کار کردن با RichTextBox (ویژوال بیسیک)

Mostafa Khalili

New Member
دوستان میخواستم ببینم چطوری میشه یه متن رو توی RichTextBox جستجو کرد؟و ضمن اینکه چطوری میشه یه شکلک رو آورد داخلش؟مثل همین شکلک های سایت.
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان میخواستم ببینم چطوری میشه یه متن رو توی RichTextBox جستجو کرد؟و ضمن اینکه چطوری میشه یه شکلک رو آورد داخلش؟مثل همین شکلک های سایت.
ممنون

خیلی ساده است، برای جستجوی متن از تابع Find استفاده کنید.
برای درج کردن تصویر هم ساده ترین روش استفاده از حافظه Clipboard و Copy / Paste کردن است.

در ویژوال بیسیک 6 :
RichTextBox VB6.zip

در ویژوال بیسیک دات نت :
RichTextBox VB.Net.zip

پیوست ها

• RichTextBox VB6.zip
    7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 85
  • RichTextBox VB.Net.zip
    60.4 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Mostafa Khalili

New Member
ممنون علی جان ولی شما فرض کن ما دوتا کمله sample داشته باشیم یا هرچندتای دیگه اونوقت چطوری باید همه رو پیدا کرد؟؟؟ضمن اینکه بنده واسه درج تصویر این روش رو قبلا استفاده کردم ولی متاسفانه تصاویر متحرک گیف رو پشتیبانی نمیکنه.واسه خاطر همین این سوال رو اینجا از شما کردم که تقریبا ببینم چطوری میشه که شکلک های یاهو رو داخلش درج کرد.مثل این دوتا شکلک-------->http://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_thanks.gif
-------->http://www.perspolisnews.com/components/com_jcomments/images/smiles/laugh.gif

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون علی جان ولی شما فرض کن ما دوتا کمله sample داشته باشیم یا هرچندتای دیگه اونوقت چطوری باید همه رو پیدا کرد؟؟؟ضمن اینکه بنده واسه درج تصویر این روش رو قبلا استفاده کردم ولی متاسفانه تصاویر متحرک گیف رو پشتیبانی نمیکنه.واسه خاطر همین این سوال رو اینجا از شما کردم که تقریبا ببینم چطوری میشه که شکلک های یاهو رو داخلش درج کرد.مثل این دوتا شکلک-------->http://forum.majidonline.com/majidonline/smiley_new/majidonline_thanks.gif
-------->http://www.perspolisnews.com/components/com_jcomments/images/smiles/laugh.gif

یکی از پارامتر های تابع Find مشخص کننده موقعیت کاراکتر شروع جستجو است.

شاید باشه اما من تا به حال ActiveX ویرایشگر متنی که Gif متحرک رو نشون بده ندیدم. نرم افزار WordPad ویندوز
رو باز کنید، یک نمونه از RichTextBox ئه، اگه امتحانش کنید می بینید که تصاویر GIF متحرک رو ساکن نشون میده.

تمامی کنترل هایی که بصورت معمول توی فرم ها می بینید یک رخداد Paint دارند، این رخداد در کنترل های استاندارد
فقط زمانی فراخوانی میشه که یا مشخصات کنترل تغییر کنه و یا یک فرم دیگه از روی کنترل رد بشه. به همین دلیل
معمولا تصاویر انیمیشن در اینجور کنترل ها قابل استفاده نیست و GIF متحرک هم پشتیبانی نمیشه.

بین ActiveX هایی که Gif متحرک رو نشون می دهند فقط با Microsoft Internet Controls آشنا هستم که اونم
Web Browser است و مثل RichTextBox ویرایشگر متن نیست. چند تا ActiveX نمایش دهنده مستقل Gif
متحرک هم در اینترنت هست اما اونها هم فقط نمایش دهنده تصویر اند و نمیشه مثل RichTextBox ازشون
استفاده کرد.

نمونه کدی برای نمایش GIF متحرک اینجا هست : الگوريتم lzw

Mostafa Khalili

New Member
متشکر علی جان در مورد اسمایل ها کاملا شیرفهم شدم ولی واسه سرچ رو منظورتون رو درک نکردم.میشه یه نمونه سورس یا راهنمای دیگه بکنید؟

the_king

مدیرکل انجمن
متشکر علی جان در مورد اسمایل ها کاملا شیرفهم شدم ولی واسه سرچ رو منظورتون رو درک نکردم.میشه یه نمونه سورس یا راهنمای دیگه بکنید؟

این مورد رو که قبلا پرسیده بودید و توضیح دادم و چند مثال اش رو هم نوشتم. اساس همه جستجو های خطی
مثل Find همینه، فرقی نمی کنه که با InStr جستجو می کنید یا Find یا FindDataLong یا هر تابع دیگری :

باز کردن یک فایل بصورت باینری و ویرایش کردن محتویات آن (ویژوال بیسیک)

تعداد تکرار عبارت sample در متن :
کد:
    Dim Count As Long, Pos As Long
    Count = 0
    Pos = -1
    With RichTextBox1
        .Text = "This is a sample." & vbNewLine _
        & "I have added a sample here." & vbNewLine _
        & "sample finished here."
        Do
            Pos = .Find("sample", Pos + 1, , rtfWholeWord)
            If Pos = -1 Then Exit Do
            Count = Count + 1
        Loop
        MsgBox Count
    End With

جستجوی عبارت sample بعد از موقعیت فعلی مکان نما (Find Next) در متن :
کد:
    With RichTextBox1
        If .Find("sample", .SelStart + 1, , rtfWholeWord) = -1 Then
            MsgBox "The text has been searched."
        End If
    End With

smvv

New Member
اگه ميشه كد رو تو يه دكمه بزاريد كه با هر بار زدن يه عكس ديگه به تكستمون اضافه شه

the_king

مدیرکل انجمن
اگه ميشه كد رو تو يه دكمه بزاريد كه با هر بار زدن يه عكس ديگه به تكستمون اضافه شه

مثال RichTextBox VB6.zip و RichTextBox VB.Net.zip در پست دوم این تاپیک دقیقا همین کار رو انجام می دادند.

جدیدترین ارسال ها

بالا