سلام من ابزار repoussé رو برای سه بعدی کردن متن میخوام میشه راهنمایی ام کنید :cry:
zotiastu Well-Known Member Jun 4, 2010 #1 سلام من ابزار repoussé رو برای سه بعدی کردن متن میخوام میشه راهنمایی ام کنید پیوست ها Untitled-2.jpg 352.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jun 4, 2010 #2 سلام شما منوي 3d تون غير فعال شده كه يا نسخه ي me رو داريد يا از كرك نامناسب استفاده كرديد بايد به اين شكل باشه پیوست ها 3d.jpg 34.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
سلام شما منوي 3d تون غير فعال شده كه يا نسخه ي me رو داريد يا از كرك نامناسب استفاده كرديد بايد به اين شكل باشه
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 4, 2010 #3 گیلاس جان ارتباطی با نسخه ی me نداره! منم نسخه ی me رو دارم ولی منوهای 3d فعالن. پیوست ها 0.jpg 52.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
amir3dmax Member Jun 4, 2010 #4 اشکال از کرک نا مناسب هستش - در تاپیک قبلی بحث شده - اما بعد از استفاده از کرک مناسب ممکنه کارت گرافیک شما از open gl پشتیبانی نکنه در نتیجه نمی توانید از قابلیت 3d استفاده کنید
اشکال از کرک نا مناسب هستش - در تاپیک قبلی بحث شده - اما بعد از استفاده از کرک مناسب ممکنه کارت گرافیک شما از open gl پشتیبانی نکنه در نتیجه نمی توانید از قابلیت 3d استفاده کنید
AliReza Bahrami مدیر انجمن Jun 4, 2010 #5 یلاس جان ارتباطی با نسخه ی me نداره! منم نسخه ی me رو دارم ولی منوهای 3d فعالن. کلیک کنید تا باز شود... مرسي سارا من نسخه ي me رو نصب كردم بعد از اتصال به نت منوي من پاك شد حدس زدم شايد مربوط به اون هم باشه!! ممنون و موفق باشيد!
یلاس جان ارتباطی با نسخه ی me نداره! منم نسخه ی me رو دارم ولی منوهای 3d فعالن. کلیک کنید تا باز شود... مرسي سارا من نسخه ي me رو نصب كردم بعد از اتصال به نت منوي من پاك شد حدس زدم شايد مربوط به اون هم باشه!! ممنون و موفق باشيد!
zotiastu Well-Known Member Jun 5, 2010 #6 ببخشید پس اگه میشه یه کرک مناسب برام بزارین یه نگاهی به این هم بندازید راستی فتوشاپم پرتابل هستش. پیوست ها gioyo.jpg 341.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2
amir3dmax Member Jun 5, 2010 #7 http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145127 به این تاپیک مراجعه کنید - من هم اول با این کرک ها مشکل داشتم اول کرک خود فتوشاپ که داخل cd بود را دلیت و سپس از این کرک ها استفاده کردم و مشکلم حل شد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145127 به این تاپیک مراجعه کنید - من هم اول با این کرک ها مشکل داشتم اول کرک خود فتوشاپ که داخل cd بود را دلیت و سپس از این کرک ها استفاده کردم و مشکلم حل شد
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jun 5, 2010 #9 اوه شما پورتابل استفاده میکنید؟!؟! خوب دوست عزیز مشخصه که توی نسخه های پورتابل یه سری از قابلیت ها حذف میشه. اگر به حجم فایل پورتابل تون نگاه کنید متوجه این موضوع میشید که حجمش چقدر نسبت به نسخه ی اصلی کمتره.
اوه شما پورتابل استفاده میکنید؟!؟! خوب دوست عزیز مشخصه که توی نسخه های پورتابل یه سری از قابلیت ها حذف میشه. اگر به حجم فایل پورتابل تون نگاه کنید متوجه این موضوع میشید که حجمش چقدر نسبت به نسخه ی اصلی کمتره.