کانال تلویزیونی آموزش کامپوتر آی تی سی افتتاح شد.

تیم کامپیوتزی آی تی سی(ITC) شبکه تلویزیونی آی تی سی را به راه انداخت.
این شبکه تلویزیونی علاوه بر آنکه یکی از بهترین شبکه های آموزشی کامپیوتر بوده ,از اولین شبکه های کامپوتری هم هست.
در این تلویزیون برنامه های مختلف کامپوتری درس داده می سوند.
از این برنامه ها برنامه های جون :Windows xp, Micromedia Dreamweaver,Linux,Hardwere, Photoshop Cs,Adobe Primiere,........ را می توان نام برد.
برای دیدن سایت این تیم می توانید سایت آی تی سی را دیدن فرمایید.
همچنین برای دیدن زنده این برنامه ها می توانید شبکه جهانی آی تی سی را ببینید.

Pooriya_Online گفت:
جناب alitanara يكمي به روز باش
والا اين كانال همش 4 روز هست افتتاح شده! مي شه بگيد اين خبر رو از كجاي اين سايت مي تونم پيدا كنم؟ :?:
والا نمی دونم چجوری شما ها می گید به روز باشم!
آدم میاد خبر هم می گذارد , بهش گیر میدن,نمی دونم چی بگم! :?:

MrMohi

Active Member
بابا کجا 4 روزه افتتاح شده؟!!!... من الان یکی دو هفته س که دارم برنامه هاشونو میبینم ...

ara

Member
راست ميگه تازه قبلا هم در اين انجمنها يكي ديگه از دوستام گفته بود
ولي بازم ممنون

والا خود آقاي خسرو مترجمي در برنامشون ديشب گفت! نمي دونم شايد قبلأ آزمایشی بوده, در ضمن من برنامه تکرارشم ندیدم زنده برود.
در ضمن خواهش می کنم کاری نکردم که!

Pooriya_Online

Active Member
من كجا گير دادم.

اصلا كه اين جوري الان ميگردم دنبال اون خبر.

درضمن كجاش چهار روزه افتتاح شده؟ والان از 6 جون بود 5 جون بود يادم نيست برنامه هاي آزمايشي داشت و بعدشم در تاريخ 10 جون افتتاح شد...

saman_sweden

Active Member
عزيز دل مادر
هدف از اين كار معرفي سايت بود مبتونستيد در قسمت خود معرفي سايتها بنوسيد نه در قسمت عمومي كامپيوتر

aminem

Member
بابا چقدر بحث ميكنيد !!!!!!!
يكي ميخواست يه خبر به نظر خودش جديد بده جديد نبود حالا ديگه اين همه پيغام الكي براي چي ميديد!!؟!

آقاي alitanara ممنون كه سعي ميكنيد خبرهاي جديد رو توي انجمن مطرح كنيد.

Salar

Active Member
MrMohi گفت:
salar گفت:
کانال جالبه...واسه تازه کارا خیلی خوبه....

تازه کار کیه؟ ... خیلی از بحث هاش تخصصیه ...

بابا تخصص چیه دیشب داشت طرز ساختن ایمیل رو تو هاتمیل و یاهو رو میداد و گفت که یاهو میخواد همه ای دی ها رو پاک کنه تا آخر جولای.... :wink:

MrMohi

Active Member
خوب هم برای آماتورها برنامه داره و هم برای متخصص هایی مثل من ...
bgrinjackbox.gif
skullgrin.gif

MrMohi

Active Member
salar گفت:
داشتن دوبال متخصص ميگشتن شمارت رو دادم....;گوجه

چرا اینکار رو کردی ؟ (اون شماره خانم منشی بود که دادی ! )... دیگه باهات حرف نمیزنم ... حالا خوب شد الان از امریکا میان دنبالم منو میدزدن میبرن ناسا میگن همینجا باید کار کنی ؟... من نمیخواستم برم ناسا ... ولی با این کاری که تو انجام دادی دیگه مجبورم برم ...

Salar

Active Member
به باحالی خودت ببخش دیگه....
(زودتر میگفتی که اون شماره منشیت بود...لامذهب من خیلی احساسات داشتم واسش که میتونستم بریزم بیرون)

MrMohi

Active Member
پس خوب شد که شماره خانم منشی رو دادی بهشون..الان که بیان خانم منشی رو ببینن میفهمن که اشتباه گرفتن برمیگردن میرن رد کارشون (البته اگر خانم منشی رو با خودشون نبرن !) ... لااقل اینجوری خودمو نمیدزدن... آخه من از دزدا خیلی میترسم ...

Salar

Active Member
MrMohi گفت:
پس خوب شد که شماره خانم منشی رو دادی بهشون..الان که بیان خانم منشی رو ببینن میفهمن که اشتباه گرفتن برمیگردن میرن رد کارشون (البته اگر خانم منشی رو با خودشون نبرن !) ... لااقل اینجوری خودمو نمیدزدن... آخه من از دزدا خیلی میترسم ...
آخي من هم از خانوم منشيت ميترسم...ولي ترسيدن من از نوع خوبشه....

جدیدترین ارسال ها

بالا