کثيف کاري !

pok_rat

Member
24.gif
24.gif
24.gif

171.gif
171.gif
171.gif

پیوست ها

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    88.8 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • tiglatth copy.jpg
    tiglatth copy.jpg
    150.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • tiglath3.jpg
    tiglath3.jpg
    313 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Saeed-masih

Member
سلام یه چیزی میگم به دلنگیریا نظر شخصی من اینه. چرا ذهنتون اینقدر آشفتست؟که دل به همچین کارایی میدید؟
من روانشناس نیستم ولی هر کسی این کارو ببینه یه روح مشوش و مشغول داره.
کار خیلی جالبی نشده.مخصوصا استفاده افراطی در براش.
امیدوارم ناراحت نشده باشی دوست عزیزم
آرزومند آرزوهایت
سعید ابراهیمی

mehr_ir

Member
سلام .با اجازه از دوستان

به نظر بنده کار نسبتا" خوبی هست . دوست عزیزم آبتین گفتن که با رنگ بهتری میشه کار کرد منم با نظر ایشان

موافقم ضمن اینکه درعکس سوم خیلی در استفاده از رنگ زیاده روی شده.

اما در کل ایده ی خوبی داره.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

everex

Member
رنگ تیبل ها و فونت ها و ... اصلا هم خونی ندارن
رنگ سبزشم خوب نیست
به نظرم اگه قهمه ای بود بهتر رود
بعد هم خیلی زیاد کثیف کردی

mohsenshahab

Active Member
Saeed-masih گفت:
سلام یه چیزی میگم به دلنگیریا نظر شخصی من اینه. چرا ذهنتون اینقدر آشفتست؟که دل به همچین کارایی میدید؟
من روانشناس نیستم ولی هر کسی این کارو ببینه یه روح مشوش و مشغول داره.
کار خیلی جالبی نشده.مخصوصا استفاده افراطی در براش.
امیدوارم ناراحت نشده باشی دوست عزیزم
آرزومند آرزوهایت
سعید ابراهیمی
فکر نکنم کار کردن تو این سبک ربطی به اشفته بودن روح داشته باشه استفاده به جا از براشها و شلوخ کردن کانواس البته به صورت منطقی یه هنره .به نظرت نیست؟؟

mostafa_az

Well-Known Member
اتفاقا این سبک یکی از زیبا ترین سبک هاست . البته اگه به درستی از ابزار استفاده بشه .

طرح شما هم خوبه ولی خیلی شلوغه . یعنی بیش از حد از براش استفاده کردی . توی این سبک باید کثیف کاری که انجام بدی در یک محیط تمیز انجام بشه تا گیرایی بیشتری داشته باشه . یعنی تمرکز رو یه نقطه خاص باشه . نه کل تصویر .

مخلصیم
مصطفی

Sleekman

Member
اولا در همه جا دو بار ه با تاكيد خيلي زياد ميگم كسي كه ميخواد نظر ديگرونو در مورد كا رش بدونه بايد بگه "من اين كارو براي فلان منظور طراحي كردم " تا ديگران با توجه به اون منظورش بگن: " آره يا نه براي مقصودي كه گفتي بهتر بود اينجور يا اونجور طراحي ميكردي"

اما در مورد سبكش فقط ميتونم بگم كلا توي تصويرسازي به اين سبك خوب نبوده و حيران بوده!
اميدوارم موفق باشي..

logical_82

Member
من یکی که عاشق این سبک هستم . بابا زیاد هم که می گید بد نشده اما می شد بهتر هم باشه . (اصلا حرف این آبتین رو نباید گوش کرد)

جدیدترین ارسال ها

بالا