من تو فوتوشاپم ادوب گاما رو ندارم و فقط تو برنامه فوتوشاپ رنگ سفیدم زرده لطفا بگی چیکار کنم
fire1360 Member Sep 17, 2011 #1 من تو فوتوشاپم ادوب گاما رو ندارم و فقط تو برنامه فوتوشاپ رنگ سفیدم زرده لطفا بگی چیکار کنم
the_king مدیرکل انجمن Sep 17, 2011 #2 fire1360 گفت: من تو فوتوشاپم ادوب گاما رو ندارم و فقط تو برنامه فوتوشاپ رنگ سفیدم زرده لطفا بگی چیکار کنم کلیک کنید تا باز شود... در این مورد تاپیک های زیادی ایجاد شده. رجوع شود به : مشکل عدم نمایش رنگ سفید و تبدیل به زرد روشن و همینطور : مشکل رنگ در فتوشاپ اگه مشکل حل نشد حذف کردن تنظیمات رو هم امتحان کنید : فتوشاپ رو ببندید، ترکیب کلیدی Ctrl+Alt+Shift رو فشار دهید و در همون حالت که پایین نگه داشته اید مجددا فتوشاپ رو اجرا کنید تا پیغام مربوطه رو نشون بده و تنظیمات رو به وضعیت اولیه برگردانید.
fire1360 گفت: من تو فوتوشاپم ادوب گاما رو ندارم و فقط تو برنامه فوتوشاپ رنگ سفیدم زرده لطفا بگی چیکار کنم کلیک کنید تا باز شود... در این مورد تاپیک های زیادی ایجاد شده. رجوع شود به : مشکل عدم نمایش رنگ سفید و تبدیل به زرد روشن و همینطور : مشکل رنگ در فتوشاپ اگه مشکل حل نشد حذف کردن تنظیمات رو هم امتحان کنید : فتوشاپ رو ببندید، ترکیب کلیدی Ctrl+Alt+Shift رو فشار دهید و در همون حالت که پایین نگه داشته اید مجددا فتوشاپ رو اجرا کنید تا پیغام مربوطه رو نشون بده و تنظیمات رو به وضعیت اولیه برگردانید.
fire1360 Member Sep 17, 2011 #3 مانیتور من ال جی است و تنظیمات مانیتور رو که گفتین در ستینگ انجام دادم فرقی نکرد