کدوم ویندوز کار نهایی شده ی من رو نزدیکترین حالت به چاپ نشون میده؟

mostafamonemi

New Member
سوال من اینه که من وقتی کارم نهایی شد، یه jpg ازش خروجی میگیرم و تو برنامه نمایش عکس ویندوز (windows picture viewer) کار نهایی شده ام رو بررسی میکنم..
میخوام بدونم اولا آیا اصلا این کار درسته؟ اگه نه پس، قبل از چاپ بنر چجور بفهمم رنگ های بکار رفته در کارم همونیه که بعدا چاپ میشه؟
و ثانیا اگه بجای ویندوز xp ، سون نصب کنم، آیا نمایشگر تصاویر ویندوز در سون همون ترکیب رنگی رو داره که xp داشت؟ نشه ویندوز عوض کنم بعد ببینم کار نهایی شده ی من رو یه چیزی نشون میده که اصلا تو چاپ آبروم میره و ضد حال میخورم چون آنچه فکر میکردم نشد...
مـــــــــــــــــــــن کجا و چحوری کار نــــــــــــــهایی شده ام رو ببینم که بعدا تو چاپ عین همون یا خیلی نزدیک به اون باشه؟؟

شمارو بخدا قسم جوابمو بدین، از هرکی سوال کردم تخصصی جوابمو نداد، من میخوام ویندوز عوض کنم.. ایکس پی بندازم یا سون... آخه ایکس پی هم همه ی رم رو سیستمی رو نمیشناسه مثلا آخرش تا 3.5 رو میشناسه ، حتی اگه بخاطر کارت سیستمت رو ارتقای اساسی داده باشی....

اگه جوابمو دادین من چجوری مطلع بشم... آخه من که نمیدونم کی جواب دادین که سر بزنم؟

mail: [email protected]

lad3000

Member
سلام دوست عزیز
رنگ نمایش داده شده در کامپیوتر ربطی به ویندوز شما نداره بلکه به تنظیم رنگ ویندوز و مانیتور شما و نوع چاپ (cmyk / RGB) مربوط میشه که شما باید تنظیم رنگ ویندوزتون را با چاپگر یکی کنید (که لازم به دانش فنی داره البته نه زیاد)
بهترین راه نمایش در فتوشاپ یا نرم افزار مورد استفادتون هست که دقیقا رنگ های واقعی نشون میده

borna008

Active Member
برای اینکه طرحی که میزنید در بنر به اونچیزی که میبینید نزدیک باشه طبق تجربه ای که من دارم به موارد زیر ربط داره
1- مد رنگی طراحی cmyk باشد
2-رنگ های استفاده شده در بنر دستی در چنل رنگها وارد شود( مثلا قرمز c=0 ,m=100,y+=100,k=0 یا سوره مه ای c=100 ,m=50,y0=100,k=50 و... .)
3-بهترین کد رنگ مشی در بنر c=100 ,m=100,y0=70,k=100
4- فایل را برای نشان دادن به مشتری و دیدن قبل از چاپ در فتوشاپ نشان دهید( لازم بذکر است حدالمکان فایل لایه باز باشد)
5- در طراحی بنر حدالمکان از رنگ خاکستری استفاده نشود
6- از رنگ ها را به صورت کم رنگ حدالمکان استفاده نشود ( مثلا اگر قرار است از رنگ آبی استفاده کنید همه کانالها رنگ ر صفر دهیدد و آبی را 100 که میشود (c=100 ,m=0,y0=0,k=0)
7- نکته: مدل دستگاه، تعداد هدهای دستگاه، کیفیت جوهر و جنس بنر بسیار بسیار در خروجی نهایی موثر هستند.
8- ربطی به ویندوز ندارد!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
همونطور که دوستان گفتند ربطی به ویندوز نداره
اما
از لحاظ هوشمندی و سرعت اولا پیشنهاد میکنم ویندوز 7 رو نصب کنید!
و جواب سوال شما : این بستگی به مانیتور شما و کالیبره بودن اون داره! که تا چه حد رنگها رو میشناسه ! و میتونه از کارت گرافیکتون تفکیک و خروجی بگیره!
شما توی ویندوز 7 یک کالیبره دارید که میتونید سرچ کنید و توسط اون مانیتور رو کالیبره کنید!
البته با وجود مانیتورهای متعدد و جدید هنوز هم مانیتورهای crt نزدیکترین رنگ رو به چاپ دارن!
خروجی کارهاتون هم به صورت TIF بگیرید نه jpg .
در مورد کدهای رنگها افست و یا همون cmyk ! به دلیل تفاوت در دستگاههای چاپخانه ها بهتره کد هر رنگ رو از خودشون بگیرید ! معمولا به صورت چاپ شده موجود دارن که در اختیارتون میگذارن!

جدیدترین ارسال ها

بالا