بی بی کد کتابخانه

abbasi_0912

Active Member
سلام به همه دوستان
این کار رو برای یک نفر انجام دادم اخرش هم نفهمیدم پروژه دانشجویی هست یا کار اجرایی
البته هنوز دارم روی بقیه جاهاش کار میکنم و باید امروز کار رو شیت بندی کنم و تحویل بدم بره
طرف که راضی نیست کارش رو بزارم اینجا اما من داخلی که برای قرائت خانه زدم رو میزارم اینجا
البته خیلی خام هست میدونم خوب فقط توی 2 ساعت چهار تا دیوار و سقف و کف گذاشتم و متریال و کپی ابجکت
البته اگر بچه های دیگه باشند کمتر از این زمان همین کار رو انجام میدن
نهایتا یک رندر با وی ری
فقط بردم توی فتوشاپ و اونجا تایم دستم نیست حدود 3 ساعت
بیشتر تمرین فتوشاپ بوده برای دل خودم
خوشحال میشم نظر بدین ضعف که زیاد داره اما چیزی به نظرتون میرسه بگید تا اگر کارهای از این دست به پستم خورد یکم بهتر بتونم کار رو جمع کنم

یک عکس هم با اون پلاگینی که عارف معرفی کرده گذاشتم

یک عکس هم از روند کار توی فتوشاپ گذاشتم

پیوست ها

• IN_CAM1_END.jpg
    IN_CAM1_END.jpg
    336.3 کیلوبایت · بازدیدها: 162
  • IN_CAM1_END_Efex.jpg
    IN_CAM1_END_Efex.jpg
    361.9 کیلوبایت · بازدیدها: 102
  • edit.jpg
    edit.jpg
    573.8 کیلوبایت · بازدیدها: 82
آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
سلام کاره خوبیه و دید رئالی داره ولی چرا این همه لایه او المنت تو پست پروداکشن وارد کردی؟ چون کاره قبل پست رو من می بینم با بعد پست یه مقدار رنگ بندی و کنتراست و... تغییر کرده به قول خارجیا فقط color correction انجام دادی که نیاز به این همه دنگو فنگ نبود(البته هرکی روشی داره برای خودش توی پست) با همون چند تا لایه از brightness تا channel mixer می تونستی به این نتیجه برسی و بعدش پرسوناژ رو وارد کنی که اون بچه خوب نشسته تو کار ولی اون مرده نمی دونم چرا حالت بلوری داره اگر می خواستی حالت راه رفتن رو بهش بدی با motion blur خیلی نتیجه بهتری می گرفتی تا الان که فکر کنم با blur tool روش کشیدی که بلوری بشه
در کل برای کار دانشجویی خیلی خوبه
موفق باشی

nightlord

Well-Known Member
سعید درست میگه .
کار خوبی شده خسته نباشی . یه مقدار motion blur به سمت عمق میدان به اون مرده بدی و اون بچرو یه مقدار بلور کنی خیلی عالی تر میشه:green:

abbasi_0912

Active Member
سلام کاره خوبیه و دید رئالی داره ولی چرا این همه لایه او المنت تو پست پروداکشن وارد کردی؟ چون کاره قبل پست رو من می بینم با بعد پست یه مقدار رنگ بندی و کنتراست و... تغییر کرده به قول خارجیا فقط color correction انجام دادی که نیاز به این همه دنگو فنگ نبود(البته هرکی روشی داره برای خودش توی پست) با همون چند تا لایه از brightness تا channel mixer می تونستی به این نتیجه برسی و بعدش پرسوناژ رو وارد کنی که اون بچه خوب نشسته تو کار ولی اون مرده نمی دونم چرا حالت بلوری داره اگر می خواستی حالت راه رفتن رو بهش بدی با motion blur خیلی نتیجه بهتری می گرفتی تا الان که فکر کنم با blur tool روش کشیدی که بلوری بشه
در کل برای کار دانشجویی خیلی خوبه
موفق باشی

ممنون
این هم لایه بخاطر این هست که یک نویز بدی توی دیوارها بود رو همین حساب یکم درستش کردم
البته لامپ های سقف هم یکیش چسبیده بود به دیوار انتهایی که از توی عکس حذفش کردم
اتفاقا این مرد رو هم motion blur دادم

سعید درست میگه .
کار خوبی شده خسته نباشی . یه مقدار motion blur به سمت عمق میدان به اون مرده بدی و اون بچرو یه مقدار بلور کنی خیلی عالی تر میشه:green:
ممنون دوست عزیز
نمیدونم شاید من هنوز باید با motion blur بیشتر کار کنم همین کاری که گفتید رو هم کردم به سمت عمق میدان دید بهش motion blur دادم. احتمالا کم بهش بلور دادم

روی اون بچه هم یکم کار میکنم ببینم چی میشه

arbab_arch

Member
سلام
خسته نباشی
کار خوبی شده فقط ای کاش از ابجکت های مناسب تر و بیشتری تو کارت استفاده میکردی.
رو متریال کف هم باید بیشتر کار کنی.
در کل کار خویب واسه دانشجویی عالیه .
موفق باشی.
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا