Fa کار با panaroma در مالتی مدیا بیلدر

fahim_it

New Member
سلام
من یک عکس پاناروما شده دارم که می خوام از طریق برنامه بیلدر اجراش کنم ،مسیر درایو رو قبول می کنه ، ولی هر کاری می کنم برنامه سورس رو قبول نمیکنه( <srcdir >) . باید چکار کنم؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای نمایش تصاویر پانوراما سه راه دارید
یکی استفاده از شئ VR Panorama که تصویر شما رو بصورت 360 درجه نمایش میده
استفاده از شئ Binding و Bind کردن فایل Panorama.bll که همراه با مثال در پوشه ی پلاگینها قابل دسترسی هست
استفاده از پلاگین IMove

دو مورد آخری تصاویر رو بصورت (به نوعی) سه بعدی نشون میدن، یعنی برخلاف شئ VR Panorama که ابتدا و انتهای فایل رو بهم میچسبونه و بصورت گردش 360 درجه در جهت X نمایش میده، ایندو به نوعی یک حالت کروی ایجاد میکنن برای نمایش فایلها.

حالا اگر امکان داره مشکلتون رو بصورت واضح تری بیان کنید، چون بنده متوجه نشدم دقیقاً مشکلتون چی هست.

fahim_it

New Member
پاناروما رو تو هر مسیری که بزنم اجرا میکنه مثلا درایو D ، ولی اگه ...\ ...\ <SrcDir> بهش بدم مسیرشو از من قبول نمی کنه.

nevercom

برای نمایش تصاویر پانوراما از چه روشی استفاده میکنید ؟

fahim_it

New Member
ممنون از راهنماییتون
نمی دونم مشکل از کجا بود ولی الان اجرا میکنه.
یه سوال دیگه داشتم
میشه صفحه اصلی ما یک جای ثابت براش تعیین کنیم که هنگام اجرا تغییر نکنه؟ کجا باید x,y رو بهش بدم؟

nevercom

ممنون از راهنماییتون
نمی دونم مشکل از کجا بود ولی الان اجرا میکنه.
یه سوال دیگه داشتم
میشه صفحه اصلی ما یک جای ثابت براش تعیین کنیم که هنگام اجرا تغییر نکنه؟ کجا باید x,y رو بهش بدم؟
برای اینکه مباحث نظمشون بهم نخوره، سوالات جداگانه رو در مباحث جداگانه مطرح بفرمایید
برای اینکار هم کد زیر رو در PageStart قرار بدید، x و y رو هم خودتون تعیین کنید.
کد:
SysCommand("MoveWindow","x,y")
میتونید خاصیت Moveable در تنظیمات پروژه رو بردارید تا قابل حرکت نباشه پنجره ی برنامه.

جدیدترین ارسال ها

بالا