کدام مدیریت محتوا

rpf

Member
با سلام من می خواهم سایتم مثل سایت زیر باشد لطفا کمکم کنید..
www.daejanggeum.org
یعنی دارای نظر سنجی..ایجاد کاربر جدید توسط رئیس..ورود کاربر..و یک صفحه admin برای مدیریت سایتم باشد..
باید از چه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم؟؟؟یعنی وقتی که مطالبم را می نویسم خودش مثل وبلاگ پشت سر هم قرار بده:eek::eek:

با تشکر:D:D:twisted:

SARGASHTEH

Member
می توانید از سیستم های مدیریت سایت و وبلاگ مختلفی استفاده کنید
سایت:
آجا نیوک و نیوک پلاتونیوم و ایران نیوک و جوملا و ...

• Like
Reactions: rpf

rpf

Member
می توانید از سیستم های مدیریت سایت و وبلاگ مختلفی استفاده کنید
سایت:
آجا نیوک و نیوک پلاتونیوم و ایران نیوک و جوملا و ...

بله من هم میدانم که سیستم های مختلفی وجود داره ولی این سایت daejanggeum از چه سیستمی استفاده می کمه؟؟؟؟:razz::razz::razz::sad::sad::sad:

S4DEGH

Well-Known Member
اين سيستمش asp هست !

همچين مدلي فقط ميشه ميترا يا جمله استفاده كرد .. ! :)

( اين سريال يانگوم هم شده درد سر .. ! :| هر جا ميريم با اين تصاوير كذايي روبرو ميشيم ! :| )

rpf

Member
این میترا و جمله خوب هستند.؟؟.:shock::shock:..یعنی مشکلی ندارند؟؟و از کجا دانلودش کنم؟؟و این میترا و جمله مال همان سایت است؟؟؟؟(daejanggeum)...:cool::cool:
ممنون

mbf.pooya

New Member
نه عزیز جان سایت daejanggeum با زبان asp نوشته شده است !
همون طور که دوستان گفتند از جمله یا میرا استفاده کن !
اما پیشنهاد من دیتالایف انجن هست ! هم ساده است و هم سبک !
www.datalifeengine.net

آخرین ویرایش:
  • Like

rpf

Member
محتوا

نه عزیز جان سایت daejanggeum با زبان asp نوشته شده است !
همون طور که دوستان گفتند از جمله یا میرا استفاده کن !
اما پیشنهاد من دیتالایف انجن هست ! هم ساده است و هم سبک !
www.datalifeengine.net

ممنون از همتون که جوابم رو دادید...:oops:ولی همه این مدیریت های محتوا مختص به انجمن است..ولی من انجمن را نمی خواهم..اگر انجمن می خواستم..از parsbb یا vBulletin استفاده می کردم...:cool::cool:
حالا شما عزیزان یه سیستم سراغ ندارید که با asp کار بکنه(از اون پشتیبانی بکنه)؟؟؟:sad::sad:

ممنونم

ولی همه این مدیریت های محتوا مختص به انجمن است..ولی من انجمن را نمی خواهم..اگر انجمن می خواستم..از parsbb یا vBulletin استفاده می کردم...:cool::cool:
حالا شما عزیزان یه سیستم سراغ ندارید که با asp کار بکنه(از اون پشتیبانی بکنه)؟؟؟:sad::sad:

ممنونم

کی گفته اینا فقط انجمن هستن!؟
همه این برنامه هایی که ازشون اسم برده شده... سیستم مدیرت محتوای سایتن... که همشون هم کامل هستند.
البته من خودم مامبو و جوملا رو ترجیح میدم.

aloo

Active Member
من قاتي كردم يه كمك كنيد
من سايتم صفحه اصليش مثل برقيه سايتاس و مي خوام فروم هم كنارش داشته باشم ابته قالب فروم وي بولتين باشه بايد سيستم مديريت وي بولتين باشه يا با سيستم مديريت e107 كه دارم مي تونم قالب وي بولتين هم قرار بدم

S4DEGH

Well-Known Member
اگر بخوايد كاربران سايتتون توي انجمن هم باشن بايد سيستمي پيدا كنيد كه به vb وصل بشن !

در غير اين صورت هر پرتالي رو ميتونيد نصب كنيد ... بعدش توي فلدر جدا گونه VB رو نصب كنيد . :)

• Like

rpf

Member
ممنون از شما..من نمی خواهم اصلا انجمن داشته باشم..فقط می خواهم از سیستم asp استفاده کنم با ید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S4DEGH

Well-Known Member
فقط می خواهم از سیستم asp استفاده کنم با ید چه کار کنم؟
به دنبال پرتال هاي asp بگرديد . من تخصصم توي php هست .

ميتوني با مراجعه به انجمن asp راه حلي پيدا كني ... :)

• Like

4shir

Member
شما چرا دات نت ناکه استفاده نمي کنيد؟ ديدم توي همين تالار هم بحث شده

• Like

isat

Member
اين سايتي که گفتي نه مامبو نه جوملا نه ميترا و نه e107

جدیدترین ارسال ها

بالا