فقط در یک کلام:
من هیچی از برنامه نویسی سرم نمیشه با این حال می خوام طی یکی دو سال آینده یک زبون خیلی قوی یاد بگیرم در حقیقت می خوام از پایه شروع کنم یکی گفت بهتر برای شروعش بیسیک رو یاد بگیری بعد بری سراغ زبون های قوی تر نظر شما چیه؟
سلام
دوست عزیز توی p30 هم جوابتون رو دادم و :
اگر می خوای بهت بگن خدای برنامه نویس جاوا یاد بگیر
اگر می خوای بگین ماشاا... برنامه نویسی سی شارپ ، دلفی
اگر می خوای بگین چه خفن برو ++C یاد بگیر
اگر می خوای بگین زکی اینم شده برنامه نویس برو Vb یاد بگیر
خوب حالا بریم سر اصل مطلب ، دوست عزیز می خوای برنامه نویسی خوبی بشی؟؟ خوب اگر جوابت بله هستش باید
بگم که کد نویسی راحت ترین کار تو برنامه نویسی هستش مهم ((((( الگوریتم )))))) هستش
اگر می خوای تو برنامه نویسی مشکلات کمتری برات پیش بیاد توصیه اکید می کنم یک کتاب یا مقاله در مورد الگوریتم ها بخون
باور کن صد در صد توی برنامه نویسیت تاثیر مثبت داره ، خود من اولا می گفتم ول کن بابا الگوریتم کیلو چنده بعد یک کم که
رفتم جلو تر دیدم خیلی مشکل داره برام پیش میاد به همین خاطر چند تا مقاله در مورد الگوریتم خوندم باور کن اینو جدی میگم
90 درصد طرز فکرم در مورد برنامه ها عوض شد
مثل این می مونه که موتور یک ماشین که خرابه رو بدن بهت بگن درستش کن ، خوب الان شما اگه بخوای تجربی عمل کنی
باید یکی ، یکی قطعات رو امتحان کنی ببینی مشکل کجاست که زمان زیادی طول می کشه ولی اگر با نحوه کار و قطعات آشنا
باشی به راحتی می تونی قطعه خراب رو پیدا و درست کنی الگوریتم هم همین جوره
در کل اگر تو ایران هستی از این گزینه ها یکی رو انتخاب کن و تا آخر هم همون رو ادامه بده چون بخوای به حرف دیگران گوش
کنی به جایی نمی رسی مثلا داری سی شارپ می خونی می گن دلفی خیلی بهتره بعد می ری دلفی می خونی می گن وی
بی بهتره و......
1- سی شارپ
2- دلفی
3- وی بی
جاوا چون توی ایران هنوز خوب جا نیفتاده با این که بهترین زبان تو دنیا هستش پیشنهاد نمی کنم