Fa کار با منوها

khakandazit

New Member
1- به خدا خیلی گشتم جوابم رو پیدا نکردم واسه همین مبحث تازه گذاشتم

2- تو پروژه م یه نوار منو دارم که هرکدوم چندتا زیر منو داره .با زدن هرگزینه یه فایل فلش یا... اجرا می شه . با show /hide خواستم بسازم دیدم خیلی ناجوره که تو اکشن هر زیر منو 200 تا hide یه show بذارم .باید چیکارش کنم ؟(تو مبحث ها راجع به پلاگین smallplugin نوشته بود.بلد نبودم باهاش کار کنم .

3- خدا لعنت کنه استادی رو که از من بیسواد پروژه mmb خواست :green:

خواهش می کنم کمک کنین .خیلی فوریه

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این ابزار برای ساخت منو با SmallPlugin بهتون کمک میکنه.
منوها رو میسازید و کد MMB بهتون میده.

پیوست ها

• SPTool21.rar
    608 کیلوبایت · بازدیدها: 58

khakandazit

New Member
سلام .مرسی از راهنمایی. اما موقع اجرا بهم این پیغام رو میده

( راستی دستوری نیست که بشه باهاش چند تا شی رو یکجا hide کرد :green: آخه خیلی زحمت کشیدم تا منو رو مثل منو سایتی که می خوام آموزش بدم بسازم .زورم میاد دوباره کار کنم ....:cry:

پیوست ها

• Untitled-11.jpg
    Untitled-11.jpg
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

khakandazit

New Member
ببخشید یه توضیح کوچولوی دیگه .من می خوام با رفتن از یک زیر منو به یک زیر منو دیگه تمامی عملیات زیر منو قبلی لغو بشه (الان مثلا اگه تو یه زیر منو یه عکس ویک فایل فلش show میشه و یه صدا پخش می شه ، با رفتن به زیر منو بعدی باید هر سه غیر فعال بشه .برای اینکار باید تک تک کد بنویسم و غیر فعال کنم ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای استفاده از اون ابزار نیاز هست که Net Framework 2. رو سیستمتون نصب باشه.
برای ساخت منو ها (به روش دستی که خودتون میگید) میتونید اونها رو Group کنید، اینجوری مخفی کردن و نایش دوباره ی تعدادی از اشیاء که همگی تو یه گروهن راحت تر میشه.
ضمن اینکه اگه اول اسم یگ گروه یا شئ رو CBK_Menu بنویسید، MMB بطور خودکار وقتی جایی خارج از محیط اون گروه کلیک شد، اون گروه رو مخفی میکنه (مثل منوها)

BlueMMB

Well-Known Member
راستی دستوری نیست که بشه باهاش چند تا شی رو یکجا hide کرد آخه خیلی زحمت کشیدم تا منو رو مثل منو سایتی که می خوام آموزش بدم بسازم .زورم میاد دوباره کار کنم ....
سلام به شما و دوستان حاضر در سایت .

دوست عزیز این امکان وجود داره که دو حالت داره :
1 - اگه اسم ابزارهای تو منو رو به حالت دنباله دار گذاشته باشین مثلا :
Menu1 - Menu2 - Menu3 - ......- Menun
می تونید از این کد استفاده بکنید :

کد:
ّFor i=1 to n
Hide("Menu[i]")
Next i
2 - اگه اسم ابزار هارو دنباله دار ننوشتین می تونید از این روش استفاده بکنید فرض کنید اسم منوها به این شکل باشه :
FileMenu - EditMenu - ViewMenu - AboutMenu

در این صورت می تونید از این کد استفاده بکنید :

کد:
Menu$='FileMenu|EditMenu|ViewMenu|AboutMenu|'
Count=GetArrayNum(Menu$,|)
For i=1 To Count
SelMenu$=GetArrayItem(Menu$,|,i)
Hide("SelMenu$")
Next i
----------------------------------------------------------

با تشکر از نورکام عزیز و اجازه از ایشون می خواستم بگم شما اگه چندین منو دارین می تونید اونها رو به شکل دنباله دار نام گذاری کنید یعنی تمام ابزارهای منو ها رو بسازین و بعد هر منو رو با ابزارهاش گروه بندی کنید اگه مثلا 5 تا گروه دارین می تونید هر گروه رو به این شکل نامگذاری کنید :
CBK_Menu1 - CBK_Menu2 - CBK_Menu3 - CBK_Menu4 - CBK_Menu5
در اینصورت همونطور که نورکام جان گفتن کار کدنویسیتون برای هاید و شو راحت تر میشه

--------------------------

ولی در حالت کلی به نظر من استفاده از پلاگین ها برای ساخت منو خیلی بهتر و با اطمینان تره .

-------------------------

اگه بازم مشکلی بود در خدمتتون هستم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا