کار در نماهای خارجی

nsk-co

Active Member
سلام
من در نماهای خارجی مشکل دارم چون وقتی می خوام چمن تو کارام بیارم و یا درخت اگه از پروکسی هم استفاده کنم بازم سیستم هنگ می کنه
در صورتیکه در کاهای دوستان کار پر از درخت و چمن هست
میشه دوستان به من کمک کنند ممنون می شم:)

babilo

Active Member
اگر زیاد از Displacement استفاده کردیدباعثش همینه.رمو خیلی مشغول می کنه و سیستم هنگ می کنه .

nsk-co

Active Member
نه برای من اصلاً چمن مهم نیست
فقط حجم دوختان و انسان و ماشین زیاده

spr_3d

Member
برا ماشین و آدم از rpc استفاده کن و برا درخت از proxy به نظر من این بهترین راه حله برا صحنه های سنگین

babilo

Active Member
آبجکت های rpc خیلی خوبه ولی استفاده از آلفا مزیت های بهتری داره مخصوصا در سرعت رندر کانال آلفا همون عکس سیاه و سفید هست که از عکس اصلی ساخته شدهوقتی که متریال رو درست میکنی عکس رنگی رو به عنوان متریال اصلی به دیفوس و اون عکس سیاه و سفید رو به عنوان کانال آلفا به opacity میدهی بعد به یک plan نسبت میدی

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=160979&page=2

attachment.php

آخرین ویرایش:

nsk-co

Active Member
دوستان من
مشکل من از راه کامپوزیت کردن حل میشه ؟
مشکل من اینه که وقتی میام درختکاری رو زیاد می کنم سیستم قبل از رندر یا بعد از رندر هنگ میکنه
البته اطلاعات سیستمم خوبه و از سیستم نیست

Sam_3D

Member
سلام خدمت دوستان منم همین مشکل رو دارم...........وقتی درخت میارم خیلی خیلی کند میشه....باید چه کار کرد......
من از پروکسی هم استفاده نمیکنم چون بلد نیستم.........اگه دوستان محبت کنند استفاده ار پروکسی رو به صورت تصویری آموزش بدن...
با تشکر......

spr_3d

Member
به نظر من که پروکسی به صرفه تره, میتونی یه درختarchmodel را تبدیل کنی به پروکسی بدش ازش استفاده کنی

پیوست ها

• spr.jpg
    spr.jpg
    328.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23

Sam_3D

Member
با تشکر از راهنمائی تون............یه سوال داشتم.
این فایل های با پسوند Vray meshe رو چه جوری درست کردین.؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا