galagoola
Active Member
پیشده .... این ئیسما چیه پشت هم بلغور میکنید ...
ئههههه سوتی شد ... اول خودم شروع کردم :دی
با پوزش از بزرگترای سایت ولی احساس میکنم یه روند کلیشه ایه بد تو بخش گالری رواج پیدا کرده
چیزی که قرار بود با باز شدنه بخشه فعالیت های گروهی حل بشه که نشد ( لازم به ذکره که من پیش بینی کرده بودم )
علی جون شرمنده دیگه ... تاپیکتو گچی کردم رفت
میدونم عامله فسادم ... فیلم نگیر دیگه ... همش تقصیره این ریشه مافیاییمه ... کلن برا فساد در عرض بوجود اومدیم ما :دی
فلن
ئههههه سوتی شد ... اول خودم شروع کردم :دی
دادائیسم بابای سورآلیسمه ... کسی منکرش نیست اما همونطور که خودت گفتی :خدا بگم اون آندره برتون رو چیکار کنه....دادائیسم مگه چشه؟!
تمامه غمه من اینه که بچه های ما آنارشیستی رو دوست دارن ولی همه به میخه اول می کوبنسورآلیسم خیلی کامل تر و معقول تره
خودم یه فکرایی دارم ... دارم زمینه چینی میکنم ... اصن بذا ببینیم علاقه مندی هست در بچه هااصلا بهتر نیست یک تاپیک بزنیم برای بحث در مورد سورآلیسم و دادائیسم
با پوزش از بزرگترای سایت ولی احساس میکنم یه روند کلیشه ایه بد تو بخش گالری رواج پیدا کرده
چیزی که قرار بود با باز شدنه بخشه فعالیت های گروهی حل بشه که نشد ( لازم به ذکره که من پیش بینی کرده بودم )
علی جون شرمنده دیگه ... تاپیکتو گچی کردم رفت
میدونم عامله فسادم ... فیلم نگیر دیگه ... همش تقصیره این ریشه مافیاییمه ... کلن برا فساد در عرض بوجود اومدیم ما :دی
فلن