کدام برنامه بهتر است و چرا ؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نميشه به هم مقايسشون كرد...

فتوشاپ يك محيط بيت مپي هستش ولي كورل دراو و فري هند محيطشون بر حسب وكتور و شيپ تستش (Vector & Shape)

فتوشاپ يك مزايا داره و اون دوتاي ديگه يه مزايا ديگه..
از اسم فتوشاپ همونطوري كه پيداست واسه كار روي عكس هستش... و خيلي امكانات توپي واسه طراحي و تغيير عكس و يا طراحي وب به شما ميده البته ‍Corel PhotoPaint هم تو همون مايه هاي فتوشاپه تقريبا با همون امكانات و خوبيي كه داره اينه كه خيلي راحت بين كارل دراو سويچ ميكنه طراحها رو...

كارل دارو و فري هند بيشتر براي طراحي و صفحه بندي استفاده ميشه.... و وساه شكل كشي و كار با شيپها بسيار عالي هستش... ضمنا رزوليشنشون هم بينهايت هستش.. البته به شرطي كه داخل خودشون طراحي بشن... يعني هرچه بزرگترش كنيد كيفيتش خراب نميشه..چون از حالت بيت مپ كه استفاده نميكنه كه بخواد خراب بشه...

اما بين كارل دراو و فري هند من خودم واسه صفحه بندي اين حرفا از كارل استفاده ميكنم و اونو انتخاب ميكنم (بگذريم كه خيلي باگهاي وحشتناك داره حتي نسخه 11 اون ) ولي براي طراحي هايي كه خيلي ژيگول ميگولي هستند از فري هند استفاده ميكنم چون كه اون حداقل نسبت به كارل داراو خيلي باگهاش كمتره امكانات جالبي هم مخصوصا براي چاپ ميده...

در هر صورت بايد ببينيد كه ميخواين چي كار كنيد بعد برنامه مورد نظرتونو انتخاب كنيد...

مجيد

maroknt

New Member
سلام مجيد جان
دوست دارم به من بگي باگ هاي كرل چيه ؟
در ضمن كرل يعني طرح را در ذهن پياده كني ولي فتوشاپ طرف يك دكمه ميزنه و بعد ميبينه
اه ه ه عجب طرحي شد 8O
من اعتقاد دارم كرل و برنامه هاي وابسطه آن جدا براي گرافيست ها است :lol:

با تشكر مندل

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

باگاش بيشتر براي كار با زبون فارسي هستش...
من وقتي ميخوام فارسي كار كنم و صفحه بندي كنم پدرم در مياد از بس كه حال ميده.. مثلا اعداد اول پاراگراف رو انگليسي ميزنه.. بعضي وقتا كلوز ميده و از اين حرفها..!!!!

مجيد

maroknt

New Member
مجید جان سلام
حرف شما را کاملا قبول دارم ولی باید بگویم کسی که تو یک کار افراط داشته باشه با مشکلات اون هم می سازه ولی باید بگویم من برای رفع این مشکل از برنامه فری هند استفاده میکنم :oops: ولی باید بگویم اگر آدم یول دلشته باشه میتونه یروبنه حرفه ای بخره تا مشکل حل شود :lol:

با تشکر مندل

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
آقا توي فري هند چطوري تايپ مستقيم ميكني؟؟ پروين رو داري؟؟؟

مجيد

rahmani

Member
مقايسه چند نرم افزار

با سلام
نرم افزار photoshop يك نرم افزار raster است و نمي شود آنرا با دو نرم افزار فري هند و كورل كه vector هستند مقايسه كرد چون در امكانات و كارايي متفاوتند
اما فري هند و كورل:
فري هند نرم افزار سريع ، پر قدرت ولي بسيار ساده ايست كه تمام امكانات موجود در آن براي چاپ بدون هيچ مشكلي به نتيجه ميرسد (به غير از 1 يا 2 مورد) در آن از تمام ساختارهاي مبتني بر vector پشتيباني مي شود بسيار كم حجم بوده و ملحقات كمي در سيستم ايجاد مي كند.
در نسخه جديد آن از جلوه هاي ويژه مثل سايه و برجستگي و غيره هم مي توانيد بدون نگراني از خروجي ها استفاده كنيد.

كورل نرم افزاري پر قدرت ،كمي كند ،پر حجم اما با امكانات بسيار زياد(بيش از نرم افزارهاي مشابه) اما همه اين امكانات به نتيجه مطلوب نميرسند. قيمت آن پايين اما بسته آن كامل است.(نسبتا)

در كل نرم افزار كورل كاملتر ولي با خطاهاي بيشتر است اما فري هند خلاصه تر و راحت تر اما با كمترين درصد خطاست.

rahmani

Member
صفحه بندي

در ضمن با عرض معذرت فراموش كردم بگم كه:
براي صفحه بندي اگر روي كورل تعصب داريد از كورل ventura استفاده كنيد.
در غير اينصورت از:
1- adobe indesign
2- quark express
3-adobe pagemaker
4-freehand

ليست بالا به ترتيب توانايي مرتب شده.

جدیدترین ارسال ها

بالا