اینا کاور ها رو برای فروشگاه خودم زدم, ممنون میشم نظرتون رو بگین :rose:
sharktech کاربر فعال Apr 28, 2010 #1 اینا کاور ها رو برای فروشگاه خودم زدم, ممنون میشم نظرتون رو بگین
deamondisk Member Apr 28, 2010 #2 خیلی خوشگل شده دوست عزیز من از این فلش و زی بروش خیلی خوشم اومد همشون شیک شدن موفق باشی دوست عزیز
to remember sb مدیر انجمن Apr 28, 2010 #3 همش خوب شده فقط بالا بالایی رو انگار تو فروشگاه مجید آنلاین دیدم... شبیه نیستن ؟ موفق بباشی
sharktech کاربر فعال Apr 28, 2010 #5 مرسی از نظر دوستان فقط بالا بالایی رو انگار تو فروشگاه مجید آنلاین دیدم... شبیه نیستن ؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا کجاش شبیه !!!! فقط عکسش یکیه.
مرسی از نظر دوستان فقط بالا بالایی رو انگار تو فروشگاه مجید آنلاین دیدم... شبیه نیستن ؟ کلیک کنید تا باز شود... نه بابا کجاش شبیه !!!! فقط عکسش یکیه.
30min Banned Apr 29, 2010 #8 shark عزیز من دقیقا متوجه نشدم طراحی کدوم قسمتش توسط شما انجام شده ؟! چون تا اونجایی که من میبینم تمامی تصاویر آماده هستند ! درسته ؟
shark عزیز من دقیقا متوجه نشدم طراحی کدوم قسمتش توسط شما انجام شده ؟! چون تا اونجایی که من میبینم تمامی تصاویر آماده هستند ! درسته ؟
sharktech کاربر فعال Apr 29, 2010 #9 تنها چیزی که خودم طراحی نکردم اون عکسهایی هستن که روی کاور ها هستن. بقیه رو تو فتوشاپ و بیس سه بعدی پک ها رو هم تو مکس زدم.
تنها چیزی که خودم طراحی نکردم اون عکسهایی هستن که روی کاور ها هستن. بقیه رو تو فتوشاپ و بیس سه بعدی پک ها رو هم تو مکس زدم.