کافه کافکا

Fanous

Well-Known Member
سلام آقا شهرام / مبارک باشه / گفتم حتما اینجا در مورد کافه باید توضیحاتی داده باشی / آخه اول بلاگت رو دیدم ! / ... / آقا شهرام به نظر من اگه واسه بک گراند بجای این رنگ از تکسچر گونی استفاده کنی خیلی بهتر میشه / مخصوصا اگه یه گوشش تار و پود گونی پوسیده باشه و ... / خودت که دیگه استادی / موفق باشی...

hamid ir

Well-Known Member
شهرام جان ممنون میشم آپ کنی و بزاری ( خدایی بچه به این پررویی دیده بودی!!)
خب مزاحم که میششیم ولی با یکی دوتا بچه ها مثلاً با حمیدرضا و سارا . میششیم مهمون حمید رضا یا سارا چون من کوچیکترم زشته که من بخوام مهمون کنم lol
فقط شما بگو چه وقتایی اونجایی خدمت میرسیم؟

hamid ir

Well-Known Member
شهرام من هوز نفهمیدم . اون نوشته ها برای چیه؟نوشته های بالای مغزو میگم
------------
سارا خانوم من فکر کردم شما براش خود فنجونو میخوای اگه میدونستم که اون براش اون لکه ها رو میخوای برات آپ میکردم
خلاصه شرمنده

FashisT

Active Member
سلام آقا شهرام / مبارک باشه / گفتم حتما اینجا در مورد کافه باید توضیحاتی داده باشی / آخه اول بلاگت رو دیدم ! / ... / آقا شهرام به نظر من اگه واسه بک گراند بجای این رنگ از تکسچر گونی استفاده کنی خیلی بهتر میشه / مخصوصا اگه یه گوشش تار و پود گونی پوسیده باشه و ... / خودت که دیگه استادی / موفق باشی...
به به ..دوست عزیز و بین المللی ما خوشحالم که میبنمت!
اتفاقا چون من میخواستم جنس کارت سلفون مات باشه برای همین از بکگراند بدون بافت استفاده کردم در صورتی که استفاده از بافت گونی قاعدتا کارتی با جنس کتون میخواست که برای این طرح خوب نبود! اتفاقا استفاده بیش از حد از گونی در خوده کافه هم مانع این کار میشد!
31.gif

فقط شما بگو چه وقتایی اونجایی خدمت میرسیم؟
معلوم نیست قبلش زنگ بزن بهم
23.gif

فعلا
13.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نه حمید منظورم همون جای فنجون قهوه بود که شهرام زحمتشو کشید

راستی مرسیییی شهرام - لطف کردی

راستی من معمولا کیفمو خونه جا می ذارم ! پس از من انتظار حساب کردن نداشته باشین!!! نه شوخی کردم همه مهمون من فقط حمید پولشو بده !

mostafa_az

Well-Known Member
بابا منم میخوام بیام سوپ جو با کاپوچینو بخورم . :lol: باید حتما بیام تهران ؟

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا