کار های گرافیکی زشت من...

1farahani

Member
به نام خدا
طرح اولیمو که یادتون هست؟خوب خدا روشکر
اون طرح اولم بود و حالا امروز 5 طرح مخصوص مجید آنلاین طراحی کردم که آن ها را به شما هدیه می دهم(هر چند که یکی پس از دیگری زشت هستند) اما به هر حال امیدوارم هدیه من را بپذیرید.
از شما خواهشمندم نظرات و پیشنهادات خود و در صورت داشتن آدرس سایت گرافیکی به من بدهید تا من کیفیت کا را بالا ببرم.
منتظر پیشنهادات سازنده ی شما هستم.
تکنیک:ARTRAGE 2
از شما خواهشمندم یا نظرات خود را درباره ی هر تصویر جدا و یا کلی بیان کنید.

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
اولا كه اونقدر هم طرح هاتون بد نيست كه ميگيد ... رنگهاش خوبه ، فقط موقع نوشتن تميز تر بنويسيد و با دقت بيشتر !

دوما خوهاش انقدر به طرح هاتون ( با هر كيفيتي كه هست ) لقب "زشت" نديد كه اصلا خوب نيست !:rose:

سوما خسته نباشيد ! :D

موفق باشيد
محمد حسين

memol_515

Active Member
ببين، يعني طرحات واقعا خوش رنگ اند ! واقعا !

فقط اينكه شما چند سالتونه؟ ببخشيد، فقط ميخوام تناسب سنتون رو با اين علاقه به اينطور نوشتن بدونم.

چون خوب اين سبك نوشتن، بيشتر توي سنين كم ميگنجه ...

به هر حال، كار خيلي ساده است، خيلي. فقط رنگهاش نازه. چنين طرحي، بيشتر يك اتود ئه، و توي مقوله كارهاي گرافيكي نميگنجه.

يعني خوب خودتون ميدونيد كه گرافيك يك سري سنت ها داره. به نظرم خيلي عالي ميشه اگه شما كمي بيشتر مقاله آموزشي در اين باره ها بخونيد.

موفق باشيد

خسته نباشي دوست عزيز طرحهات خوبه ولي آدم با يه چيز تكراري مواجه تنوع تو كارت نيست اما همينطور كه اساتيد مي گن رنگبديت خوبه اگه بتوني طرح هاتو از يكنواختي دربياري به نظر من بهتره. يه سوال. سبك كاريت اينجوريه يا واقعاَ تازه كاري؟

MEGA WAVE

Active Member
سلام

به نوبه خودم خوش آمد میگم اومدنت رو و ممنون بخاطر کارهات

میتونم یه خواهشی بکنم....؟ اگه دوست داشتی انجامش بده.

ببین با همین ArtRage یه طرح بزن ولی توش هیچی ننویس فقط با پاستل یا رنگ روغن بریز و بعد با ابزار کاردک پخششون کن .

سعی کن یه بک گراند خوشگل با هر رنگی که دوست داری درست کنی تا بعد بهت بگم چیکارش کنی. :rose:

راستی موقع شروع کاغذتو از جنس Basic Paper انتخاب کن.

1farahani

Member
[sobhan];743851 گفت:
اولا كه اونقدر هم طرح هاتون بد نيست كه ميگيد ... رنگهاش خوبه ، فقط موقع نوشتن تميز تر بنويسيد و با دقت بيشتر !

دوما خوهاش انقدر به طرح هاتون ( با هر كيفيتي كه هست ) لقب "زشت" نديد كه اصلا خوب نيست !:rose:

سوما خسته نباشيد ! :d

موفق باشيد
محمد حسين

به نام خدا
بله درسته رنگ بندیش خوبه در مورد نوشته ها هم باید بگم که می خوام دست خط پیوسته و شکسته بنویسیم تا قشنگتر بشه البته نه این جوری.
چشم از این بعه بعد هم دیگه لقب زشت به کارهایم نمی دم.
ممنون

1farahani

Member
ببين، يعني طرحات واقعا خوش رنگ اند ! واقعا !

فقط اينكه شما چند سالتونه؟ ببخشيد، فقط ميخوام تناسب سنتون رو با اين علاقه به اينطور نوشتن بدونم.

چون خوب اين سبك نوشتن، بيشتر توي سنين كم ميگنجه ...

به هر حال، كار خيلي ساده است، خيلي. فقط رنگهاش نازه. چنين طرحي، بيشتر يك اتود ئه، و توي مقوله كارهاي گرافيكي نميگنجه.

يعني خوب خودتون ميدونيد كه گرافيك يك سري سنت ها داره. به نظرم خيلي عالي ميشه اگه شما كمي بيشتر مقاله آموزشي در اين باره ها بخونيد.

موفق باشيد

به نام خدا
فکر کنم شما فکر کردید من کوچیکم من 14 سالمه وعاشق رنگ های شادم و هیچ رنگ های تیره رو دوست ندارم.
به نظر من آدم هر چی بزرگ تر می شه باید شاد تر بشه.
چشم می خونم.
ممنون

1farahani

Member
خسته نباشي دوست عزيز طرحهات خوبه ولي آدم با يه چيز تكراري مواجه تنوع تو كارت نيست اما همينطور كه اساتيد مي گن رنگبديت خوبه اگه بتوني طرح هاتو از يكنواختي دربياري به نظر من بهتره. يه سوال. سبك كاريت اينجوريه يا واقعاَ تازه كاري؟

به نام خدا
بله درسته طرح های من خیلی یکنواخته و سعی می کنم تنوع داشته باشه
من تازه کا تازه کارم
ممنون

1farahani

Member
سلام

به نوبه خودم خوش آمد میگم اومدنت رو و ممنون بخاطر کارهات

میتونم یه خواهشی بکنم....؟ اگه دوست داشتی انجامش بده.

ببین با همین artrage یه طرح بزن ولی توش هیچی ننویس فقط با پاستل یا رنگ روغن بریز و بعد با ابزار کاردک پخششون کن .

سعی کن یه بک گراند خوشگل با هر رنگی که دوست داری درست کنی تا بعد بهت بگم چیکارش کنی. :rose:

راستی موقع شروع کاغذتو از جنس basic paper انتخاب کن.

به نام خدا
راستش من منظور شما را از کاردک نمی دونم اگه می شه اسمشو بگو.
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا