کدوم هاستینگ بهتره ؟tartanspace و یا فراموج

yadbegiram

New Member
می شه چند تا شرکت خوب هم معرفی کنید؟
من می گم rfm.ir یا فراهاست ...
حالا نظر شما و بهترینم سایتها ؟؟

سلام دوست عزیز چه مشکلی؟
بفرمائید تا جایی که بتونم در خدمتم
شما از دیتاسنتر Iweb Technology تو کانادا سرویس گرفتید... دیتاسنتر خصوصی در سوئد یعنی چی؟!!
چرا از privatedns.com استفاده کردید؟
و چرا IP های شما با ParsXeon.com یکیه؟
NS9.PARSXEON.COM
NS1.ROJIT.COM
NS5.ROJIT.NET

Hosein.NET

Member
شما از دیتاسنتر Iweb Technology تو کانادا سرویس گرفتید... دیتاسنتر خصوصی در سوئد یعنی چی؟!!
چرا از privatedns.com استفاده کردید؟
و چرا IP های شما با ParsXeon.com یکیه؟
NS9.PARSXEON.COM
NS1.ROJIT.COM
NS5.ROJIT.NET

سلام دوست عزیز
خوب این سرور رو ما قبلا از یکی از دوستانم که واگذار کرد ازشم گرفتم و این سرور داره تو iweb نگهداری یا colocate میشه

درواقع ما خودمون از اول برای لینوکس با دایرکت ادمین شروع کردیم ولی خوب دیدیم اکثر تقاضا ها برای cpanel هستنش و ما هم این سرور رو از دوستمون گرفتیم
برای اینکه در مورد سرورهای سوئد ما اطلاعات بیشتری پیدا کنی من 2 تا از ای پی ها رو میزارم که سایتهای خودمون مثله mafiascripts رو هاست میکنیم 213.114.243.211 - 213.114.185.121 - با دامین kurdwebhost.com
و broadband فوقالعاده پرسرعت
الان هم چند تا سرور در ترکیه ، انگلیس و فنلاند اجاره دادیم .در واقع من خونوادم اونجا زندگی میکنند و به همین خاطر این امکان برامون میسر شده.
در مورد parsxeon هم در pm جواب دادم ولی خوب الان سایتهای ایران رو با ns1,2.rojit.com هاست میکنیم
برای اطلاعات بیشتر میتونید تشریف بیارید شرکت با کمال میل اطلاعات بیشتری هم دراختیارتون قرار بدم

Hosein.NET

Member
بازم سلام
در مورد privatedns یادم رفت بگم
hostname ما kurdwebhost.rojit.com هستش که در sslcertificate اینو عوض نکرده بودیم
و اونم من عوضش کردم تا خیالتون راحت بشه :D

جدیدترین ارسال ها

بالا