کدام شرکت بهترین خدمات هاست را رائه می دهد؟

penguinsjr

New Member
السلام علیکم
در حال حاضر بهترین شرکت ایرانی که خدمات هاست می ده کدومه؟
از همه لحاظ می خوام در سطح عالی عالی باشه. می خوام سرعت واقعا بالا باشه. آپ تایم هم واقعا بالا باشه. امنیت هم که نسبی هست و نمی شه گفت 100 در صد اما قوی باشه.

از اینا کدومشه بهتره؟ یا اگه جز اینا سراغ دارید بگید.
hostiran.net
bertina.us
iranhost.com

irlogo

Active Member
به نظرم در بین 3 تایی که شما معرفی کردید هاست ایران رند تر باشه
البته این دلیل نمی شه که بگیم فقط اینها بهترین هستند

penguinsjr

New Member
خوب شما خودتون اگه سراغ دارید بگید.
آریا نیک چطوره؟
پارس دیتا چی؟

penguinsjr

New Member
اینا رو که همش خودم گفتم
کسی چیزی معرفی نکرده که
خوب کدومشون بهترین خدمات رو می دن؟
سرعت واقعا عالی باشه
آپ تایم واقعا بالا باشه
پشتیبانی واقعا 20 باشه و 24 ساعته

آخرین ویرایش:

---

Active Member
به نظر من
The Website you are Looking for is not Exist please try again later ;)
بهترین هنوز توی ایران وجود نداره

با احترام

penguinsjr

New Member
خوب اگه بهترین وجود نداره بالاخره باید یکی باشه که از بقیه بهتر باشه.
اونی که از بقیه بهتره رو بگید.

parmishost

Member
با سلام
دوست گرامی ایران هاست کارش خوبه ولی شرکت خود ما نیز هست لیست وب سایت های دولتی و بزرگی که میزبانی می شوند در صورت درخواست ارائه می گردد.

penguinsjr

New Member
الان من خودم از یکی ریسلری دارم که 8 تا سی پی یو کور آی 7 روشه و 24 گیگ رم داره.
من از اینی که هست قوی تر و پورت بهتر و سرعت بهتر و کلا همه چی بهتر می خوام (به نوعی همه چی عالی باشه) یا لا اقل تو ایران بهترین باشه.
در ضمن ریسلری هم می خوام.

آخرین ویرایش:

pasargadteam

Active Member
با عرض سلام و درود بیکران

ببینید , ممکنه از دید ماهایی که در صنعت هاستینگ قدم برداشتیم یکی بهترین باشه اما از دید کاربران اینترنت بیخود ترین.
هرکس بسته به نیازش , بسته به تحقیقش باید دنبال یک شرکت بگرده.

اما در کل برای خودتون کامل تعریف کنید چی نیاز دارید از یک شرکت که میخواهید طبق چیزی که در نظر دارید باشه و بعد شرکت هایی که معروف هستند از دید خودتون و کاربران رو بگردید و بهشون تماس بگیرید و خواسته هاتون رو بگید ضمن اینکه بخواهید قراردادی مبنی بر همین خواسته های شما تنظیم کنند و ارائه بدهند.

این بهترین راه شاید نباشد اما بد هم نیست.

در نهایت من همیشه این گوشه ذهنم هست که هیچ کس صد درصد مواردی که یک کاربر رو میخواهد نداره.

موفق باشید

20irib

Member
به دنبال هاست معروفتر نباشید.....خیلی از دوستان هستند که سرویسهای با کیفیت تر رو میدن با قیمت مناسبتر ...
هر چه اسم و رسم بیشتر باشد قیمت بالاتر است..درضمن به دنبال این نباشید که سایتهای بزرگ و یا مثلا دولتی روی کدوم سرورند،به جیب خودتان نگاه کنیدو هزینه ای که برای سایتتان میدهید...ببینید چه سایتی دارید و هزینه مناسب برای آن چقدر است
من در این بین برتینا را توصیه میکنم...اما نگاهی به قوانینش نیز بکنید
موفق باشید

pasargadteam

Active Member
سلام من از برسا هاست گرفتم
1-قیمت هاستاش ازهمه پایینتره
2-هاست ماهیانه میده
3-پشتیانیش عالیه

http://www.barsahost.com

بسیار عالی و موفق باشید. البته شمایی که تازه خریدید نمیتونید بگید یک شرکت پشتیبانیش عالیه یا نه . هرچند ایشون شرکت نیستند و شخص هستند.

در نهایت ایشون سرور مجازی و حتی سرور اختصاصی هم ندارند و نماینده : http://byethost.com هستند.

امیدوارم به مشکل نخورید. موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا