amiryari
New Member
يک غذاي خوب هميشه واکنشهاي جالبي را بر ميانگيزد. بوي خوش نان تازه، طعم دلپذير يک کباب سلطاني، خنکي سبزي ريحان و پونه.. وظيفه يک عکاس خوراکيها اين است که همان واکنش آب افتادن دهان را از درون يک عکس استخراج کند. يک عکس خوب از يک غذاي لذيذ ميتواند سيل مشتريان را به سمت يک رستوران تازه تاسيس بفرستد يا مثلا فروش يک نشريه آشپزي متوسط را چند برابر کند.
کتاب به شما ياد ميدهد چطور عوامل تاثيرگذار در ترکيب چنين عکسي را بشناسيد و چطور تکنيکهاي مختلف عکاسي ديجيتال، نورپردازي، کادربندي، ترميم و تصحيح، و آراستن غذاها را براي خلق يک اثر هنري و تبليغاتي به کار گيريد.
شما در اين کتاب ميآموزيد که چطور يک کار تيمي، خلاقيت و تکنولوژي را با يکديگر ترکيب کنيد و چطور از يک خوشمزه و هنر زيباي عکاسي پول درآوريد.
اين کتاب را ميتوانيد از ادامه مطلب دانلود کنيد:
کد:
http://rapidshare.com/files/39862296/CTDFP.rar.html