کامِلترین مجموعه ی آموزش ویدیویی فارسی 3ds max اونم به صورت رایگان!!

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
من واقعا از استاد عزیز آقای مهدی بندری متشکرم که این آموزشها رو در اختیار عموم قرار دادن اونم به صورت رایگان

به جرات میتونم بگم این آموزشها خیلی حرفه ای تر از آموزشهایی هستن که در بازار به فروش میرسن

من خودم خیلی وقتِ دنبال همچنین آموزشهایی بودم،حالا که پیدا کردم گفتم به دوستان دیگه هم بگم شاید هنوز خبر نداشته باشن

اینم لینک سایت

http://www.aviedstudio.com/

اینم صفحه ی آموزشها که روز به روز در حال آپدیت شدن هستن

http://www.aviedstudio.com/direct.htm

آخرین ویرایش:

Elton John

Member
ظاهرا آموزش هایی که تو picofile گذاشته کیفیت بالایی داره
دارم یکی رو دانلود میکنم ببینم کیفیتش چطوره اگه خوب بود همشونو دان میکنم امیدوارم سطحشون بالا باشه و مثل آموزش های فارسی تو بازار برای مبتدیا فقط نباشه

ALI_TAKHTI

Active Member
ظاهرا آموزش هایی که تو picofile گذاشته کیفیت بالایی داره
دارم یکی رو دانلود میکنم ببینم کیفیتش چطوره اگه خوب بود همشونو دان میکنم امیدوارم سطحشون بالا باشه و مثل آموزش های فارسی تو بازار برای مبتدیا فقط نباشه

کیفیتشون پائینه متاسفانه.حتی همین ها هم پائینه

Elton John

Member
فایل های رو picofile کیفیتشون مناسبه و خوبه
فقط کیفیت صدا اصلا جالب نیست و خشخشش زیاده

اینم عکس از ویدئو

23836232161890381126.jpg

ALI_TAKHTI

Active Member
منم از همیینجا گرفتم. پسوند همه فایلها flv هست و کیفیت پائین. برای مثال فایل شماره 001m حجمش حدود 25 مگه و کیفیت پائین. جریان چیه ؟؟؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
شما احتمالا اول پِلی میکنی بعد که لینک اومد دانلود میکنی،این کارو نکن.Alt رو همینجوری نگه دار بعد رو دکمه ی دریافت فایل کلیک کن اینجوری حجمشم کمترِ!

ALI_TAKHTI

Active Member
بله حق با شماست. درست شد. با اینکه به روش شما حجم فایل کمتره اما کیفیتش خوب میشه. اما چرا ؟؟؟؟؟؟ من که نفهمیدم

Elton John

Member
نرم افزار های پلیری وجود دارد که کیفیت ویدئو رو موقع پلی میاره پایین تا زودتر لود بشه شما اونو دان کردید
وقتی لینک اومد پلی نکنید مستقیم دریافت فایل رو بزنید

Yasharp

Active Member
دوستان چطوری میشه از نرم افزارهای دانولد استفاده کرد من که هرچی کردم نتونستم از این نرم افزارها استفاده کنم ؟:mad::snap:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
از دوستان کسی هست من رو تو فارسی کردن هلپ اصلی مکس یاری کنه تا همه بتونن استفاده کنن ?

madmaster_3d

Well-Known Member
دوستان چطوری میشه از نرم افزارهای دانولد استفاده کرد من که هرچی کردم نتونستم از این نرم افزارها استفاده کنم
برنامه internet download manager رو تصب کن بعد که پلی کردی خود ایکون idm میاد بالای ویدئوت بعد روش کلیک کن و دانلود کن

جدیدترین ارسال ها

بالا