کتاب لینوکس سراغ دارین؟

مرمر

Member
سلام به همه
من برای گذروندن کارورزی تصمیم گرفته ام که سیستم عامل لینوکس رو بررسی کنم . از توضیح نسخه ها یمختلفش گرفته تا آموزش نصب و کار کردن باهاش و........ هر چی دم دستم بیاد.
کتاب یا هر چیزی سراغ ندارین؟

halix

New Member
سلام
می تونی از Dvd ی که دانشگاه شریف داده استفاده کنی.
کتاب خاصی که بخواد تو ابتدای کار کمکت کنه خیلی پیدا نمی شه.

Mikhak

Active Member
كتابي در اين ضميه كه شما ميخاهيد
يعني توضيحات در مورد خود لينوكس نه آموزش اون من توي ايران نديديم

TechnoTux

ولي توي اين سايتي كه بالا لينك دادم خيلي چيز هاي به درد بخوري پيدا ميكني

اون DVD رو هم فكر كنم همين سايت داشته باشه

فروش توزیع‌های لینوکس

مرمر

Member
تا حالا کسی این سی دی ها رو خریده که بدونه محتویاتشون به درد می خوره یا نه ؟
در ضمن بچه ها واقعا ممنون از راهنما یی تون.

Ahmadra

Member
بد نيست. من خودم البته فدوراي 5 دارم. ولي نسخه لينوكس روميزي شريف حدود 18 هزار تومنه!!!
ولي پيشنهاد ميكنم اگر پول داري بده. بدك نيست براي شروع. منوهاي فارسي داره و...

halix

New Member
اونی که من گفتم یه DVD هست. من خودم نخریدیم ولی دوستم گرفته بود من ازش گرفتم . به نظر من خوبه، بد نیست.
توی این DVD آقای دکتر خوانساری درس می ده. کار capture هست. و به صورت تیتر وار مطالبی که ایشون می گن رو مثل برنامه ی power point نشون میده.
من فایلهای pdf ش رو دارم، منتها مشکلم اینترنت پر سرعته. وگرنه واست می فرستادم.

D.c0d.r

Member
بابا ایول ... چه خبره مگه می خواید چی کارش کنید ...؟؟؟
ببین مرمر جان شما کتاب مهندس آلن باغومیان بگیری فکر کنم اسمش آموزش لینوکس رد هت 9
هست باهاش چند ماه کار کن تا خوب یاد بگیری البته از من میشنوی اگه اولین بارته می خوای با لینوکس مار کنی Open suse بریز خیلی رات میندازه بعدش که تو لینوکس راه افتادی برو کتاب آقای آلن باغومیان بگیرد به نام سرور های لینوک (دبیان) اگه اشتباه نکنکم کتاب آولی همراه 1 سی دی 2500 تومان و کتاب دومی هم 4000 و 5000 دقیقآ یادم نیست بخر بهت قول می دم اگه استعداد داشته باشی سره 1 سال کار کردنش برات آب خودنه می تونی باهاش استفاده های حرفه ای ترم انجام بد ی:oops: :oops: :oops: موفق باشی :cry:

pooyar

Member
كتاب آموزش لينوكسي كه من در اختيار دارم بسيار جامع بوده و تغريبا به طور 90% احتياجات شما را رفع خواهد كرد فقط يك فضا معرفي كنيد و يا حداقل يك دعوتنامه ي پرشين گيگ برايم ارسال كنيد تا بر روي اينترنت ارسالش كنم
آدرس من براي ارسال دعوت نامه: [email protected]

عكس هايي از برنامه:
image.php

D.c0d.r

Member
:lol: :D
كتاب آموزش لينوكسي كه من در اختيار دارم بسيار جامع بوده و تغريبا به طور 90% احتياجات شما را رفع خواهد كرد فقط يك فضا معرفي كنيد و يا حداقل يك دعوتنامه ي پرشين گيگ برايم ارسال كنيد تا بر روي اينترنت ارسالش كنم
آدرس من براي ارسال دعوت نامه: [email protected]

عكس هايي از برنامه:
image.php

ببین عزیز مثل اینکه متوجه نشدی ؟؟؟:neutral: ؟ میدونی مدیر همین technotux کیه مهندس آلن باغومیان, این کتاب شما ورداشتن مقاله های خود technotux جمع مردن توش به اسم کتاب جامع دارن تحویل میدن .... :D
موفق باشی :oops:

zfarhad2003

Member
pooyar جان سوالاتی که من پرسیدم رو جواب دادی تا من بتونم برای فضا کاری برات بکنم؟

pooyar

Member
zfarhad2003 جان كتابي كه من دارم آموزش لينوكس linux learn نام دارد و كپي رايت آن كاملا آزاد مي باشد.

zfarhad2003

Member
دعوتنامه persiangig رو برات فرستادم. اگه تونستی همونجا آپلود کن. اگه نشد بگو تا فکر دیگه ای بکنیم.

سلام
انتشارات پایتخت کتاب خوبی داره من برای fedoracore3 redhat از آن استفاده کردم.
انتشارات ناقوس هم بد نیست
به امید موفقیت

tafkiki

New Member
كسي مي دونه كتاب آموزش لینوکس رد هت 9 نوشته مهندس آلن باغومیان ماله چه انتشاراتي يه ؟

D.c0d.r

Member
سوال درباره ی لینوکس کتاب لینوکس داری من جوابتو میدم عزیزم کتاب الن باغومیان انتشارات نص هست سوال دیگی داشتی بپرس :oops: :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا