کار نکردن make polymesh3d

xkapitanx

New Member
با سلام.

من zbrush رو نصب میکنم.چه 3.5 و چه 4 ولی یک مشکل کلی تو همه نسخه ها دارم.!

این که میام تو tool و مثلا یک plane درست میکن.!بعد برای اینکه بشه edit کرد مدلو باید روی make polymesh3d بزنیم.اما هرکاری میکنم کاری نمیکنه.!

عصبانیم کرده دیگه.!

مثلا میزنم رو export مینویسه نمیشه و باید با پشتیبانی زیبراش صحبت کنید.و برنامه رو میبنده(مینویسه تو line 250 مشکل هست.)(چه export و چه import و چه save... همین ارور رو میده.!)

کلا انگار داغونه.!
همه نسخه هاش این مشکلات رو داره.!
کسی میتونه کمکم کنه؟

کسی جدید ترین نسخشو داره که کامل باشه و مشکل نداشته باشه؟(دکمه export و import و save as فعال باشند.!)

مشکلم خیلی عجیبه.!

من از ویندوز 7 و 64 بیت استفاده میکنم.(سازگاره با این شرایط؟)

ممنون

maxscript

Well-Known Member
کرک صد در صد مشکل داره منم همین مشکل رو داشتم گاهی اوقات برای اینکه مشکلت حل شه نرم افزار که اومد بالا همون اول روی گزینه Import کلیک کن بعد ببندش بعد Make PolyMesh رو بزن شاید حل شه

xkapitanx

New Member
دوست عزیز الان نسخه 3.5 r2 نصب هست.(بعد از 100 بار تعویض نسخه)

ولی اصلا import و export کار نمیکنند. و save as هم غیر فعال هست.

و هنوز هم همینطور هست و make polymesh3d کار نمیکنه.!

یعنی مشکل از کرک هست؟ی از نسخه؟
یعنی باید واسه همه نسخه ها اینطوری بشه؟
رو یک سیستم دیگه هم تست کردم باز هم همینطور بود.!
شما از چه نسخه ای استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید؟و این که ایا مشکلی دارید؟

واقعا خسته شدم.!
ممنون

maxscript

Well-Known Member
من که از مادباکس استفاده می کنم ولی قبلا که از زیبراش استفاده می کردم r2 استفاده می کردم بعد شما ورژن جدیدتر از 3.5 رو استفاده کن

سلام
مشکل از کرک و نسخه شماست.
میک پولی مش نکردن هم یعنی کرک درست کار نمیکنه و برنامه به شما اجازه ویرایش رو نمیده.
از این آدرس یا یکی از پستهای بنده که کرک ایکسفورس همون ورژن مورد استفادت رو داره دانلود کن و مطمئن باش اینطور خراب نمیشه.
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1235611&postcount=25
در مورد سالم باقی موندن زیبراش هم پیشنهاد میکنم از فولدر پیکسولاجیک درایو C یه rar بعد از درست اجرا و کرک شدن و میک پلیمش کردن بگیر و چون ممکنه هر زیبراشی گای قاطی کنه نگهدار و هر وقت پکید و کارهای اصلی رو انجام نداد جایگزینش کن.
من و دوستان تست کردیم و جواب داده.

یاعلی

جدیدترین ارسال ها

بالا