کدوم یکی (کارت ویزیت)

ehp

Member
سلام
سال نوی شما هم مبارک
هر دوتاش قشنگه ولی از بس ملت کارت مشکی چاپ کردن یه جوری شده
آبیه هم حس لطیف تری داره هم کمتر استفاده شده

موفق باشید

MOSTAFA

کاربر فعال
کلیت طرح قشنگه
من از طرح آبی بیشتر خوشم اومد قشنگ شده، البته اگه در طرح مشکی از ترکیب رنگ مشکی-سبز یا ... به جای قرمز استفاده بشه قشنگ میشه...
در کل کار های زیبایی شده
موفقیتـ:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
آبیه خیلی دوسش دارم
آدم رو به آرامش میرسونه
اون مشکیه هم در صورتی که مثل آبیه زمینش رو طرح دار با گلهای سفید بکنی خیلی قشنگ میشه.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام هر دو کار زیباست
اگه میخوای آبیه رو بزنی اون گلی که یکم آپاسیتیش پایین هست حواست بهش باشه ، چون من تو یک کار آپاسیتی رو نسب به مانیتور و زیباییش گرفتم ولی موقع چاپ به زور دیده می شد . البته میدونم شما خودت استادی ولی کلی گفتم تا کسایی که آپاسیتی چیزی رو تغییر میدن خیلی کم نکنن که تو چاپ خوب دیده بشه (مد لایه ها هم تاثیر داره )
موفق باشی

SPD

Member
من از رنگ بندی آبی خوشم اومد . این را هم در نظر بگیر که زمینه مشکی تو چاپ کمی به مشکل میخوره و هر جایی مشکی را مشکی تحویل نمی دهن ...

برا همین بهتره بری روی زمینه آبی ... یه پیشنهاد کوچیک . اگه قراره که دو رو چاپ بشه یک سمت کارت رو فقط اسم و اون نقش و نگار بزرگ قرار بگیره . و سمت پشت کارت مشخصات تماس با شما مثل ایمیل وتلفن و آدرس سایت . اینطوری کار سنگین تر و قشنگ تر هستش.

موفق باشید
mehdix.us

ferij

Member
هردو زيباكار شده
استقلالي نيستم :green:ميگم مشكي.
البته اگر به گفته دوستان زمينه اش را طرحدار كني تا از سادگي در بياد :wink:
موفق باشي.

rohnaz

Well-Known Member
سلام.
من هم مث باقی دوستان کارت آبی رنگ رو بیشتر ترجیح میدم.البته بنظره من اگه خواستی از مشکی استفاده کنی رنگ تلفیقیش رو قرمز نکن.چون یه لحظه یاد مراسم سوگواری میافته آدم.سبز.زرد.نارنجی یا همون آبیه نیلی .خیلی زیبا کار کردی تبریک.

asbtond

Active Member
سلام به نظر من آبي خيلي خوشگله يعني بهتر با مخاطب ارتباط برقرار ميكنه.
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا