:: کاغذدیواری عرفان @

majid-e

Member
اقا محمد سایزش اندازه همین طرح خودتون باشه
سوال دوم هم برای یک سایت می خواستم
ممنون از پاسخ گویی سریع شما

آخرین ویرایش:

Peace Dove

Well-Known Member
یکی گفت آبی رو حذف کن اما نظر من برعکس اینه اون حسی مه گفتن با اون آبی کامل میشه.تصور بدون آبی بکنید...
راستی آقا عرفات فکر کنم اولین کاری که با این تکنیک انجام دادی یک پروانه برای مجیذ آنلاین بود درسته؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
[Erfan];615929 گفت:
منظورم چنتا رنگ در کنار هم رو یه جوری به زور تلفیق کردن ... مثلاً آبی رو به زود با سبز ..

در کل خواستم نظر کارشناسی رو بدونم.
پ.خ رو چک کردید ؟

موفق باشید.
عرفان

نه همیشه وجود تضاد و ناهماهنگی بد نیست.

یه موقع هست این تضادها خیلی قشنگ کنار هم چیده میشن (مثل همین کار شما) یا مثل بک گراند معروف ویندوز ویستا که رنگای مختلف رو کنار هم خیلی نرم و ملایم چیدن و اتفاقا تضاد خیلی قشنگی هم هست.

ولی یه موقع هست مثلا رنگ صورتی رو کنار رنگ سبز میذارن و اونقدر بد این ترکیب رو انجام میدن که نمیشه به کار نگاه کرد.

پ.ن:
آره چک کردم. والا نمیدونم چیکار میشه کرد. یکمی صبر کن ببینم میشه کاری کرد یا نه!؟

Erfan

Active Member
اقا محمد سایزش اندازه همین طرح خودتون باشه
سوال دوم هم برای یک سایت می خواستم
ممنون از پاسخ گویی سریع شما

آهان;

باشه, ولی دقیق قول نمیدم که کی بتونم بهت برسونمش, چون این چند روزه درگیر کلی طراحی چنتا سفارش شدم, ولی تمام سعی خودم رو میکنم.

با فونت ساده دیگه ؟

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
یکی گفت آبی رو حذف کن اما نظر من برعکس اینه اون حسی مه گفتن با اون آبی کامل میشه.تصور بدون آبی بکنید...
راستی آقا عرفات فکر کنم اولین کاری که با این تکنیک انجام دادی یک پروانه برای مجیذ آنلاین بود درسته؟

آره اولین باری که این ترفند رو اجرا کردم روی همون طرح پروانه مجید آنلاین بود که به عنوان کاغذدیواری زدم, ولی اون ابتدایی بود و این یکی یه خورده رسمی تر هست.

تنها خوبی این ترفند هماهنگی رنگهایی که با هم تضاد دارن هست.

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
نه همیشه وجود تضاد و ناهماهنگی بد نیست.

یه موقع هست این تضادها خیلی قشنگ کنار هم چیده میشن (مثل همین کار شما) یا مثل بک گراند معروف ویندوز ویستا که رنگای مختلف رو کنار هم خیلی نرم و ملایم چیدن و اتفاقا تضاد خیلی قشنگی هم هست.

ولی یه موقع هست مثلا رنگ صورتی رو کنار رنگ سبز میذارن و اونقدر بد این ترکیب رو انجام میدن که نمیشه به کار نگاه کرد.

پ.ن:
آره چک کردم. والا نمیدونم چیکار میشه کرد. یکمی صبر کن ببینم میشه کاری کرد یا نه!؟

منم یه جورایی موافق هستم ولی نمیدونم چرا حس میکنم همیشه اینجوری خوب نیست .... در کل مرسی بابت توضیحتون ..

در مورد پی ام خصوصی من بی صبرانه منتظرم !

موفق باشید.
عرفان

majid-e

Member
[Erfan];615988 گفت:
آهان;

باشه, ولی دقیق قول نمیدم که کی بتونم بهت برسونمش, چون این چند روزه درگیر کلی طراحی چنتا سفارش شدم, ولی تمام سعی خودم رو میکنم.

با فونت ساده دیگه ؟

ممنون هر وقت تونستی ممنون می شم
فونت ش هم دیگه با سلیقه خودوتون

Peace Dove

Well-Known Member
اگه یادت باشه منم اومدم از رو اون تکنیک تقلب کرد م واینو درست کردم:(البته خیلی مضخرف شد!)

[SOBHAN]

Active Member
نگفتيد ... ، با كرل نوشتيد يا فونت بود ؟

موفق باشيد
محمد حسين

Erfan

Active Member
اگه یادت باشه منم اومدم از رو اون تکنیک تقلب کرد م واینو درست کردم:(البته خیلی مضخرف شد!)

آره یادمه ... کجاش زشت شده ... شما از رنگ های تند با بکگراند مشکلی استفاده کردی ... کار کنی قشنگ تر هم میشه ...

موفق باشید.
عرفان

Erfan

Active Member
اولش 60 داشت:دی

آهان ....

اون 60 تا آ م و ز ش ف ت و ش ا پ که قولش رو داده بودم ... فعلاً که درگیر این چنتا سفارش هستم ... این ها رو که رد کردم میشینم و شروع میکنم.

اگه میبینی میام و میرم واسه سوالاتی هست که برام پیش میاد ...

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا