کدام موتور رندر؟! سوال این است!

xkapitanx

New Member
با سلام.

دوستان به نظرتون اگر بخوام با یک موتور رندر خوب و اینده دار واسه مکس یا مایا کار کنم چیو انتخاب کنم:

mental ray

Vray

Renderman
.
.
.

ممنون میشم کمکم کنید.!
کدوم قدرتش بیشتره؟
و هر کدوم بدرد چه کاری میخورند.؟!
-------------------
در ضمن در مکس واسه render to texture میتونم موتور رندر رو تغییر بدم؟

یا فقط با همون رندر default مکس رندر میگیره؟

ممنون

MeeGo

New Member
سلام من تازه کار هستم و شاید خوب نتونم جواب شما رو بدم
ولی دو سایت پیدا کزدم که کامل بحث شده در موردش
کد:
http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=652286
کد:
http://www.digitaltutors.com/forum/showthread.php?16317-Mental-Ray-vs-Vray-vs-Renderman-vs-Maxwell-Render-vs-Brazil-vs-the-rest!!

:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

و جواب این است که چه کاری میخواین بکنین، بسته به کار پلاگین های مورد استفاده تا اون موتور با اجزای پلاگین هماهنگ باشه

و renderman که برای مایا ست و شما این پست رو توی فروم مکس زدید. درضمن renderman هم از ورژن 2009 به بعد کرک نشده

Vray که بیشتر برای کارهای معماری و تیزرها ایتفاده میشه
منتال هم متفاوت زیاد بخش خاصی نداره ولی بیشتر توی انیمیشن
و renderman هم فقط انیمیشن و مایا

البت نمیدونم چرا کسی از final render حرفی نمیزنه، از mental حرف میزنن ولی از final نه، بابا واسه خودش غولیه هآآآ من که از mental بیشتر قبولش دارم. ((نظر شخصیه))

rmreza

Well-Known Member
منتال سرعتش خیلی پایینه و تنظیماتش کلی وقت میبره در ضمن برای یک کار خوب بدون نویز 3الی 4 ساعت شاید هم بیشتر وقت میبره ولی در وی ری دستتون بیشتر بازه و تنظیماتش راحتره
سرعتش هم خیلی زیاده دیگه خود دانی

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین قضیه موتور رندر مثل قضیه ورژن مکس هستش که ملت تعصب دارن ( بعضی ها ) و تو 2008 گیر کردن. به نظرم شما باید هر دو رو یاد بگیری. ببینی با کدوم راحت تری بهتر می تونی کار کنی. بهتر یاد میگیری. کاری به کسی نداشته باش
یکی با مداد خوش خطه یکی با خودکار یکی با ماژیک و .....

خلاصه خودت ببین چی را دستته. من یک زمانی بازی کانتر تو گیم نت باری می کردم با موس 7 تومانی گیگا اسنایپ میزدم که طرف با موس 50000 تومانی نمیزد. منظورم این هستش که ببین کدوماش را دستته. موفق باشی

MBTCG

Member
منتال ری برای انیمیشن امکانات بیشتری داره. blur studio از منتال ری برای کاراش استفاده می کنه (تا جایی که من می دونم). خیلی از امکانات منتال ری در مکس مخفیه مثلا اگر بخواهید از روش Bruit force استفاده کنید باید Interpolate over Num. FG Point رو صفر کنید. در ضمن photon mapping در منتال ری از vray بهتر هست.

vray برای تک فریم امکانات خوبی داره. یکیش Light Cache هست که واقعا سرعت رندر رو افزایش می ده اما در انیمیشن باعث نویز می شه (البته من تا حالا تست نکردم بقیه می گن)

از نظر میزان نویز و اینجوز چیزا فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن و به تنظیمات بستگی داره. سختی تنظیمات هم به نظرم معنی نداره.

در کل هر دو خوبن و در کارهای مختلف (animation , still, ...) می شه ازشون استفاده کرد.

M-CG

New Member
با سلام. برای انیمیشن و مثلا کارتون سازی٬ مینتال ری بهتر جواب میده٬ چون سریع تر رند میگیره. اما برای استیل و موشن گرافیک (چون در موشن گرافیک شات ها کوتاه هستند) وی ری بهتر جواب میده و کیفیت بالاتری داره٬ اما خیلی سنگینه. اما در کل اگر فرد در یکی ازین دو تخصص داشته باشه٬ هردو در هر زمینه ای پاسخ گو خواهند بود. اما اگر بتونی سر و ته مینتال ری٬‌ نور و متریال های مکس را دربیاری٬ دیگه نه به وی ری نیازی داری و نه رندرمن که البته از مایا هست. هرچند شخصا فعلا وی ری استفاده میکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا