<@>| کاغذ دیواری با مضمون مجید آنلاین | <@>

Erfan

Active Member
سلام خدمت تمامی سروران ...

یک کاغذ دیواری رو تقدیم میکنم به تمامی دوستان و همراهان همیشه گی فروم ... ائم از مدیران و همکاران و کاربران فعال و غیره ....

توضیحات در مورد کار | این کار که همینطور که میبینید مضمون کلی مجید آنلاین هستش که سعی کردم تنوع رنگ کاملاً مطابق با معیارهای یه فروم گرافیکی باشه ... یعنی به قول معروف به گرافیک مرتبط باشه ... امیدوارم که تونسته باشم ...

امیدوارم از این کاغذ دیواری لذت ببرید ...

موفق باشید.
عرفان

Ali 59

Well-Known Member
سلام منو به ماهشهر برسون...فک کنم هفت هشت ده سالی میشه از اخرین باری که ماهشهر بودم.. الان باید آب و هوای خوبی داشته باشه نه؟

بابا گرافیک! بابا کاغذ دیواری! بابا فعال :دی
ممد جان دفعه بعد یه کلیشه بذار زیر دستت تا رنگهات از خط به بیرون تراوش نکنه حاجی!! :دی :wink: شوخی میکنم.. خیلی خوبه.. چیز خاصی بنظرم نمیرسه جز اینکه خیلی خوبه .. باقی نظرات با دوستان

ضمنا مبارک باشه ! ایشالله با خبرای خوش از مسافرت برگردی!! :دی

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
ایده و استیل عالیه. ولی استایل کار ( داخل پروانه ) زیاد جالب نشده.
در کل کارجالبه. آفرین.

مخلصیم
مصطفی

Erfan

Active Member
سلام منو به ماهشهر برسون...فک کنم هفت هشت ده سالی میشه از اخرین باری که ماهشهر بودم.. الان باید آب و هوای خوبی داشته باشه نه؟

بابا گرافیک! بابا کاغذ دیواری! بابا فعال :دی
ممد جان دفعه بعد یه کلیشه بذار زیر دستت تا رنگهات از خط به بیرون تراوش نکنه حاجی!! :دی :wink: شوخی میکنم.. خیلی خوبه.. چیز خاصی بنظرم نمیرسه جز اینکه خیلی خوبه .. باقی نظرات با دوستان

ضمنا مبارک باشه ! ایشالله با خبرای خوش از مسافرت برگردی!! :دی

سلام ....

ماهشهر ... حالا کی خواست بره ماهشهر ... من محل سکونت رو همینطوری نوشتم چون یه جریاناتی داره !! نکنه جناب عالی هم خوزستانی تشریف دارین ؟

چشم !! :)

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
ایده و استیل عالیه. ولی استایل کار ( داخل پروانه ) زیاد جالب نشده.
در کل کارجالبه. آفرین.

مخلصیم
مصطفی

سلام استاد عزیزم !!!

هر چی شما بگید عزیز ... ما چشم میگیم !!

موفق باشید.
عرفان

Cute design

Well-Known Member
سلام

خیلی ازش خوشم اومد

واقعا دستت درد نکنه!

اون پترن خیلی جالبش کرده!

خداحافظ

Reza P30

Cute design

Well-Known Member
سلام

راستی عرفان جان،

میشه بگی اون ترکیب رنگ داخل پروانه رو چطور زدی!

یه توضیح مختصر کافیه!

خداحافظ

Reza P30

[EHSAN]

Well-Known Member
بسمه تعالي

در نگاه اول ياد كارهاي مهرداد افتادم نوع فونت نوشته، پروانه داخل O و نوشته بزرگ مجيدآنلاين توي زمينه.... (يادش بخير)

خب اما براش بازيهاي توي كار معلومه كار كار خودته مخصوصا كه خيلي علاقه داري از ابزارها استفاده كني :D

نظر من هم همون نظر مصطفي هست:cry:

راستي يك كار جديد زدم كه خيلي خفن هم شده ولي چون با خودم قول دادم جايي منتشرش نكنم......:cry::cry:

موفق باشي محمد خان راستي براي شهادت امام جواد (ع) و سالروز ازدواج حضرت علي (ع) و فاطمه زهرا(س) دست بكار شو كه براي 19 و 21 همين ماه بايد غوغا كني پسر... :razz::eek::lol::wink::D
از ما كه گذشت حالا ديگه نوبتي هم باشه نوبت شما جووناست:cry:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی خوبی شده عرفان جان.

البته با نظر مصطفی هم موافقم استایل داخل پروانه میتونست از این هم بهتر باشه.

ولی در کل تریکب قشنگی داره.

موفق باشی.

IndianBoy

Member
سلام
اي باحال
اي فعال
اي طرح وزن
بابا دست ما رو هم بگير....
خيلي قشنگه
ايده جالبيه

نميدونم منو جو گرفته دوس دارم نظرامو رنگارنگ بدم ...
ايليا

آخرین ویرایش:

IndianBoy

Member
[EHSAN];584635 گفت:
در نگاه اول ياد كارهاي مهرداد افتادم نوع فونت نوشته، پروانه داخل O و نوشته بزرگ مجيدآنلاين توي زمينه.... (يادش بخير)

خب اما براش بازيهاي توي كار معلومه كار كار خودته مخصوصا كه خيلي علاقه داري از ابزارها استفاده كني :D

راستي يك كار جديد زدم كه خيلي خفن هم شده ولي چون با خودم قول دادم جايي منتشرش نكنم......:cry::cry:

موفق باشي محمد خان راستي براي شهادت امام جواد (ع) و سالروز ازدواج حضرت علي (ع) و فاطمه زهرا(س) دست بكار شو كه براي 19 و 21 همين ماه بايد غوغا كني پسر... :razz::eek::lol::wink::D

احسان آخه چرا؟؟
خوب يواشكي بده ما ببينيم قول ميديم لوش نديم :)
به قول بيدمجنون عزيز به دست تبيان و اينجور چيزا هم نمي افته ...:)

از ما كه گذشت حالا ديگه نوبتي هم باشه نوبت شما جووناست:

تو رو خدا اينو نگو
به خدا گريه ام ميگيره ...:sad:
ما رو هم نااميد ميكني از ادامه كار

خدا هرچي تبيان و ... هستش ..... كنه ! :mad:

tohmat

Active Member
ای ول ، با حاله ، دمت گرم ، ولی منم فک می کنم استایل توی پروانه می تونست هیجان انگیز تر باشه . یکی دیگه با رنگای خشن تر و کشنده تر بزار ببینیم چی می شه !:wink:

Erfan

Active Member
سلام

راستی عرفان جان،

میشه بگی اون ترکیب رنگ داخل پروانه رو چطور زدی!

یه توضیح مختصر کافیه!

خداحافظ

Reza P30

سلام رضا جان;

اول بابت لطفت ممنون ... در مورد رنگ داخل پروانه که حدود 16 تا لایه ترکیبی هست که بسته به سلیقه انجامش دادم ... از این به بعد اگه از من کاری دیدی توی فروم کم و بیش توی همین مایه ها خواهد بود ...

مختصر بود ؟ :)

موفق باشید.
عرفان

galagoola

Active Member
میگم تعداد طرح هایی که میذاری برا نظرخواهی از تعداد پست هایی که من در روز میدم بیشتره
مرحبا
با استایله پروانه منم با بقیه موافقم ولی بقیش بترکونه
موفق باشی
فلن

bidemajnon

Well-Known Member
واقعاً که ای ول داره
من بیشتر اون رنگ آبی سمت چپ بالا رو دوست دارم . اون قسمت حرف نداره .
ولی این قسمت پائین پروان( همون دمش) به نظرم خیلی بی ریختش کرده . شاید نبود جالبتر میشد

AhadGD

Well-Known Member
خیلی عالی شده فکر کنم طرح زدن برای مجید شروع شد...
بای

Erfan

Active Member
[EHSAN];584635 گفت:

سلام بر فراری ....

در نگاه اول که شما این طرح رو نیگاه میکنید میفهمید که کار کار عرفان هستش و سبک کارش شبیه کارهای مهرداد خدابیاموز هست ... که خودم شاگردش بودم و دلم هم براش یه ذره شده... دلت بسوزه اس ام اس میزنم گاهگداری بهش ... یه پاش تهران هست و یه پاش اهواز ... !!!

در مورد براش بازی هم دستت درد نکنه ... من علاقه دارم آره ؟باشه ... :)

نظر حاج مصطفی هم قبولیدیم (همون قبول کردیم ....) !!!

آهان ... در مورد این مناسبهایی که گفتی من دیگه نا ندارم ... من احتیاج به استراحت دارم حاجی ... الان یه هفته است دارم روی دو تا طرح پوستر کار میکردم که دیگه از هر چی سی اس حالم بهم میخوره :)

این چنتا مناسبت رو بی خیال عرفان بشو باشه ؟!!! چنتا طرح بعداً میذارم که جبران بشه !!

خودت هم بایستی کار جدید بذاری ... خیلی تنبل شدی ... حداقل پی ام خصوصی لینک بده !!

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
کار خیلی خوبی شده عرفان جان.

البته با نظر مصطفی هم موافقم استایل داخل پروانه میتونست از این هم بهتر باشه.

ولی در کل تریکب قشنگی داره.

موفق باشی.

سلام;
ممنون و مرسی ...

منم با نظر مصطفی موافقم .. این رو امروز فهمیدم که یه خورده بی حس و حال شده ...

ترکیب رنگ رو خودم هم خیلی دوست دارم !!! یاد نقاشی اول دبستان میافتم !!!

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
سلام
اي باحال
اي فعال
اي طرح وزن
بابا دست ما رو هم بگير....
خيلي قشنگه
ايده جالبيه

نميدونم منو جو گرفته دوس دارم نظرامو رنگارنگ بدم ...
ايليا

سلام

ما دست همه رو میگیریم ... به شرطی دست ما رو ول نکنن ...

ممنون و مرسی بابت لطف شما ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
ای ول ، با حاله ، دمت گرم ، ولی منم فک می کنم استایل توی پروانه می تونست هیجان انگیز تر باشه . یکی دیگه با رنگای خشن تر و کشنده تر بزار ببینیم چی می شه !:wink:

سلام ...

ممنون و مرسی از لطف شما ....

یعنی به نظر شما فروم باید خشن باشه که نمادش هم خشن باشه ... سعی کردم توی مایه های ساده کار کنم ... اگه وقت شد چشم اونجوریشون رو هم میذارم ...

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا