کاهش سایز و حجم عکس

Cisco

مدیر انجمن
سلام خدمت تمامی دوستان.
من یک سری عکس اسکن شده از تابلوهای نقاشی دارم که می خوام بذارمشون توی یک وب سایت.
دو تا مشکل هست. یکی اینکه حجمشون خیلی بالاست (مثلا یکیش 3 مگ) یکی دیگه اینکه سایزشون هم خیلی بزرگ .
حالا می خوام از سایزشون و کیفیتشون طوری کم شه که نشه چاپشون کرد (یعنی اگر کاربر زوم کرد رو عکس پیکسل ها مشخص بشه) و هم بشه ازشون تو وب استفاده کرد.
فرمت عکس ها هم jpeg هست.
ممنون
:rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
به نظرم سایز رو 500 در نطر بگیر بعد بزار خوده فتوشاپ ارتفاع رو بزنه(من معمولا برای عدم کپی برداری همین کارو میکنم)
ولی در مورد حجمش دو کار میتونی بکنی(راه اول راحتتر و راه دوم با کنترل بیشتر)
1. نرم افزار Advanced JPEG Compressor رو دانلود کن بعد عکسهاتو توش لود کن و حجمش کم شه
2.از توی خود فتوشاپ alt+shif+ctrl+s رو بزن حالا از بالا سمت راست jpeg رو انتخاب کن کیفیت رو تنظیم کن و خروجی بگیر
موفق باشیـــــــ:rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
محمد جانـ یک روش رو بهتون معرفی کردن که درست هم هست
ولی اگه تعداد عکس هاتون بالاس و یا نمیخواین از فتوشاپ استفاده کنین بهتون نرم افزار Watermark Master رو معرفی میکنم.
براحتی با این نرم افزار میتونید تعداد عکس های زیادی رو بصورت اتوماتیک به سایز های دلخواه تغییر بدید و یا کم حجم کنید و همچنین بر روی تصویر واترمارک مخصوص وبسایت خودتون رو اضافه کنید
کار با نرم افزار هم بسیار ساده هست و درکل نرم افزار خوبیه
روش استفاده هم به این صورته که از منوی file به قسمت Batch file برین و با توجه به نیاز هایی که دارین مراحل دیگه رو انتخاب کنین (تغییر سایز ، کم حجم کردن ، واتر مارک زدن و ... )

موفقیتـ

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته با قابلیت خیلی خوبه فتوشاپ دیگه نیاز به این گزینه ها نیست
شما میتونی یک Droplet بسازی و فقط عکس رو توش دراگ دراپ کنی خودش بهت خروجی بده حتی نیاز نیست دیگه فتوشاپ رو باز کنی ! ویا از اسکریپت خود فتوشاپ استفاده کنید
فردا یک آموزش براتون میگذارم به سادگی استفاده کنید
البته روشی که دوستمون گفتند هم در مورد ریسایز و یا استفاده از یک واتر مارک خیلی گزینه خوبی هست !DPi عکس هم کم کنید! دیگه خیالتون از بابت کپی رایت راحت میشه

php.source

New Member
به نظر من بهترین روش ذخیره مجدد عکسها با حجم کمتر به کمک فتوشاپه .اینطوری تاحدی کیفیت عکسها هم پایین میاد و نگرانی شما از بابت چاپ عکسها با کیفیت بالا هم برطرف میشه.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آموزش ویدئویی رو براتون آماده کردم بسیار ساده توسط اسکریپت خود فتوشاپ میتونید تصاویر رو هم واتر مارک بزنید هم کیفیتش رو تنظیم کنید پیشنهاد میکنم
دوستانی که علاقه دارند و تصاویرشون رو روی نت به اشتراک میگذارند این آموزش رو هم نگاه کنند و ببینند در تایم کوتاهی چطور میتونند سایز عکسهاشون رو کم کنند و کپی رایت رو روی اون قرار بدهند!

دانلود فیلم

جدیدترین ارسال ها

بالا