کاغذدیواری: از بلاگ تا افلاک

1991i

Member
سلام.

از بلاگ تا افلاک اسم اردوی زیارتی-آموزشی جمعی از وبلاگ‌نویسان هست. بنده هم جزئی از این جمع هستم. تا الان دوتا کاغذدیواری(wallpaper) طراحی کردم. ذیل هرکدوم توضیحی هم عرض میکنم و منتظر نظرات شما هم هستم.

یک

1024x768as.jpg

این جناب رو همین چند ساعت پیش تموم کردم. اول از همه باید از ایشون برای عکس به این خوبی تشکر کنم و بعد از اون باید توضیح بدم که:
بخش مرکزی و بُلد شده رو کات کردم. با ابزارهای زیادی می‌شه این کار و انجام داد که همه استاد هستن و نیاز به توضیح نداره. فقط من چون وسواس به خرج دادم و نمی‌خواستم کار کثیف باشه، از پن(Pen) استفاده کردم. بعد از اون چند لایه از روش کپی گرفتم. یکی از اون‌ها رو سیاه و سفید کردم اینورت(Invert) کردم و تا سیاهی‌هاش زیاد بشه(می‌شه کنتراست رو هم تغییر داد اما من با اینورت راحت‌تر هستم). مود رو به Overlay تغییر دادم و کمی هم Opacity رو آوردم پایین. یکی از لایه‌های دیگه رو انتخاب کردم و سایه انداختم زیرش. بعد از اون شروع کردم به وارد کردن بک‌گراند. بک‌گراند رو که وارد کردم، فقط بخشی از صفحه رو پر می‌کرد. پس کمی از گوشه‌ها و کنارش رو برید و به هم سنجاق کردم و کمی ریزه کاری دیگه تا بلاخره این شد. بک‌گراند رو هم اول سیاه و سفید کردم و بعد اینورت و در آخر هم از Threshold استفاده کردم. و این شد که می‌بینید.

دو

1024x768s.jpg

خب، این زیاد جزئیات نداره و سعی کردم در نهایت سادگی انجام بشه. عکس گنبد رو از قبل داشتم(اگر نیاز داشتید بگید تا بزارمش) و سیاه و سفیدش کردم، اینورت کردم، Threshold کردم و تغییر سایز دادم. پرچم هم جزئی از پرچم ایران بود. اون رو کات کردم اما قرمز بود. برای اینکه سبزش کنم، اول سیاه و سفیدش کردم و بعد از اون از Photo filter استفاده کردم و رنگ سبز رو جای رنگ سیاه قرار دادم.

همینطور می‌تونید برای دریافت این کاغذدیواری‌ها در سایزهای مختلف به اینجا(عکس اول) و اینجا(عکس دوم) مراجعه کنید.
:rose:

پیوست ها

• 1024x768a.jpg
    1024x768a.jpg
    590.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 1024x768.jpg
    1024x768.jpg
    75.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
سلامحاجی
خوش آمدی

دویمی بهتره. اولی شلوغ شده و احترام و قدرت و تسلیم و تاکید دومی بهتره.

یا امام هشتم.
یا علی بن موسی

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

1991i

Member
سلامحاجی
خوش آمدی

دویمی بهتره. اولی شلوغ شده و احترام و قدرت و تسلیم و تاکید دومی بهتره.

یا امام هشتم.
یا علی بن موسی

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

ممنون برهانی عزیز، خودم هم دومی رو بیشتر از اولی دوست دارم و درحال حاضر طی یک اقدام خودپسندانه قرارش دادم برای والپیپر کامپیوترم :)

سلام
2تاشم زیبا و مفهمومی ... موفق باشی:rose:
"یاعــــــلی"

شما هم ممنون :rose: دوست عزیز

AYANDEHSAZ

Member
به نظر من خوب شده ولی خوده کلمه از بلاگ تا افلاک که کلمه اصلی هست در هر دوتا عکس به صورت کوچک قرار گرفته

اگه بیشتر رو کلمه از بلاگ تا افلاک زوم می کردی بهتر بود

موفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا