پيشنهاد من :
اول dvd rw hp 1035 r --> قيمتش 32000 تومان
موفق باشيد
مهدي

تایید میشه! من خودم همین مارک رو دارم و چون تو کار بک آپ فیلم هستم زیاد رایت میکنم. ولی تا حالا فقط یکی سوزوندم که اون هم مشکل از سیستم بود. خیلی راحت و خوبه. من راضیم ازش.

سلام دوستای خوبم تو بخش سخت افزار <

من خودم dvd رایتر سونی و اچ پی قدیمی و اصلی دارم.<

اما تو دی وی دی رایتر های جدید نمیدونم کدوم مارک خوب از آب در اومده .<

میخواستم تو این تاپیک هرکسی نسبت به تجربه ای که از دی وی دی رایترش داره بیاد بگه و اگه مشکلی داشته مثلاً نخوندن بعضی از دی وی دی ها ، اینجا به من بگه تا انتخاب درستی داشته باشم .<<

*منم مثل تو سونی داشتم والان asusدارم و از همه چیش رازیم به تو هم همینو پیشنهاد میکنم*.

mahakkak

New Member
با سلام

دی وی دی رایتر لایتون با امکان لایت اسکرایپ(چاپ روی دی وی دی) فوق العاده است. هم 6 ماه گارانتی تعویض داره ،هم خدمات پس از فروش با گارانتی سازگار داره و هم قیمتش در حدود 28 یا 29000 تومن هست. به این آدرس مراجعه کن و مشخصات فنی و مراکز فروشش رو ببین. موفق باشی
www.sazgar.com

جدیدترین ارسال ها

بالا