کتاب خوانی

Iverson

Active Member
سلام دوست من ، خوشحالم که میبینم این پست همچنان به فعالیت خودش داره ادامه میده
احیانا شما کتاب های دیجتالی دارین ، که بتونین به اشتراکش بذارین ؟
اگه دارین یک لطفی بکنین مثلن هز دو روز یکبار ، یک کتابی بذارین ، کار قشنگی میشه ^.^

چرا اتفاقن من همچین برنامه ای دارم ولی یکسدت صدا نداره....

شما 2 نفر دیگه حداقل پیدا کن 4 نفر بشیم یک کتاب میزارم به اشتراک با هم بخونیم.....

در ضمن رفیق من میتونم یک کتاب جذاب تاریخی رو بدم بخونی که اگر از تاریخ هم متنفر باشی برات خیلی جذاب هست.....شما چه سبکی میخونید؟

4 نفر آماده شدند من یک کتاب خوب میزارم...اولی رو هم یک کتاب تاریخی نمیزارم، یک کتاب خوندنی میزارم!

شما پیدا کن 4 نفر که واقعن کتاب خون باشند

hdnsoft

Well-Known Member
دوست جان ... حالا من 4 نفر از کجا بیارم ^.^ شبیه شرکت های هرمی شده این پست :دی
میتونین کتاب نفت و خون رو بذارین ؟
یا اصلن همین کتابی که میگین قشنگه
شما اصلن بیا کتاب خونه مجید آنلاین رو راه بنداز کم کم دوستان جذب میشن دیگه
انشاالله تو پست بعدی یک کتاب میزارین دیگه^.^ ؟ اوره ؟

Iverson

Active Member
امیدوارم تعداد به 10 نفر برسه...........
باشه شما پس نقد تاریخی علاقه دارید خوشبختانه!

خب حداقل یک نفر دیگه پیدا کنید.....ماندانا خانم گزینه خوبی هست!
کتابی میزارم از نفت و خون زیباتر هست!

فقط خبرش رو بهم بدید

Iverson

Active Member
برای آزادی ایران فقط یک راه است...روشنگری، روشنگری و باز هم ...روشنگری

به یاد استاد من........

شجاع الدین شفا

p4fcpk5ibb10uw4yzisp.jpg

mostafa20010

Well-Known Member
اینم کتاب الکترونیک
ببخشید اگه من فقط رمان میخونم ....

نام رمان: قصر
نویسنده: فرانتس کافکا
تعداد صفحات: 440
فرمت کتاب: Pdf
زبان کتاب: فارسی

توضیحات:
قصر هم از نظر حجم و هم از نظر اعتبار بزرگترین کار فرانتس کافکا به شمار می‌آید. این رمان که مثل سایر آثار کافکا به زبان آلمانی نوشته شده‌است، رمانی است ناتمام که مرگ زودهنگام او در چهل و یک سالگی (۱۹۲۴) به او این فرصت را نداد تا آن را به پایان برساند. قصر در شکل کنونی اش در ۲۰ فصل نگارش یافته‌است که فصل پایانی همان فصل ناتمام مانده است؛ از روی نشانه‌هایی می‌توان حدس زد که احتمالاً همان فصل بیستم می‌بایست آخرین فصل باشد و رمان بعد از آن چندان ادامه نمی‌یافته‌است.

پیوست ها

• Ghasr-Kafka.rar
    4.4 مگایابت · بازدیدها: 1

mostafa20010

Well-Known Member
نام رمان: دسیسه
نویسنده: ماکسول گرانت
مترجم: دکتر قاسم کیانی
تعداد صفحات: 114

توضیحات:
رمان آماده شده یکی دیگر از رمان های پرطرفدار خارجی است که توسط ماکسول گرانت با نام مستعار والتر گیبسون نوشته و توسط آقای دکتر قاسم کیانی ترجمه شده است. رمان در بیست و سه فصل و حدود صد صفحه با بالاترین کیفیت ممکن آماده شده است. داستان رمان دسیسه همانطور که از نامش پیداست در مورد دسیسه و موضوعات کارگاهی می باشد و داستان گیرنده و جذابی دارد.

پیوست ها

• Dasise.rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 20

mostafa20010

Well-Known Member
با این کتاب خیلی حال کردم ....
با روحم بازی میکنه ، عشق هم عشقای قدیم ... والاااا....

نام کتاب: نامه های عاشقانه نیما یوشیج
ویرایش و تایپ: امین بابایی پناه
نویسنده: نیما یوشیج
تعداد صفحات: 22

توضیحات:
علی اسفندیاری مشهور به نیما یوشیج (زاده ۲۱ آبان ۱۲۷۴) خورشیدی در دهکده یوش استان مازندران - درگذشته ۱۳ دی ۱۳۳۸ خورشیدی در شمیران شهر تهران شاعر معاصر ایرانی است. وی بنیانگذار شعر نو فارسی است. نیما یوشیج با مجموعه تأثیرگذار افسانه که مانیفست شعر نو فارسی بود، در فضای راکد شعر ایران انقلابی به پا کرد. نیما آگاهانه تمام بنیادها و ساختارهای شعر کهن فارسی را به چالش کشید. شعر نو عنوانی بود که خود نیما بر هنر خویش نهاده بود. تمام جریان‌های اصلی شعر معاصر فارسی مدیون این انقلاب و تحولی هستند که نیما مبدع آن بود. کتاب شعر نامه های عاشقانه اثری دیگر از او می باشد که توسط امین بابایی پناه ویرایش و بصورت الکترونیکی درآمده است.

پیوست ها

• Namehay-Asheghane-Nima.rar
    190.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mostafa20010

Well-Known Member
مثله اينکه Iverson عزيز خيلي به کتاب هاي تاريخي علاقه داره
اينو ميزارم ، اميدوارم مفيد واقع بشه :rose:

نام کتاب: تاريخ يعقوبي (در 2 جلد)
نويسنده: ابن واضح يعقوبي
تعداد صفحات: 1245
فرمت کتاب: PDF
زبان کتاب: فارسي

توضيحات:
تاريخ يعقوبي از قديمترين تاريخ‌هاي عمومي به زبان عربي، نوشته احمدبن ابي يعقوب بن جعفربن وَهْب بن واضح يعقوبي است. اين کتاب خلاصه‌اي است از تاريخ جهان از آغاز تا ميانه‌هاي سده ?ق است که نکات آشکاري در مورد سازمان اداري و تشکيلاتي حکومت‌هاي سده ? و سده ?ق روشن مي‌کند. منشيگري و کاتب بودن يعقوبي به او کمک کرد تا اطلاعات گرانبهايي را در کتاب خود بگنجاند. ويژگي آشکار تاريخ يعقوبي ياد سرگذشت امامان شيعه است . او به مناسبت ذکر وفات ائمه، خلاصه‌اي از سرگذشت و سخنان آنان را تا امام علي النقي آورده است. :wink:
فعلا جلد یک رو میزارم ، اگه خوب بود بگید بعدیشم بزارم

پیوست ها

• tarikh yaghobi-jeld1.part1.rar
    3.8 مگایابت · بازدیدها: 1
  • tarikh yaghobi-jeld1.part2.rar
    3.8 مگایابت · بازدیدها: 1
  • tarikh yaghobi-jeld1.part3.rar
    3.4 مگایابت · بازدیدها: 1

Iverson

Active Member
ممنونم مصطفی جان........
ولی من کتابی که اصلن پیدا نشه رو در کامپیوتر میخونم...شما رمان های زیبا بزار تا دوستان مطالعه کنند

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا