کتاب فارسی آموزشVRay ترجمه گنابادی

درود
یکی از دوستان در یکی از تاپیک پرده از کتاب فارسی vray ترجمه محمد احسان گنابادی پرده برداشت دوستان کسی این کتاب رو گرفته؟؟؟؟؟اگر کسی این کتاب رو گرفته بیاد در مورد این کتاب نظرشو بده :-?
vray.jpg

کتاب حاضر که شرح حالی است بر این پلاگین ، اولین منبع فارسی آموزش V-Ray می باشد که آقای محمد احسان گنابادی اقدام به ترجمه و تدوین آن نموده است که به همراه یک CD هم اکنون در کتاب فروشی های سراسر کشور در دسترس شما قرار دارد.

با جناب گنابادی صحبت کردم ایشون گفتن در تمام شهرها این کتاب موجود هست جز شیراز که ایشون قول دادن تا اوایل هفته آینده در یکی از کتابخانه های معروف شیراز هم این کتاب رو ارسال کنن ولی اگه منظورشونو گرفته باشم گفتن یه کتاب دیگه هم که خیلی جامع تر هست رو تا چند مدت دیگه آماده میکنن:)

reza.paksima

New Member
اگه درست ترجمه شده باشه به هر قیمتی باشه من می خوام من تو شیرازم اگه کسی میتونه بفرسه واسم ممنون میشم

darbin

New Member
سلام
دوستان من این کتاب رو گرفتم و خوندم عالیه
ایشون توی روان بودن ترجمه و رسوندن مفاهیم سنگ تمام گذاشته

zaha

New Member
دوست عزیز منم این کتاب گرفتم،به نظرم خیلی خوبه،از اینکه معرفی کردین ممنون

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
مال آقای نصیری خیلی بهتره از لحاط تجربی میگم چون ایشون خودشون مکس کارن یه جوری ترجمه شده که بدردبخوره
من 2تا از کتاباشونو تهیه کردم و واقعا عالیه غیر از خود کتاب ایشون ترجمشون یه جوریه که لغات انگلیسیم یاد میده(جالبه)
نمیدونم v-ray رو بیرون دادن یا نه ولی آخرین تماسی که باهاشون داشتم فرمودن کار کتاب تموم شده و احتمالا آخرین کتاب ایشون باشه قبل رفتن به استرالیا
موفق باشید

مال آقای نصیری خیلی بهتره از لحاط تجربی میگم چون ایشون خودشون مکس کارن یه جوری ترجمه شده که بدردبخوره
من 2تا از کتاباشونو تهیه کردم و واقعا عالیه غیر از خود کتاب ایشون ترجمشون یه جوریه که لغات انگلیسیم یاد میده(جالبه)
نمیدونم v-ray رو بیرون دادن یا نه ولی آخرین تماسی که باهاشون داشتم فرمودن کار کتاب تموم شده و احتمالا آخرین کتاب ایشون باشه قبل رفتن به استرالیا
موفق باشید
درسته کتابهای جناب نصیری خوب هستن ولی در مورد vray جناب نصیری الان نزدیک به 2 سال هست که قراره این کتاب رو بیرون بده و معلوم هم نیست تا چند سال دیگه طول بکشه :mad:

اینجا توی رشت هم این کتاب هنوز نرسیده ، نمیشه اینترنتی خرید ؟ کسی جایی نمی شناسه ؟
آدرسی در تهران هست که بشه تهیه کرد؟ آدرس اون رو به pm می کنید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
درسته کتابهای جناب نصیری خوب هستن ولی در مورد vray جناب نصیری الان نزدیک به 2 سال هست که قراره این کتاب رو بیرون بده و معلوم هم نیست تا چند سال دیگه طول بکشه :mad:
منم این سوالو کردم ازشون
به خاطر مهاجرت به استرالیا مشغوله
من پیشنهاد میدم و فکر نکنم 2 سال باشه!
در ضمن من چون اکثر پی دی اف های خارجی کتابارو دارم و ترجمه ها اکثرا از رو اوناست پیشنهاد کردم انتخاب با شماست

جدیدترین ارسال ها

بالا