کامپیوترم موقع کانکت شدن ریستارت میشه

desperado

Member
سیستم من بعد از اینکه چند تا برنامه سنگین مثل فتو شاپ باش باز میکنم بعد که میخوام کانکت بشم یه دفعه ریستارت میشه!!
حتی چندین بار هم ویندوز را عوض کردم و حتی سرویس پک 2 ایکس پی را نصب کردم از نظر ویروسی هم هیچ مشکلی نداره از نظر کرم بلاستر هم چک کردم موردی نداشت ولی بازم این مشکل را دارم !حالا باید چکار کنم؟؟

amir_s

Active Member
احتمالا بايد بلستر باشه
اما شما كه ميگيد بلستر نداره

Member
ببين من اينجا اين مشكل رو داشتم يه زماني اون مشكل اين بود كه من رو خطم مردم پيغام گذاشته بودن بعد مودم نميدونم چش بود همين بلا رو سر كامپيوتر مياورد ولي وقتي پيغام هارو چك ميكردم درست ميشد

بافی

Member
فايروال ايكس پي اگه غير فعال باشه اينجوري مي شه...روي كانكشنت كليك راست كن و از تو propreties فايروالتو فعال كن...ببين درست مي شه يا نه...!

Maxton

Active Member
ببين يه برنامست كه داره كامپيوترتو قلقلك مي ده بايد اونو پيدا كني...

بافی

Member
hanswercom گفت:
ببين يه برنامست كه داره كامپيوترتو قلقلك مي ده بايد اونو پيدا كني...

8O ...قلقلك مي ده!... :roll: حالا فايروالتو چك كن...propreties>advanced ...شايد درست شد!

Mandana

Active Member
اگر هم نشد از قسمت Run اين متن رو بنويس البته بهتره مشكلتو پيدا و برطرف كني.اينم متني كه بايد بنويسي:
shutdown \a

siavash-tanha

Well-Known Member
desperado گفت:
سیستم من بعد از اینکه چند تا برنامه سنگین مثل فتو شاپ باش باز میکنم بعد که میخوام کانکت بشم یه دفعه ریستارت میشه!!
حتی چندین بار هم ویندوز را عوض کردم و حتی سرویس پک 2 ایکس پی را نصب کردم از نظر ویروسی هم هیچ مشکلی نداره از نظر کرم بلاستر هم چک کردم موردی نداشت ولی بازم این مشکل را دارم !حالا باید چکار کنم؟؟

يعني يه دفعه ؟ بدون هيچ پيغام ريستارت ميشه؟

و اگه از برنامه هاي سنگين استفاده نكني نميشه؟

اگه اونجوريه شايد سي پي يوت داغ ميكنه و ريست ميشه

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
نه اين بلاستر نيست چون بلاستر پغام ميده بعد خاموش مي كنه اين به احتمال زياد همون مشكلي هست كه آقا ابوذر گفتن

Maxton

Active Member
abtin_khosravi گفت:
اگر هم نشد از قسمت Run اين متن رو بنويس البته بهتره مشكلتو پيدا و برطرف كني.اينم متني كه بايد بنويسي:
shutdown \a
اقا ابتين فكر كنم اشتباه نوشتي واسه بلاستر بايد بنويسي:
shutdown -a

SA_EB

Member
با سلام:
اولا هم a/ و هم a- درسته
ثانیا شاید عیب سخت افزاری

desperado

Member
اره با ديال اپ جديد هم همينطوره حتي با عوض كردن ويندوز هم مشكلم حل نشد كه نشد حتي پارتيشن بندي را هم عوض كردم ولي بيفايده بود!!

iman_ebru

Active Member
ببين اينبار كامپيوترت رو عوض كن. ( شوخي)

خودت نميدوني دليل اصلي كجاست؟

يه مدم ديگه وصل كن ببين از مدمته يا نه تا مطمعن بشي كه از مدم هست يا نه

DangerCracker

New Member
اگه از نرم افزار OnSpeed كرك شده استفاده مي كنيد
ممكن است كه اين نرم افزار اين كار را انجام دهد
آن را غير فعال كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا