کدوم بهتره؟

nader918

Well-Known Member
سلام بر همگی بچه ها من میخوام توی این سه تا کارت ویزیت یکی رو که از نظر شماها بهتره انتخاب کنید
ممنون
یا علی nader ard.jpgmy  caqrdsds.jpgMY CARD VISIT.jpg

پیوست ها

• card visit11.jpg
    card visit11.jpg
    180.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام. سعی کن وقتی برای خودت میخوای یه کارت ویزیت بزنی، نهایت دقت و ظرافت و زیبایی که در توانت هست رو به کار ببری.
چون طراحی کارتت یه جور معرف کیفیت و level کار خودته. کسی که میخواد بهت سفارش بده، اولین چیزی که دقت میکنه اینه که تو کارت خودت رو در چه سطحی طراحی کردی.
دیدن نمونه کارها رو هم بهت پیشنهاد میکنم و از پشتکارت هم خوشم میاد. ادامه بده.
موفق باشی؛ یا علی :rose:

nader918

Well-Known Member
سلام. سعی کن وقتی برای خودت میخوای یه کارت ویزیت بزنی، نهایت دقت و ظرافت و زیبایی که در توانت هست رو به کار ببری.
چون طراحی کارتت یه جور معرف کیفیت و level کار خودته. کسی که میخواد بهت سفارش بده، اولین چیزی که دقت میکنه اینه که تو کارت خودت رو در چه سطحی طراحی کردی.
دیدن نمونه کارها رو هم بهت پیشنهاد میکنم و از پشتکارت هم خوشم میاد. ادامه بده.
موفق باشی؛ یا علی :rose:
آخه از کجا گیر بیارم به نظرتون زیاد جال ب نیست ok

+Mohammad+

Well-Known Member
جالب نیــــــــــــست !
اگه یادتون باشه توی یکی از پست هام بهتون گفتم که وقتی دارید کارت ویزیت طراحی می کنید سعی نکنید از تمام گزینه های پنجره ی Blending Options استفاده کنید!
الان این کار ضعف زیادی داره و درصد زیادی از این ضعف بر میگرده به استایل گزاری شما ...
این نکته رو هم ذکر کردم که "از فونت های سنگین مثل Yekan و Traffic استفاده کنید " ... یه بار امتحان کنید ضرر نمی کنید.

امیدوارم گفته های من رو دال بر تضعیف روحیه نگذارید .. من خیلی دوست دارم افرادی مث شما پیشرفت کنن .. ولی خب خودتون نکته ها رو رعایت نمی کنید!
اگه با این شیوه بخواید پیش برید فکر نمی کنم پیشرفت زیادی بکنید ... :)
موفق باشید

nader918

Well-Known Member
جالب نیــــــــــــست ! اگه یادتون باشه توی یکی از پست هام بهتون گفتم که وقتی دارید کارت ویزیت طراحی می کنید سعی نکنید از تمام گزینه های پنجره ی Blending Options استفاده کنید! الان این کار ضعف زیادی داره و درصد زیادی از این ضعف بر میگرده به استایل گزاری شما ... این نکته رو هم ذکر کردم که "از فونت های سنگین مثل Yekan و Traffic استفاده کنید " ... یه بار امتحان کنید ضرر نمی کنید. امیدوارم گفته های من رو دال بر تضعیف روحیه نگذارید .. من خیلی دوست دارم افرادی مث شما پیشرفت کنن .. ولی خب خودتون نکته ها رو رعایت نمی کنید! اگه با این شیوه بخواید پیش برید فکر نمی کنم پیشرفت زیادی بکنید ... :) موفق باشید
چشم حتما این با ر استفاده میکنم یعنی من فقط در انتخاب فونت و استایل مشکل دارم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا