کار جدید من ( یا مهدی)

king75

Member
سلام به تمام دوستان گل :rose:

دوستان این هم طراحی جدیدم هست که به مناسب ولادت امام زمان (ع) زدم 1390/4/26 زدم

امید وارم این کارم نظرتون رو جلب کنه این دوم کار خوبم هست ! البته به نظر خودم باید ببینم نظر دوستان چیه:eye:

کل طرح با فتوشاپ زده شده:neutral:

به امید نظرات شما

راستی خوش بختانه این دفعه یادم نرفت psd :ار رو حذف کنم اگه جایی از کار مشکل داره بگید تا درستش کنم:idea:

گفتیم برای تفاوت داشتن پیش نمایش طرح ها این دفعه این مدلی پیشنمایش رو بگذاریم ( به قول دوستان با کلاس)
:cool:

خواهش می کنم ایراد بگیرید و مثل borhani59 نگید ایراد نمی گیرم

چون این شکلک در انتظار شماست:snap:

پیوست ها

• 321321312321.jpg
    321321312321.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 42
  • dsadasdas.jpg
    dsadasdas.jpg
    1,015.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

king75

Member
سلام
جدید و شنگول و کودکانه.
ایراد هم نمیگیرم!
یا مهدی

چرا :cry::cry::cry::cry:

اگه این ایراد گیری های شما نبود همین ها هم نمی توانستم بسازم :cry::cry::cry::cry:
:snap:

نظر بده :snap:

ایراد بگیر :snap:

طرح رو بگذار تو دایره قرمز :snap:

طرح رو مسخره کن :sad:

هر کاری می خواهی بکن ولی ایراد بگیر می خواهم اینقدر ایراد بگیرید تا روزی طرحی بگذارم که دیگه نتوانید ایراد بگیرید:mad:

king75

Member
اول خودم ایراد بگیرم :lol::lol:

بافت یا مهدی خوب نشده :-? فقط به نظرم اون اشکال رو داره :sad:

هر کاری کردم خوب در نیومد:cry:

حقیقتش اینقدر با الگوی ذهنی من فاصله داره که تحلیلش برام سخته. اما نترس دوستان هستند. منم به موقع زهرم رو میریزم! اینقدر هم نزن تو گوش بچه ممکنه کر بشه ها....
فقط بگم اگه برا کودکان طراحی کردی خیلی از ایراداش حذف میشه و اگه برای نرم افزارهای اسلامی معمول! بازم ...
یا علی

moslancer2

Member
عزیز جان شما بگو این طرح برای چه مفهومی سااخته شده و کجا بناس قرار بگیره...
اگر پس زمینه هست که برای دل خودت زدی این یه بحثه...
اگر برای جایی زدی اینم یه بحثه...
اما اگر بخوام من اولین ایراد گیر بشم خودت گفتی بافت متن... خود متن... نوع قرار گیری درخت ها روی متن... سایه پردازی... مشکل دارن... تنوع و شادی در زمینه احساس میشه ولی کلا مشکل متن هست که باید روش خیلی کار بشه...:wink::rose:
داداش گلم سید جان عزیز دل... از این به بعد یک وانتد باید برای شما در این انجمن بذارن که این همه به قول داش امین گلم این معروفیت کار دستت نده همه فرار کنن از نقدات:lol:

king75

Member
برای دل خودم زدم همین جوری دیشب ساعت 1 بامداد نشستم زدم این رو :rose:

نقد کنید

طرح رو بکوبید هر کاری می خواهید بکنید:rose:

راستی !!!!!!!! سایه زدن کجا رو میگی مشکل داره؟

moslancer2

Member
برای دل خودم زدم همین جوری دیشب ساعت 1 بامداد نشستم زدم این رو :rose:

نقد کنید

طرح رو بکوبید هر کاری می خواهید بکنید:rose:

راستی !!!!!!!! سایه زدن کجا رو میگی مشکل داره؟

اینکه برای چی بود حل عزیز...:wink:
کوبیدن نداره دوست جان می نقدیم:wink:

سایه برای متن و اون درختها که روش گذاشتی... ببین وقتی یک چیزی در جایی قرار میگیره مثل همین متن که روی زمین هست یک سایه خوب برای بعد داشتن و القا حس اینکه شی بر روی زمین هست خیلی موثر میشه:wink:
موفق باشی:rose:

king75

Member
اینکه برای چی بود حل عزیز...:wink:
کوبیدن نداره دوست جان می نقدیم:wink:

سایه برای متن و اون درختها که روش گذاشتی... ببین وقتی یک چیزی در جایی قرار میگیره مثل همین متن که روی زمین هست یک سایه خوب برای بعد داشتن و القا حس اینکه شی بر روی زمین هست خیلی موثر میشه:wink:
موفق باشی:rose:

کجای متن رو سایه بزنم !!!!

راستش رو سایه ها اصلا کار نکردم !!!!!!:cry:

moslancer2

Member
کجای متن رو سایه بزنم !!!!

راستش رو سایه ها اصلا کار نکردم !!!!!!:cry:

دوست جان... مثلا اون قسمت سفید (آخرین نقطه) که محل برخورد متن یروی زمین هست اونجا باید سایه باشه... درختها (شرمنده اگر اینو هی میگم) باید سایه بندازن روی متن... بعضی از نواحی متن باید سایه (تیره تر) بشه تا برجستگی و فرو رفتگی رو نشون بده... نور پردازی رو باید تجسم کنی اینکه نور از کجا داره تابیده میشه کجاها داخل هستن که نور نمیرسه پس باید تاریک بشن کجاها نور کم تر میرسه باید سایه روشن بشن... اینا همش تجسم خودت هست و دانستن مبانی نور (کمی هم خلاقیت خارج از چهار چوب چون ممکنه بعضی جاها اگر تیره باشه بهتر باشه):wink:

king75

Member
فایل جدید با سایه ضمیمه شد در پست اول!

از سمت راست دومی:rose:

moslancer2

Member
فایل جدید با سایه ضمیمه شد در پست اول!

از سمت راست دومی:rose:

دوست جانم مطمئنی اینکار سایه زده شده؟؟؟؟ درسته که چند نقطه رو تیره کردی اما درکل به این نمیگن نورپردازی و سایه... یکم وقت بذار براش عزیز:wink:

king75

Member
دوست جانم مطمئنی اینکار سایه زده شده؟؟؟؟ درسته که چند نقطه رو تیره کردی اما درکل به این نمیگن نورپردازی و سایه... یکم وقت بذار براش عزیز:wink:

پس چطوری سایه بزنم !!!!!!!!:neutral:

معمولا اینطوری ساهی میزنم یا درخت را مثلا کپی می کنم و زاویه می دم و مثل سایه می کنمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moslancer2

Member
پس چطوری سایه بزنم !!!!!!!!:neutral:

معمولا اینطوری ساهی میزنم یا درخت را مثلا کپی می کنم و زاویه می دم و مثل سایه می کنمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست جانم... نمی دونم چجوری بگم... سعی میکنم تا شب یک اتود کلی از چیزی که مد نظر هست رو دربیارم شاید منظورم درک بشه... خوبه؟:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا