کدوم موتور رندر ؟

max123

Member
فاینال یا وی ری یا برازیل یا منتال ری مسئله این است:lol:
کدوم موتور امکانات بهتری داره اگه میشه لینک دانلودشو واسه مکس 2008 بزارید

DIMO

Active Member
فاینال یا وی ری یا برازیل یا منتال ری مسئله این است
کدوم موتور امکانات بهتری داره اگه میشه لینک دانلودشو واسه مکس 2008 بزارید

سلام،این موتورها هرکدوم مزیت های خودشونو دارن درکل راجع به این مسئله زیاد بحث و گفتگو.......دعوا مرافع شده،یه سرچ کنی فکر کنم به نتیجه برسی،در ضمن برای درخواست نرم افزار یا پلاگین بهتره تو قسمته ابزارهای سه بعدی درخواستتو بیان کنی تا زودتر به نتیجه برسی.

شاد و پیروز باشی

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من موافقم هرکسی باید موتور مورد علاقه خودش پیدا کن چون هرکدوم بلاخره نواقص و ... داره ولی سعی کن هر سه استفاده کنی بد ببینی با کدوم میتونی بهتر کار کنی

amin2001

Active Member
با همشون میتونی یه کیفیت رو در بیاری !
مهم اینه که ببینی محیط کدوم برات راحت تره و روش کار کردنش جذاب تر . چون این 2 عامل + پشتکار میشه پیشرفتت

یکیشون رو انتخاب کن و تا سطح حرفه ای یاد بگیر

بين :
FinalRender
Renderman
Mental Ray
Brazil R/S
Vray
Max LightTracer
Busy Ray

فقط چي؟ V-Ray

آخرین ویرایش:

H.S

Member
به نظر من هر کدوم واسه مورد های متفاوت و خاصی استفاده میشن. نمیشه گفت کدومش برتره.
نظر شخصیه من منتال ری که شما رو مستقل میکنه نه وابسته چون همیشه همراه خوده مکس نصب میشه.
منتال ری کلا واسه هر نمایی خوبه واسه هر Scene که بخواد رندر بشه.
من معمولا رندرهام رو با منتال میگیرم.

max123

Member
همون منتال ری فک کنم بهتر باشه من بااین موتور بزرگ شدم الانم تا حدودی مشکلی ندارم.مشکل اینه که یه سری کامل متریال وی ری دارم که حیفه ازشون استفاده نکنم از طرفی یه نفر امتحان کرده میگه وی ری به نسبت منتال خیلی سنگینه من تو پروژه هام از 9000 فریم هم بیشتر تو یه صحنه میخوام رندر کنم کدومشون پر سرعت تره ؟

H.S

Member
همون منتال ری فک کنم بهتر باشه من بااین موتور بزرگ شدم الانم تا حدودی مشکلی ندارم.مشکل اینه که یه سری کامل متریال وی ری دارم که حیفه ازشون استفاده نکنم از طرفی یه نفر امتحان کرده میگه وی ری به نسبت منتال خیلی سنگینه من تو پروژه هام از 9000 فریم هم بیشتر تو یه صحنه میخوام رندر کنم کدومشون پر سرعت تره ؟

اگه سرعت واست مهمه شک نکن که منتال ری مهم تره البته این به این معنی نیست که کیفیت نداشته باشه. منتال ری فقط یه مقدار تنظیماتش سخت تره که اگه بلد باشی کارت فوق العاده میشه.

max123

Member
اقا پس من این منتال رو تا سطح حرفه ای کار میکنم ولی سعی میکنم موتور های دیگه رو هم یاد بگیرم الانم تا حدودی منتال بلدم .یعنی میتونم اقیانوس بسازم یا رو نور daylight رو بلدم کار کنم

چند وقط ديگه vray نسخه اي رو با نام vray interactive داره ميده بيرون كه 80 درصد در سرعت رندر صرفه جويي ميكنه !
مشكلي كه همه دارن با vray همينه ! مخصوصا كاربران ايراني
اون بياد فكر نيميكنم كسي ديگه بره سراغ چيز ديگه

max123

Member
فک کنم وی ری ساده تر باشه حالا اون نسخه ای که شما میگی اومد با وی ری هم کار میکنم.

H.S

Member
البته من خودم همیشه به شخصه Vray رو در اوج قدرت خیلی مبتدی میبینم. چون تنظیماته خیلی ساده ای داره و یه آماتور میتونه خیلی خوب ازش استفاده کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا